Jump to content

Xras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    129
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Xras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δεν είναι θέμα αναβάθμισης, αλλα θέμα hardware. Δεν θα γινόταν σε όλα αν ηταν της αναβάθμισης το πρόβλημα?
  2. Το είχα και εγώ το ίδιο και λύθηκε το πρόβλημα με αλλαγή οθόνης στη smartec. Είχα ραγισμένη οθόνη βέβαια από καιρό αλλά με ένα δεύτερο σπάσιμο άρχισε και το θέμα με τις γραμμές και όλα τα χρώματα είχαν μια πράσινη απόχρωση.
  3. Και η samsung θέλει 270 για την οθόνη.:worry:
  4. Καλημέρα! Τώρα πια που πάλιωσε σχετικά το 9άρι γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος αντικατάστασης οθόνης στη smartec?
  5. Καλημέρα! Τώρα πια που πάλιωσε σχετικά το 9άρι γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος αντικατάστασης οθόνης στη smartec?
  6. Το θέμα είναι να υπάρχει διαθεσιμότητα στα ανταλλακτικά. Αν τι έχουν κάνουν γρήγορα. Αν δεν το έχουν προστίθενται άλλες 3 μέρες περίπου αναμονή. Γνωρίζει κανείς κόστος αλλαγής οθόνης και πίσω γυαλιού? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Πάντως ενω τοσα χρόνια ποτέ δεν μου έχει σπάσει τζάμι από κινητό τα note 8 και 9 δεν παίζονται....Κάθε μέρα και από ένα ραγισμα...με το παραμικρό. Μου αρέσει που τα βαράνε με σφυριά και δεν σπάνε στο YouTube.
  8. Εγώ να δεις τι παράπονο το έχω που την δεύτερη μέρα που το πήρα έβαλα το dome για προστασία και μου κράτησε μια φυσαλίδα κάτω δεξιά και στην προσπάθεια μου να την βγάλω πιέζοντας με το δάχτυλο το dome ράγισε η οθόνη από κάτω. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. Δεν νομίζω να έγινε ενημέρωση για να προστεθεί ένα πρόβλημα όπως το περιγράφεις..το οποίο μάλιστα θα φεύγει με restart.
  10. Σε ευχαριστώ για την απαντήση σου. Το τηλ δεν έχει πέσει ποτέ.Το σπάσιμο είναι απο τα χέρια μου στην προσπάθεια μου να διώξω μια φυσαλιδα απο προστατευτικό τζαμακι την δεύτερη ημέρα κατοχής του κινητού. Στάλθηκε από το LM-X420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Καλημέρα! Επειδή τις τελευταίες μέρες παρατηρώ γρήγορη πτώση της μπαταρίας και μετά από hard reset το πρόβλημα επιμένει και έστειλα το κινητό στην Smartec για έλεγχο. Σήμερα με πήραν μου είπαν ότι παρέλαβαν και μου ζήτησαν να του περιγράψω το πρόβλημα, μου είπαν επίσης αν θέλω να μου κάνουν επισκευή στην οθόνη μιας και υπάρχει ένα ράγισμα αλλά αρνήθηκα μιας και δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα στην οθόνη και το ράγισμα ούτε καν φαίνεται όταν η οθόνη είναι αναμένη. Μετά από την περιγραφή του προβλήματος μου είπαν ότι θα κάνουν έλεγχο στη συσκευή και αν διαπιστωθεί οτι χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας,η μπαταρία πάει μαζί με την οθόνη. Την Δευτέρα θα με πάρουν τηλ να μου πουν. Το θέμα τώρα είναι ότι φοβάμαι μην με χρεώσουν για οθόνη την οποία δεν επιθυμώ να επισκευάσω μιας και δεν είναι σπασμένη σε βαθμό που να χρίζει αλλαγής. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από την Smartec? H συσκευή είναι 3 μηνών και εντός εγγύησης ξέχασα να αναφέρω.
  12. Παιδιά... Έχει κάνει κανείς ασφάλεια? Αν ναι πού?
×
×
  • Create New...