Jump to content

athanasios1112

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.553
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About athanasios1112

  • Ημ. Γέννησης 12/05/1961

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

athanasios1112's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

23

Φήμη

  1. Έφτασε στην Ρουμανία, και είναι σε διαδικασία, τεχνικού ελέγχου. Θα ενημερώσω κλπ
  2. Θέλω να ρωτήσω το εξής: μετά από επανεκκίνηση του κινητού, η σύνδεση με το wifi , καθυστερεί πολύ, μπορεί και ένα λεπτό. Κάποια γνώμη;
  3. Νομίζω!, το στέλνουν Ρουμανία, και εκεί γίνεται τεχνικός έλεγχος,,, δεν την ξέρω την διαδικασία,,, υπολογίζω μετά από 15 μέρες το λιγότερο,,, Θα ενημερώσω.. κλπ
  4. Είναι αρχείο πόσα gb; Είναι πάνω από 1 gb; Αν το πρόσεξε κάποιος.
  5. Ήρθε η acs σπίτι, και το πήρε. Μάλλον θα πάει Ρουμανία,, εκεί έχουν τα κεντρικά κλπ
  6. Το δικό μου, το ετοίμασα για πώληση στο flip.gr ( To έβαλα σε ένα κουτάκι, και περιμένω την Currier, να έρθει να το παραλάβει.). Προβληματισμός ως προς τι ποσό ευρώ, θα το κρατήσουν.!
  7. Θα πάρει android 14, το κινητό;
  8. Μήπως γνωρίζει, ενημερώσεις ασφαλείας, μέχρι πότε θα έχουμε;
  9. Αν επιτρέπεται, έχεις εγκαταστήσει unofficial rom; Ή γνωρίζεις κάποιο, που να είναι λειτουργικό, να μην έχει πρόβλημα δηλαδή. Επίσης, σε καμμία περίπτωση, τραπεζικό λογαριασμό, σε root κινητό, και εάν ακόμα ξεγελάσει την τραπεζική εφαρμογή/ google pay!!!,, . Παλιά έχω χρησιμοποιήσει και εγώ, το magisk. κλπ. ,
  10. Κατέβασα την εφαρμογή, σε άλλο κινητό, , δεν βρήκα επιλογή για ηχογράφηση κλήσεων! Άκυρο, βρίσκεται στις ρυθμίσεις/ εισερχομενες κλπ.
  11. https://xdaforums.com/c/oneplus-8-pro.10363/ Θέλει Πολύ Ψάξιμο, κοίτα τα σχόλια από χρήστες, που έχουν unofficial rom, ποια είναι σταθερή κλπ, και δεν ξέρω αν δουλεύει τραπεζικές εφαρμογές, google pay.!!!! ( Παλιά το είχα ξεκλειδώσει τον bootloader, and root without twrp).
  12. Kαλημερα. Το δικό μου, δεν το δουλεύω, αλλά το φορτιζα τακτικά. Θέλω να το δώσω, το έκανα επαναφορά σε εργοστασιακα δεδομένα, και έκανα λήψη του τελευταίου πακέτου λογισμικού, για να είμαι σίγουρος, ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το software, και θα κλειδώσω και τον bootloader. Αν το θέλει κάποιος, προσωπικό μήνυμα,, μετά το μεσημέρι.
  13. Καλησπέρα. Θέλω να δώσω το δικό μου, . Το έβαλα αγγελία σε γειτονικό site. Αν το θέλει κάποιος ,, προσωπικό μήνυμα κλπ.
  14. Το κινητό, κατέβασε μόνο του την νύχτα, ενημέρωση λογισμικού, και απλά πάτησα εγκατάσταση, Και νομίζω είναι το android 14.(;).
×
×
  • Create New...