Dimos_Vav Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Έκανα ένα δημόσιο ψήφισμα . Αν θέλεις ψήφισε . https://secure.avaaz.org/community_petitions/en/wind_hellas_energopoiisi_toy_volte_stin_q_kiniti_/?yrSYAqb Το έκανα ήδη. Άντε να δούμε... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennisbest Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλημέρα, σήμερα σε wind f2g παρατήρησα ότι εμφανίστηκε το σηματακιν του volte χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση. Έγινε και σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλημέρα, σήμερα σε wind f2g παρατήρησα ότι εμφανίστηκε το σηματακιν του volte χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση. Έγινε και σε κανέναν άλλο;Μαλλον ενεργοποιείται αυτόματα πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Όνειρο ζω δε το πιστεύω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλό αυτό. Δεν χρειάζεται να παίρνεις την εξυπηρέτηση πελατών για την ενεργοποίηση, οπωσδήποτε μία θετική εξέλιξη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Να δούμε και την Q αν κάνουν τίποτα ποτέ... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Σήμερα ρώτησα, είπαν δεν υπάρχει Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Καλημέρα, σήμερα σε wind f2g παρατήρησα ότι εμφανίστηκε το σηματακιν του volte χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση. Έγινε και σε κανέναν άλλο; Μαλλον ενεργοποιείται αυτόματα πλέον Και σε μένα (Redmi Note 9) ενεργοποιήθηκε πριν 2-3 βδομάδες χωρίς να κάνω τίποτα Άντε με το καλό και το VoWiFi... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Πως γίνεται ρε γμτ να ενεργοποιείται σε οποιοδήποτε από τα 100αδες διαφορετικά xiaomi που κυκλοφορούν και σε περσινή ναυαρχίδα που πωλείται ακόμα από τα καταστήματα της να μην ενεργοποιείται. Δεν την πιάνεις πουθενά αυτήν την wind.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Πως γίνεται ρε γμτ να ενεργοποιείται σε οποιοδήποτε από τα 100αδες διαφορετικά xiaomi που κυκλοφορούν και σε περσινή ναυαρχίδα που πωλείται ακόμα από τα καταστήματα της να μην ενεργοποιείται. Δεν την πιάνεις πουθενά αυτήν την wind.:X Δεν ξ'ερω σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι, αλλά επικοινώνησες μαζί τους για να το ενεργοποιήσουν; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Καλό αυτό. Δεν χρειάζεται να παίρνεις την εξυπηρέτηση πελατών για την ενεργοποίηση, οπωσδήποτε μία θετική εξέλιξη. Θα ήταν μια θετική εξέλιξη για το 2014. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Γιατί ποια εταιρία το έχει προενεργοποιημενο;;; Και οι 3 πλέον το ενεργοποιούν τυχαία, δεν καταλαβαίνει το δίκτυο τη συσκευή και το ενεργοποιεί μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Δεν ξ'ερω σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι, αλλά επικοινώνησες μαζί τους για να το ενεργοποιήσουν; Σε αυτό: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/oneplus-7-pro-ds-mirror-grey-8-256gb Ναι έχω πάρει. Το ενεργοποίησαν είπαν. Ενώ κανονικά είναι ενεργοποιημένο εξ αρχής στα συμβόλαια. Ξαναπήρα βέβαια για σιγουριά και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι όντως ενεργοποιημένο. windara:X Σε samsung s10 παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Γιατί ποια εταιρία το έχει προενεργοποιημενο;;; Και οι 3 πλέον το ενεργοποιούν τυχαία, δεν καταλαβαίνει το δίκτυο τη συσκευή και το ενεργοποιεί μόνο του. Στη Wind καταλαβαίνει το δίκτυο τη συσκευή και το ενεργοποιεί μόνο του. Αυτό που κάνει η Wind είναι ότι αφήνει IMS να το κάνει αυτό σε φάσεις, όχι σε όλους τους συνδρομητές ταυτόχρονα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Σε αυτό: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/oneplus-7-pro-ds-mirror-grey-8-256gb Ναι έχω πάρει. Το ενεργοποίησαν είπαν. Ενώ κανονικά είναι ενεργοποιημένο εξ αρχής στα συμβόλαια. Ξαναπήρα βέβαια για σιγουριά και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι όντως ενεργοποιημένο. windara:X Σε samsung s10 παίζει κανονικά. Δεν σου εμφανίζει το εικονίδιο για να καταλάβεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Δεν σου εμφανίζει το εικονίδιο για να καταλάβεις; Ούτε εικονίδιο εμφανίζει και η κλήση γυρνάει σε 3G.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos71 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Σε αυτό: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/oneplus-7-pro-ds-mirror-grey-8-256gb Ναι έχω πάρει. Το ενεργοποίησαν είπαν. Ενώ κανονικά είναι ενεργοποιημένο εξ αρχής στα συμβόλαια. Ξαναπήρα βέβαια για σιγουριά και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι όντως ενεργοποιημένο. windara:X Σε samsung s10 παίζει κανονικά. Αν δεν κάνω λάθος τα OnePlus θέλουν ειδική διαδικασία για να ενεργοποιήσεις το volte/vowifi. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Χθες ενημερώθηκα ότι η wind το έχει σε πολιτικό με IMS Ericsson και θα το δώσει πολύ σύντομα. Full feature. Evs etc Καμία ενημέρωση έχεις για την Q ? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα μάλλον τα Q δεν υποστηρίζονται ακόμα. Άντε να δούμε... Και ακόμα τίποτα ... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ αυτή την απορία έχω. Αν είναι να πάμε να αλλάξουμε SIM να μην έχουμε και το roaming ενεργό και να δούμε τι θα γίνει και με το VoLTE. Γίνεται αυτό ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Δεν γίνεται αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Πάντως σε μένα συμβαίνει το εξής... Σε 2 νούμερα F2G, και τα 2 με συσκευή Xiaomi Mi A3, στο ένα είναι ενεργοποιημένο, στο άλλο όχι. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε ότι είναι ενεργοποιημένο στη γραμμή. Περίεργο... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ήθελα να μου λυθεί μία απορία. Εγώ έχω στο τηλέφωνο μου ενεργοποιημένο το volte και βλέπω ότι όταν κάνω κλήσεις μου εμφανίζει το εικονίδιο volte. Τι ακριβώς γίνεται τότε; Τραβάει δεδομένα από το πακέτο μου και δεν με χρεώνει λεπτά ομιλίας ή δεν έχει καμία σχέση Αυτό και είναι μόνο στην ποιότητα του σήματος; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ήθελα να μου λυθεί μία απορία. Εγώ έχω στο τηλέφωνο μου ενεργοποιημένο το volte και βλέπω ότι όταν κάνω κλήσεις μου εμφανίζει το εικονίδιο volte. Τι ακριβώς γίνεται τότε; Τραβάει δεδομένα από το πακέτο μου και δεν με χρεώνει λεπτά ομιλίας ή δεν έχει καμία σχέση Αυτό και είναι μόνο στην ποιότητα του σήματος; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με κλειστά δεδομένα κινητής το VoLTE λειτουργεί. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Και με κλειστά δεδομένα κινητής το VoLTE λειτουργεί.Άρα χρησιμοποιεί ή όχι δεδομένα; Και επίσης καταναλώνει ή όχι λεπτά ομιλίας από το πρόγραμμα μου; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Άρα χρησιμοποιεί ή όχι δεδομένα; Και επίσης καταναλώνει ή όχι λεπτά ομιλίας από το πρόγραμμα μου; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απ' όσα διάβασα και σε άλλα forum, πολύ ελάχιστα, αλλά δεν νομίζω να σου τρώει τα ΜΒ. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 (edited) Άρα χρησιμοποιεί ή όχι δεδομένα; Και επίσης καταναλώνει ή όχι λεπτά ομιλίας από το πρόγραμμα μου; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε λειτουργία VoLTE δεν καταναλώνει δεδομένα για την κλήση (αν και ενδέχεται να τρώει λίγα ΜΒ για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας που και που) οπότε αν σου εμφανίζει ένδειξη το κινητό σου πρακτικά η κλήση γίνεται μέσω δικτύου 4G αντί για 2G/3G που γινόταν πριν. Ως εκ τούτου, όταν κάνεις κλήση με VoLTE καταναλώνει κανονικά λεπτά ομιλίας από το πακέτο που έχεις ενεργοποιημένο. Ακόμα και κλειστά να έχεις τα δεδομένα πάλι μπορεί να κάνει κλήση μέσω 4G. Edited December 3, 2020 by Dimos_Vav Προσθήκη σχολίου Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts