Jump to content

Bayern7

Members
 • Δημοσιεύσεις

  10.224
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Bayern7

 1. Από kaizershop πήρα εγώ τα pro 2 και ήταν αυθεντικά. Θέλει προσοχή όμως. Δεν είναι όλα τα καταστήματα ίδια.
 2. Σε iPhone δεν θυμάμαι ποτέ να μου βγάζει update για τον χάρτη. Ούτε μπορείς να δεις τι έκδοση έχεις. Αυτή που έχω τώρα έχει μέγεθος 397ΜΒ πάντως.
 3. Ναι. Το ίδιο πράγμα λέμε. Εδώ και σε εμάς η βασική ανάγκη έχουν γίνει τα data. Φαντάσου σε εφήβους που ειναι όλη μέρα σε social και viber κλπ. Αυτό που λέω είναι καλύτερα να κοιτάξει κάποιο πακέτο που δίνει πολλά data και λιγότερα λεπτά ομιλίας.
 4. Τα πιτσιρίκια θέλουν ιντερνετ. Δεν είναι boomers σαν εμάς.😅 Ελάχιστα τους ενδιαφέρουν τα λεπτά ομιλίας. Το βασικό είναι το ιντερνετ γι αυτά.
 5. Bayern7

  iOS 16

  Ηδη έχει βγει beta 16.6
 6. Bayern7

  NOVA 5G

  Βέροια. Κεντρικής με Μ. Αλεξάνδρου
 7. Bayern7

  Nova 4G

  Βέροια. Κεντρικής με Μ. Αλεξάνδρου
 8. Το έχω γράψει και παλιότερα. Έχω το προνομιακό 5-6 περίπου χρόνια από τότε που το έδιναν σωρηδόν. Δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου τον αριθμό, έχω την κάρτα στο συρτάρι. Του βάζω κάθε αρχές Γενάρη μια κάρτα για να μη χαθεί το νούμερο. Η προσφορά του προνομιακού πακέτου παραμένει. Οπότε αν δεν τον χρησιμοποιείς τον αριθμό, κάνε το ίδιο.
 9. Εγώ το έχω ενεργοποιήσει μια φορά όταν το πήρα. Πριν 3-4 χρόνια, ούτε και θυμάμαι πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που τα δίνανε. Δεν το χρησιμοποιώ το νούμερο, του βάζω απλά μια κάρτα κάθε Γενάρη για να μη χαθεί ο αριθμός (και η προσφορά). Το προνομιακό πακέτο είναι διαθέσιμο κανονικά. Δεν έχει χαθεί. Θα χαθεί μόνο αν το κόψει η Cosmote.
 10. Bayern7

  Nova VoLTE/VoWiFi

  Σε απλό S10 πάντως δουλεύει κανονικά και το VoLTE και το VoWiFi.
 11. Συγγνώμη αν φάνηκα εριστικός, δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Πολλές φορές οι συσκευές που χρησιμοποιούμε έχουν μια φιλοσοφία τρόπου χρήσης, την οποία ορίζει ο κατασκευαστής της και σου λέει μέσες άκρες "αν το χρησιμοποιείς με τον τρόπο που το έχω στήσει εγώ θα σου κάνει καλύτερη την εμπειρία χρήσης". Συμβαίνει συχνά όμως να μη μας βολεύει ή να μη θέλουμε ή να μην έχουμε χρόνο και διάθεση να αλλάξουμε τις συνήθειες μας. Ανθρώπινο είναι, δεν είναι κατακριτέο απλά συμβιβαζόμαστε στο ότι δεν θα παίρνουμε το 100% της συσκευής μας.
 12. Μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το focus mode και τα automation-shortcuts. Περισσότερο ασχολείσαι εσύ, παρά κάποιος που το έχει σετάρει σωστά και χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού και του κινητού του. Και στην τελική δεν μπορείς να το φέρεις πλήρως στα μέτρα σου αν απλά ανεβοκατεβάζεις την ένταση. Μήπως προέρχεσαι από android και είσαι νέος στο iOS (ή είχες να το χρησιμοποιήσεις χρόνια); Ακόμα στο παράδειγμα που λες με τα παιδιά μπορεί να φτιαχτεί αυτοματισμός. Είσαι εκτός φιλοσοφίας iOS. Μίλια μακριά. Φαίνεται και από αυτό που λες για το GPS.
 13. @marlboro man υπάρχει επιλογή "ask before running" στις επιλογές του κάθε αυτοματισμού (αν εννοείς αυτό) που μπορείς να το βάλεις στο off και να εκτελείται αυτόματα χωρίς να σε ρωτάει κάθε φορά.
 14. Πιστεύω ότι ούτε το 5% των κατόχων iPhone δεν χρησιμοποιούν την λειτουργεία του focus mode. Η οποία αν ρυθμιστεί σωστά είναι ό,τι καλύτερο. Απλά θέλει να ασχοληθείς 5 λεπτά να τη σετάρεις σωστά και μετά ξενοιάζεις. Σου λύνει τα χέρια. Οι περισσότεροι που ξέρω το χρησιμοποιούν με τον (ας μου επιτραπεί η έκφραση) πρωτόγονο τρόπο που περιγράφει ο Nikos_Mpl πιο πάνω. Δλδ βγαίνω στο δρόμο βάζω την ένταση στο φουλ, πάω σπίτι το χαμηλώνω, κοιμάμαι κλείνω wifi/δεδομένα. Ενώ με τα focus modes μπορείς να έχεις by far καλύτερο έλεγχο ειδοποιήσεων και γενικά της συσκευής.
 15. Ήταν down για κάποιες ώρες. Ούτε από υπολογιστή έμπαινε. Εφτιαξε τώρα.
 16. Δυτική Μακεδονία είναι η Κοζάνη.
 17. 25,31€ είχε. Το κατέβασαν;;;;; 😎
 18. Και σε μένα άλλαξε με iPhone. Μετά από airplane on/off. Αντε καλή αρχή.
 19. Άρα όσοι έχουμε iPhone να μην περιμένουμε αλλαγή.🤐
 20. Και οι λογαριασμοί για την τηλεόραση δεν έχουν βγει ακόμα ενώ βγαίνουν κάθε 1η του μηνός.
 21. Καμία σχέση με τις τιμές που διαβάζουμε 2 μέρες τώρα δλδ. Για να δούμε. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.
 22. Τα συνδυαστικά δύσκολο το βλέπω να το καταργούν. Είναι ένας τρόπος να προσελκύσουν πελάτες. Αλλά αυτό με τις προσφορές είναι όντως γελοιότητα. Από όλους.
 23. To bug με τους λογαριασμούς φτιάχτηκε. Εμφανίζει κανονικά και τους 2 λογαριασμούς, και της κινητής και του δορυφορικού της nova. Το τρέχουν γρήγορα τα αλάνια. edit: και σήμερα Update στο app στο AppStore. Χωρίς εμφανείς αλλαγές. bug fixes Λεει το change log
×
×
 • Create New...