Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν υπάρχει σπάσιμο, μπαίνουν κάποια ερωτηματικά για την εγγύηση. Μπορεί δηλαδή να έχεις ένα άσχετο πρόβλημα (πχ κατανάλωση που έχεις εσύ) και να σου πουν πως οφείλεται στην πτώση. Έχει συμβεί (αρκετά) παλιότερα σε γνωστό μου. Όχι πως θα ισχυριστούν το ίδιο και με σένα

Επίσης, μαζί με οθόνη σου αλλάζουν και μπαταρία. Όχι το αντίστροφο (χωρίς την συγκατάθεσή σου)

Σε ευχαριστώ για την απαντήση σου.

Το τηλ δεν έχει πέσει ποτέ.Το σπάσιμο είναι απο τα χέρια μου στην προσπάθεια μου να διώξω μια φυσαλιδα απο προστατευτικό τζαμακι την δεύτερη ημέρα κατοχής του κινητού.

Στάλθηκε από το LM-X420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα!

Επειδή τις τελευταίες μέρες παρατηρώ γρήγορη πτώση της μπαταρίας και μετά από hard reset το πρόβλημα επιμένει και έστειλα το κινητό στην Smartec για έλεγχο.

Σήμερα με πήραν μου είπαν ότι παρέλαβαν και μου ζήτησαν να του περιγράψω το πρόβλημα, μου είπαν επίσης αν θέλω να μου κάνουν επισκευή στην οθόνη μιας και υπάρχει ένα ράγισμα αλλά αρνήθηκα μιας και δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα στην οθόνη και το ράγισμα ούτε καν φαίνεται όταν η οθόνη είναι αναμένη.

Μετά από την περιγραφή του προβλήματος μου είπαν ότι θα κάνουν έλεγχο στη συσκευή και αν διαπιστωθεί οτι χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας,η μπαταρία πάει μαζί με την οθόνη.

Την Δευτέρα θα με πάρουν τηλ να μου πουν.

Το θέμα τώρα είναι ότι φοβάμαι μην με χρεώσουν για οθόνη την οποία δεν επιθυμώ να επισκευάσω μιας και δεν είναι σπασμένη σε βαθμό που να χρίζει αλλαγής.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από την Smartec?

H συσκευή είναι 3 μηνών και εντός εγγύησης ξέχασα να αναφέρω.

Επειδή είναι απίστευτο service πιστεύω θα σου αλλάξουν μπαταρία και οθόνη στην εγγύηση!

Μιας κ μιλάμε για σέρβις ας πω κ εγώ τον καημό μου. Ο αλητης ο γάτος μου, έριξε το κινητό κ έκανε ένα μικρό βαθουλωματακι πάνω δεξιά στο middle frame! Μιας κ είμαι ψείρας με ενοχλεί. Άσε που αργότερα θέλω να το πουλήσω για κάτι άλλο κ χάνω αξία! Υπάρχει περίπτωση να αλλαχτεί μόνο το middle frame? Έχω βρει μερικά στο Ali στα 20-25€!

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν βγάλεις τα πάντα από μέσα και ξεκολλήσεις και την οθόνη χωρίς να την σπάσεις, εννοείται πως αλλάζει.

Η αξία της συσκευής βέβαια χωρίς πια εγγύηση, θα πέσει πολύ περισσότερο σε σχέση με την αξία που έχει τώρα.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Αν μου το αλλάξει η smartec πχ... Πάλι χανω εγγύηση?

Θα πας στη Smartec με ανταλλακτικό από Ali και πιστεύεις θα στο αλλάξουν;

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τον τελευταίο καιρό μου κάνει συχνά θέμα το χειροκίνητο dns του adguard.

Δεν μου ανοίγει site, μου κόβει το ίντερνετ ξέρει κάποιος πως να το λύσουμε;

Όχι, αλλά εννοείται ότι θα βάλουν δικό τους ανταλλακτικό και αυτό σημαίνει ολόκληρη την οθόνη με το σασί, κουμπιά, αδιαβροχοποιηση.

Αν και αυτο προς το παρον πιανει μονο στην Αμερικανικη αγορα,στην Αμερικη λοιπον εχει ανοιξει απο τωρα το προγραμμα ανταλλαγης συσκευης για το Note10 στο οποιο συμπεριλαμβανεται και το note9 του τιτλου

https://www.gsmarena.com/samsung_launches_galaxy_note10_reservations_offering_up_to_600_tradein_discount-news-38344.php

Those willing to trade-in their Galaxy S10, S10+, S10e or Note9 are eligible for a sizeable $600 discount.

Να ξεκαθαρισω μονο οτι το γεγονος οτι ισχυει στην Αμερικη,δεν σημαινει σιγουρα οτι θα εχουμε ιδια ακριβως εκπτωση και στην Ευρωπη,θα το δουμε στην πραξη αυτο σε λιγο καιρο.

Κάτι θα τρέξει και εδώ γύρω στα 500-550 φαντάζομαι. Δεν ξέρω αν θα έχει κάτι παραπάνω για το 8/512

Πρώτη τούμπα για τη συσκευή πριν λίγο.

Πολύ πιο ανθεκτικό το σασί του σε σχέση με το s8+.

Δεν έκανε ούτε γρατζουνιά, ούτε έφυγε η βαφή, ούτε βαθουλωμα πουθενά, ενώ έπεσε κάτω στο πάτωμα (λαμινάτ) από 2μιση μέτρα περίπου.

Εννοείτε δεν έχω θήκες τζαμαρίες κλπ.

Αν και αυτο προς το παρον πιανει μονο στην Αμερικανικη αγορα,στην Αμερικη λοιπον εχει ανοιξει απο τωρα το προγραμμα ανταλλαγης συσκευης για το Note10 στο οποιο συμπεριλαμβανεται και το note9 του τιτλου

https://www.gsmarena.com/samsung_launches_galaxy_note10_reservations_offering_up_to_600_tradein_discount-news-38344.php

Those willing to trade-in their Galaxy S10, S10+, S10e or Note9 are eligible for a sizeable $600 discount.

Να ξεκαθαρισω μονο οτι το γεγονος οτι ισχυει στην Αμερικη,δεν σημαινει σιγουρα οτι θα εχουμε ιδια ακριβως εκπτωση και στην Ευρωπη,θα το δουμε στην πραξη αυτο σε λιγο καιρο.

Eπίσης αφορά Pre-Order αν κατάλαβα καλά.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Πρώτη τούμπα για τη συσκευή πριν λίγο.

Πολύ πιο ανθεκτικό το σασί του σε σχέση με το s8+.

Δεν έκανε ούτε γρατζουνιά, ούτε έφυγε η βαφή, ούτε βαθουλωμα πουθενά, ενώ έπεσε κάτω στο πάτωμα (λαμινάτ) από 2μιση μέτρα περίπου.

Εννοείτε δεν έχω θήκες τζαμαρίες κλπ.

Αφου πας κι αναψεις ενα κερακι στον Αγιο Παντελεημονα, βαλε τουλαχιστον μια θηκη. Γυαλινο μπρος πισω κινητο, με curved οθονη, ειναι χαζο, αν μου επιτρεπεις, να το εχεις γυμνο.

Αφου πας κι αναψεις ενα κερακι στον Αγιο Παντελεημονα, βαλε τουλαχιστον μια θηκη. Γυαλινο μπρος πισω κινητο, με curved οθονη, ειναι χαζο, αν μου επιτρεπεις, να το εχεις γυμνο.
:lol:

Φίλε μου, αν ήθελα να πιάνω χοντροκομμένα πλαστικά και τζαμαρίες της πλάκας, θα έπαιρνα κινητά τύπου pocophone.

Δεν το λέω για να σου την πω, απλά η δική μου άποψη είναι ακριβώς αντίθετη από αυτή που περιγράφεις.

Δηλαδή εγώ θεωρώ ανόητο να αγοράζω συσκευές που δεν πρόκειται να αγγίξω και να ευχαριστηθώ για χάρη της "ασφαλείας" που ΙΣΩΣ μου παρέχουν έξτρα θήκες κλπ.

Αν σπάσει έσπασε, δεν έγινε και τίποτα.

Ωστόσο δεν μου έσπασε ακόμα ούτε μια συσκευή τέτοιου τύπου την τελευταία 10ετια :)

[/color]

:lol:

Φίλε μου, αν ήθελα να πιάνω χοντροκομμένα πλαστικά και τζαμαρίες της πλάκας, θα έπαιρνα κινητά τύπου pocophone.

Δεν το λέω για να σου την πω, απλά η δική μου άποψη είναι ακριβώς αντίθετη από αυτή που περιγράφεις.

Δηλαδή εγώ θεωρώ ανόητο να αγοράζω συσκευές που δεν πρόκειται να αγγίξω και να ευχαριστηθώ για χάρη της "ασφαλείας" που ΙΣΩΣ μου παρέχουν έξτρα θήκες κλπ.

Αν σπάσει έσπασε, δεν έγινε και τίποτα.

Ωστόσο δεν μου έσπασε ακόμα ούτε μια συσκευή τέτοιου τύπου την τελευταία 10ετια :)

Μαζί σου, τζαμακια, μεμβράνες δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, θήκες αρκετές φορές. Εδώ και μερικές μέρες κουραστικα και θέλησα να ευχαριστηθώ το κινητό χωρίς θήκη. Καμία σχέση, τώρα πραγματικά χαίρομαι το κινητό που πλήρωσα.

Ούτε εγώ έχω βάλει ποτέ τζαμακι στο κινητο, αλλά θεωρώ την θήκη ή τουλαχιστον ένα καλό skin απαραίτητα γιατί είναι πολύ άβολο κινητό στο κράτημα και ειδικά αν έχεις ελάχιστα υγρά χέρια γλυστραει... Δηλαδη την θήκη την έχω περισσότερο για να μπορώ να κρατάω το κινητό με ευκολία και λιγότερο για προστασία....

Είναι σωστό ότι η θήκη, δίνει πολύ όγκο στο οποιαδήποτε κινητό. Έχω την original flip cover + tempered glass , το κινητό .. παχαινει, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Η αίσθηση όταν το κινητό είναι γυμνό, είναι τελείως διαφορετική..

Αν βγει trade in, για το note 10, αν βρω τα χρήματα,, Απίθανον,, θα το δώσω.

Ούτε εγώ έχω βάλει ποτέ τζαμακι στο κινητο, αλλά θεωρώ την θήκη ή τουλαχιστον ένα καλό skin απαραίτητα γιατί είναι πολύ άβολο κινητό στο κράτημα και ειδικά αν έχεις ελάχιστα υγρά χέρια γλυστραει... Δηλαδη την θήκη την έχω περισσότερο για να μπορώ να κρατάω το κινητό με ευκολία και λιγότερο για προστασία....

Εννοείται πάντα dbrand skin τα τελευταία 3 χρόνια.

Όμορφα, κανένα όγκο, άψογη εφαρμογή και γλιτώνεις την γλίτσα από το γυαλί συν το σημαντικά καλύτερο grip.

Αν και προτιμώ μέταλλο αποκλειστικά πίσω, δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητα μου χωρίς ασύρματη φόρτιση μετά από τόσα χρόνια αποκλειστικά.

Εννοείται πάντα dbrand skin τα τελευταία 3 χρόνια.

Όμορφα, κανένα όγκο, άψογη εφαρμογή και γλιτώνεις την γλίτσα από το γυαλί συν το σημαντικά καλύτερο grip.

Αν και προτιμώ μέταλλο αποκλειστικά πίσω, δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητα μου χωρίς ασύρματη φόρτιση μετά από τόσα χρόνια αποκλειστικά.

Αυτή η ασύρματη μας έκαψε, έχει μειώσει πολύ τις επιλογές μας..

https://dbrand.com/

Τώρα μαθαίνω ότι υπάρχουν skin, δεν τα χρησιμοποιώ, και δεν μου φαίνονται ασφαλή.

https://dbrand.com/

Τώρα μαθαίνω ότι υπάρχουν skin, δεν τα χρησιμοποιώ, και δεν μου φαίνονται ασφαλή.

Ούτε και είναι.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν μπαίνουν για ασφάλεια.

Μπαίνουν για να κάνεις το κινητό σου εξωτερικά όπως θέλεις, να έχεις περισσότερο grip σε σχέση με το γυαλί και μια προστασία από γρατσουνιές.

Για κάποιον που βάζει πάντα θήκες κλπ, δεν έχουν ουσία ούτε τα σκιν, ούτε τα υλικά κατασκευής του κινητού κλπ.

Θήκη βλέπεις και πιάνεις, με μια οθόνη μπροστά.

Δεν μπαίνουν για ασφάλεια.

Μπαίνουν για να κάνεις το κινητό σου εξωτερικά όπως θέλεις, να έχεις περισσότερο grip σε σχέση με το γυαλί και μια προστασία από γρατσουνιές.

Για κάποιον που βάζει πάντα θήκες κλπ, δεν έχουν ουσία ούτε τα σκιν, ούτε τα υλικά κατασκευής του κινητού κλπ.

Θήκη βλέπεις και πιάνεις, με μια οθόνη μπροστά.

Ακριβώς. Γι αυτό ούτε που θέλω γυάλινη πλάτη κι άλλα τέτοια μάρκετινγκ. Ούτε βέβαια την edge οθόνη που δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό (το αντίθετο μάλιστα)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η κυρτη οθόνη είναι καθαρά θέμα ομορφιάς, μάρκετινγκ, brand recognition και σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με την εμπειρία χρήσης, είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Ειδικά στα note, μεγάλη ταλαιπωρία η κυρτη οθόνη.

Η edge οθόνη είχε χρηστικότητα και ουσία στο note 4 edge. Κανένα μεταγενέστερο.

Η κυρτη οθόνη είναι καθαρά θέμα ομορφιάς, μάρκετινγκ, brand recognition και σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με την εμπειρία χρήσης, είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Ειδικά στα note, μεγάλη ταλαιπωρία η κυρτη οθόνη.

Η edge οθόνη είχε χρηστικότητα και ουσία στο note 4 edge. Κανένα μεταγενέστερο.

ενημερωτικα, το note edge το πηρα περσυ από amazon.de, το περασα custom firmware, ξανα official, και εχει καμμενο pixel, εγραψε ο knox, εντυπωσιακη οθονη, εντονα χρωματα, και στο πλαι εχει τα εικονίδια. φυσικα είναι ξεπερασμενο, παρκαρισμενο το εχω στο συρταρι.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9