Jump to content

konstantinos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.506
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konstantinos7

  1. Λογικά λόγω της εσωτερικής οθόνης (που γδέρνεται?) δε βάζουν καθόλου πιστοποίηση.
  2. "Βελτιστοποιηση Επαγγελματικου Βιντεο" Αχαχαχαχχα δεν ξερω ποτε το επανεφεραν (δεν το θυμάμαι να υπαρχει μεχρι την προηγουμενη αναβαθμιση) αλλα ειναι για γελια. Θυμαμαι που το αφαιρεσαν το 19 για να το ξαναφερουν να λενε "ωω τι σου εδωσα εγω, σκ@σ* πελατακο και κολυμπα" Αν θυμαμαι λαθος διορθωστε με παρακαλω.
  3. Αν και καθυστερημένα, δες αν βρεις το WatchON PLUS σε apk. Νομίζω όμως πως είχε σταματήσει να λειτουργεί σωστά απ΄το 2016-17.
  4. Αν δεν υπάρχει θα στο πετάει το τζαμάκι. Είναι θήκες tempered glass friendly και τζαμακια case friendly ;)
  5. Φλάτζα τι εννοείς? Υπάρχει στο πακέτο της μπαταρίας?
  6. Μαννα εξ ουρανου. 10αρι Android για το μικρο. Μεχρι στιγμης δουλευουν ολα πολυ καλα. Ενα θεματακι εχει με την εφαρμογη του τουιτερ που κρασαρει (σε μενα, δεν ξερω αν ειναι γενικο). Πολυ καλο standby (ξημερωνει με μειον 1-2%), 3 ωρες οθονη με αλλαγμενη μπαταρια προ διετιας. Σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση και να παρω μια καινουργια. Ακομη και χωρις καμια περαιτέρω υποστηριξη βγαζει αλλα δυο χρονακια!
  7. Επαιξα λιγο με s10e και στη νυχτερινη ληψη εχουν ζουμ. Εμας δεν εχει... Δηλαδη ποσο γτπ υποστηριξη?
  8. Ααα, υπήρξε παραθυράκι για Android 9+ επιτέλους? Καλή φάση.
  9. Ρυθμίσεις > Οθόνη > Γραμμή Πλοήγησης > Εμφάνιση κουμπιού για απόκρυψη πληκτρολογίου
  10. Με άλλα λόγια η Samsung παίρνει το Android, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ από πάνω όλο της το bloatware και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Καμία σοβαρότητα και σεβασμός προς τον καταναλωτή της... Ντροπή τους απλά...
  11. Έχει δεν έχει πρόβλημα ισχύει αυτό?
  12. Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή η διαχείριση της.
  13. Δες Εδώ Δοκίμασε να το ξαναεγκαταστήσεις απ'το Samsung Store > Picture Frame Widget Εγώ ή το είχα σβήσει ή δεν το είχα ποτέ. Το έβαλα για δοκιμή και δουλεύει κομπλέ.
  14. Android 10 με ενημέρωση Ιανουαρίου Δεν το βλέπω...
  15. Μου το κάνει κι εμένα αυτό με μια SIM Vodafone. Και μου το έκανε και στο Νοτε 3 πριν το 9 και νόμιζα είναι των δικτύων. Άμα δεν είναι νορμάλ να το ψάξουμε?
  16. Ναι, είχα συνηθίσει ένα εύρος συγκεκριμένο και τώρα το περιόρισε. Συνήθεια ξανά, απλά δεν κατάλαβα τον λόγο να το κάνουν.
  17. Πήρα κι εγώ σήμερα την ενημέρωση Ιανουαρίου, μετά την αναβάθμιση στο Android 10. Αρνητικές αλλαγές που πρόσεξα ότι έφερε η 10 και δε μ'άρεσαν. 1) Το μέγιστο μήκος της edge μπάρας το έχουν μικρύνει. Εκεί που έσερνα και έπιανα να την ανοίξω είναι κενό. 2) Το menu του spen το έχουν κάνει μόνο δεξιά δε μεταφέρεται αριστερά ούτε γίνεται σκρολ με το δάχτυλο. Έχεις το floating κουμπί που το πας γύρω γύρω αλλά το μενού εμφανίζονται όλα κάτω δεξιά. 3) Η ενσωματωμένη εφαρμογή καιρού δεν κάνει αλλαγή τοποθεσίας με swap. Θέλει ή ξεχωριστά widget ή να αλλάζεις τοποθεσία με 4 ταπς αν θες να δεις τον καιρό σε άλλη πόλη. 4) Το led που λέτε στις κλήσεις. 5) Τα gestures τα θεωρώ τελείως χαζά, και απλά μπήκαν για τη μετάβαση μηλοφωνάκηδων. Τα παλιά είναι πολύ πιο βολικά. 6) Τα recent apps δεν κλείνουν με σύρσιμο δεξιά-αριστερά αλλά προς τα πάνω και δεν το λες και βολικό. Στην 9 νομίζω το ρύθμιζες με ποιον τρόπο το θες, εδώ δεν το βρίσκω ή δεν υπάρχει πλέον? (υγ Άμα έχετε δει κι άλλα προσθέστε τα με παράθεση) Επίσης να πώ, κανένα lag με dirty flash.
  18. Αυτο μπορει να το δοκιμάσει καποιος να μου πει αν ειναι γενικο? Edit: Γενικο της 10, πολλοι εχουν παραπονο τελικα. Να'ναι καλα τα ξενα φορα που απαντανε χωρις ειρωνειες
  19. Το ιδιο το βλεπω εγω. Εξαρταται το βιντεο σε τι αναλογια εχει ανεβει!
  20. Ανεβηκα κι εγω στη 10. Κατι που προσεξα εχει να κανει με την εφαρμογη καιρου, την ενσωματωμενη. Δεν αλλαζει τις τοποθεσιες μου με σκρολαρισμα ουτε στο widget ουτε μεσα απο την εφαρμογη. Πρεπει να το κανεις σε 4 ταπς ενω γινοταν με τη μια. Ειναι γενικο φαινομενο ή προσωπικό bug?
  21. @elthis Thanks Βρήκα αυτό. Κατατοπιστικότατο
  22. Τι εννοείς? Να τους πας δικό σου τζαμάκι? Δεν ξερω αν θα στο περάσει κανείς έτσι. Πάνε σε μια νυχού με λάμπα UV να κάνεις τη δουλειά σου. Στα μαγαζιά αν προμηθευτείς το τζαμάκι μπορούν να στο περάσουν και δωρεάν. Όλοι το κάνουν. Αν πουν όχι, μπορεί να μην τους πετύχεις στα κέφια. χαχαχα
  23. Είμαι ακόμα στην 9. Αυτά τα Gestures που λέτε, δεν εχω ιδέα τι είναι. Δεν απενεργοποιούνται κάπως? Εγώ με χειρονομίες έχω τα κουμπιά αόρατα στο κάτω μέρος, και απλά να κατεβαίνει η τασκμπαρ απ'την αρχικη. Τα έχουν μπλέξει όλα αυτά με άλλα καινούργια?
×
×
  • Create New...