Jump to content

jimmiss

Banned
 • Δημοσιεύσεις

  3.910
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About jimmiss

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

jimmiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

 1. ΜΗ ρωτάτε "για ποιούς;" ΓΙΑ αυτούς που θα έχουν "προετοιμαστεί" κατάλληλα. ΚΑΙ μετά η σειρά της πράσινης. Και ο πίνακας συμπλήρωνεται στην πορεία του χρόνου.
 2. Ακριβώς. Έχω λάβει το ίδιο sms (Πρόσκληση να ενεργοποιήσω) 13 φορές από αρχές Σεπτέμβρη. ΑΝ δεν τα κατοστήσω, ΔΕΝ την ενεργοποιώ.:lol:
 3. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=480
 4. Εννοείται εδώ και 2 χρόνια ότι έχει τις χειρότερες τιμές (ΑΣ αφήσουμε τα άλλα). ΟΧΙ ΔΕΝ διαγράφεται: Βάλε 5€ έστω και με ληγμένο 4μηνο και θα σου τα δίνει πάλι κάθε πρωτομηνιά. ΝΑ πω ότι φραγή 4μήνου με τη μορφή που το'χουν οι άλλες 2 ΔΕΝ έχει εφαρμοστεί στη Wind καρτοκινητή. Ειδικότερα: ΣΕ χρήση sim ("ανοικτή" σε κινητό διαρκώς δλδ): "Δουλεύει" (δέχεται εισερχόμενες κλήσει και sms) κανονικότατα. Η επόμενη που μου λήγει 12μηνο και "δουλεύει" κανονικότητα είναι f2go με τελευταία κάρτα από Απρίλη 2017. Προσωπική άποψη: ΔΕ πρόκειται να εφαρμόσει κανένα 2μηνο ΠΡΙΝ ήδη να το έχουν εφαρμόσει ΚΑΙ οι άλλοι 2. ΔΕ την παίρνει και απορώ πως τόλμησε να το "εκστομίσει" πρώτη.:p
 5. Εννοείται ότι "οδεύουμε" προς εξομοίωση καρτοκινητων-συμβολαίων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7414047#post7414047
 6. Έβγαλες άκρη; ΑΝ και , όσο νά'ναι: Λόγια.:)
 7. Τα πρώτα 2 παρακάτω ισχύουν για "παλιά" frog. ΔΕΝ ισχύουν πια. http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042 Για τα άλλα 2 παρακάτω: Ψάξτο.:)
 8. Στα 5ΜΒ/1€ πάλι, μην ξεχνιόμαστε. Και άλλο το πλήθος των ΜΒ που μπορούν να δοθούν για άλλα χρονικά διαστήματα από ό,τι ξεκίνησε πριν 1 χρόνο. ΜΗΝ ξεχνιόμαστε.
 9. Καλώς με , μετά από 1 μήνα..... promo9 από αρχές Σεπτέμβρη ταυτοποιημένα. ΌΧΙ ενεργοποιημένα (δλδ δεν έχουν μπει καθόλου σε συσκευή). Αναφέρονται με 0,25€ υπόλοιπο 6 μήνες μετά. Διαρκώς sms από την C-Ote να τα ενεργοποιήσω. Ενεργοποίηση έως 25/10/2019 γράφουν πίσω από τα καρτελλάκια. Πρίν τα μέσα 2019 (περισσότερο από 1 χρόνο από τώρα) ΔΕΝ πρόκειται καμιά τους sim να μπει σε συσκευή. Θα σας ενημερώσω τότε για το ΑΝ ισχύουν ακόμα το promo9, αλλά και πότε ενεργοποιήθηκαν (δλδ 3μηνο, 2μηνο κλπ: Ό,τι θα ισχύει τότε). ΜΗΝ ακούτε ούτε τι λένε από C-Ote.
 10. Το >95% των συμπολιτών μας "βιάζεται" (όπως έγραψε άλλος σε άλλο topic πριν λίγο για κάτι πολύ πιο απλό). Στο θέμα σου τώρα: Είχες και τη φορητότητα από άλλη εταιρία ενδιάμεσα. ΔΕΝ ήσουν απλά: ΝΑ το CU μου (το'χω ήδη)==>Κάντε το φοιτητικό. Αυτό είναι: Κατάλαβα τώρα πως έγινε η φάση με σένα.
 11. Νομίζω ότι το πρώτο που θα γίνει μετά την εξαγορά της Cyta από τη Voda είναι αυτό: 1) "Τέρμα οι μεταφορές σε μας" ή απλά κατεβασμένα τηλέφωνα και ρολά. Οι νυν υπάλληλοι μπορεί να απασχοληθούν αλλού. Μετά θα: 2) Τέρμα στα όσα πακέτα είχε η Cyta καρτοκινητή. Πιο αργότερα αυτό. Και μετά: 3) Η πλήρης απορρόφηση (πχ δυνατότητα αλλαγής των sim σε sim Voda) με τα ίδια πακέτα. Έτσι νομίζω, εγώ, τουλάχιστον.:)
 12. Όσο το προλαβαίνει κανείς, βέβαια: Μπορεί πχ να πάει αυτή τη Δευτέρα και να του πουν: "Τέρμα: ΔΕ μεταφέρονται άλλα σε μας. Εξαγοραστήκαμε." ΔΕ βλέπω να κρατά για πολύ αυτό το colpo μεταφοράς σε Voda καρτοκινητή δωρεάν. Ειδικά όταν θα έχουμε μπει στο Μάρτη, το βλέπω τελείως απίθανο να διαρκεί ακόμα.
 13. ΔΕ λέγεται έτσι...Φορητότητα λέγεται. ΝΑΙ: 30€.
 14. Τί "λήξη σύνδεσης" σας λέει το app WU; Το βλέπετε ΑΝ πατήσετε πάνω πάνω εκεί που λέει τα αρχικά του ονόματός σας στο app WU. Βλέπω να είναι στο 13μηνο από κάρτα πια, σε σχέση με πριν λίγες μέρες που έγραφε το 4μηνο από κάρτα.
 15. No prob 4 me. Εγώ έχω καταλάβει (κ γενικά) τι "παίζει", ό,τι κ να ειπωθεί: Αναμενόμενο.:lol:
×
×
 • Create New...