Jump to content

Dennisbest

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dennisbest

  1. Αν ολοκληρωθεί πες μου κι εμένα γιατί από αυτούς δεν περιμένω προκοπή 😅
  2. Έκανα πριν 5 μέρες την διαδικασία από την εφαρμογή. Πλήρωσα κανονικα, πέρασαν πάνω απο 24 ώρες και τίποτα. Αφού τους ενόχλησα εγώ δυο τρεις φορές , τότε μου είπαν πως υπάρχει θέμα με την διαδικασία από την εφαρμογή και πως θα γίνει επιστροφή χρημάτων. Επίσης πως την επόμενη μέρα κατα πάσα πιθανότητα θα είχε φτιάξει το πρόβλημα και πως θα μπορούσα να ξανακάνω την διαδικασία. Φυσικά δεν έγινε τίποτα από αυτά και όταν ξαναεπικοινώνησα μου είπαν να το κάνω από κατάστημα. Οπότε εγώ που έχω εταιρικό τηλέφωνο θα πρέπει να ζαλίζω τον εργοδότη μου να τρέχει αυτός στο κατάστημα για να κάνει την αλλαγή.
  3. Το Android WebView από την 10 και μετά κολλάει αρκετά και πολλές φορές παγώνει εντελώς. Βλέπω ότι ούτε στην 11 έχει φτιάξει. Στον chrome μπορώ να το απενεργοποιήσω νομίζω , αλλά σε σελίδες που ανοίγουν μέσα από social media κλπ. δεν μπορώ να κάνω κάτι. Υπάρχει κάποια λύση ;
  4. Καλημέρα, σήμερα σε wind f2g παρατήρησα ότι εμφανίστηκε το σηματακιν του volte χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση. Έγινε και σε κανέναν άλλο;
  5. Έβαλα πριν μια εβδομάδα το τζαμάκι Nillkin Amazing H+ PRO . Είχα διαβάσει για άριστη εφαρμογή και επειδή είναι 0.2mm θεώρησα πως θα είναι κατάλληλο και για το fingerprint sensor. Και όντως , η εφαρμογή ήταν άριστη και το fingerprint δεν χρειάστηκε καν να το ξαναπεράσω. Τα knuckle gestures επίσης δουλεύουν άψογα(στο p10 lite που είχα δοκιμάσει 2 τζαμάκια δεν δούλευαν ποτέ). Από θέμα αντοχής όμως τίποτα. Το έβαλα μια μέρα μαζί με κλειδιά στην τσέπη και σε μια ώρα είδα οτι είχε ραγίσει στο πλαι. Μετά από κάτι μέρες τα ίδια πάλι. Έκανα λοιπόν κάποιες "δοκιμές" και ουσιαστικά αν το πιέσεις λίγο στα πλαινά ραγίζει για πλάκα. Ακόμα και με το νύχι που το πάτησα χωρίς ιδιαίτερη δύναμη ράγισε. Φταίει το γεγονός ότι ειναι 0,2mm;
  6. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια διάφανη θήκη στο στυλ αυτής που δίνει η εταιρεία για το p30; Επίσημη της huawei δεν είδα να υπάρχει. Παρέλαβα χτες την nillkin nature αλλά τελικά είναι σαν τις noname , πολύ μαλακή και δεν έχει υπερυψωμένες άκρες πάνω και κάτω στην οθόνη ούτε πίσω στην κάμερα.
  7. Μια ενημέρωση , τα προβλήματα με το facebook σε εμένα λύθηκαν με το wipe cache partition.
  8. Πάντως σε εμένα έχει θέματα και στην 10 το facebook. Όχι τόσο τραγικά , αλλά υπάρχει αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό. Δεν είναι δηλαδή πρόβλημα της 10.1 , κάτι με την εφαρμογή παίζει.
  9. Κι εγώ το έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες.
  10. Πρακτικά η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι στο zoom.
  11. Ναι , αυτό μου το έκανε και το p10 lite που είχα. Για να μη γίνει καμια ζημιά στη μπαταρία λόγω υπερθέρμανσης γίνεται μάλλον.
  12. Στο βίντεο έχουμε ουσιαστική βελτίωση σε σχέση με το p30; Από οτι έχω δει σε βιντεάκια , πάλι όταν είναι χαμηλός ο φωτισμός η ποιότητα πέφτει πάρα πολύ , ειδικά όταν δουλεύει η σταθεροποίηση και τα φώτα φαίνονται να τρεμοπαίζουν.
  13. Οχι , μετράει κανονικά από την πλήρη φόρτιση(>=90%).
  14. Η 185 που είχε διορθώσεις στην κάμερα , συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν; Έχει δει κάποιος διαφορά;
  15. Όλες οι διαφημίσεις του Jumbo , με διαφορά :lol:
  16. Δευτέρα το νέο επεισόδιο. Για κάποιο λόγω ενώ την έβλεπα σχεδόν από αγγαρεία , η δέκατη σεζόν μου έχει κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον.
  17. Λογικά θα το δω σινεμά το Χαλβάη για το τρολλ της φάσης :lol:
  18. Αυτό τον καιρό τίποτα , με βλέπω για VW group σύντομα..
  19. Σκλαβενίτη , κυρίως επειδή είναι το πιο κοντινό στο σπίτι μου.
  20. Καταπληκτικές. Σίγουρα παίζει ρόλο και το edit βέβαια.
  21. Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει το Brooklyn Nine Nine. 20λεπτα επεισόδιο με ωραίο humour.
  22. Καλησπέρα , είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού εδώ και 3 μήνες. Πριν κανα 2 εβδομάδες πήρε ένα system update και από τότε όταν πατάω το κουμπί που έχει το handsfree μου , δεν ανοίγει η εφαρμογή της μουσικής όπως γινόταν παλιότερα. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό;
×
×
  • Create New...