Jump to content

konstantinoslp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14.264
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by konstantinoslp

  1. Ναι και εγώ έκανα τη δοκιμή χωρίς θήκη αλλά φυσικά δεν έφταιγε αυτό. Το θέμα είναι ότι μάλλον η Samsung πάει να το πασάρει για φυσιολογικό αφού δίνει την συγκεκριμένη οδηγία "The standard angle when fully opened ranges between approximately 178.5 to 181.5 degrees". Οπότε φοβάμαι ότι το service δεν θα το περάσει ως πρόβλημα.
  2. Παίδες εσάς όταν είναι τελείως ανοιχτό, ανοίγει 180 μοίρες ή λίγο λιγότερο; Τύπου 178-179 σαν να μην είναι τελείως flat; Για κάποιο λόγο ενώ το έχω μήνες το 4άρι στην κατοχή μου, το παρατήρησα τώρα ότι δεν ανοίγει 180 μοίρες. Διαβάζω πολλά στο reddit και αρκετοί λένε ότι είναι φυσιολογικό και άλλοι ότι θα έπρεπε να είναι τελείως flat. Μερικοί λένε ότι τελικά όλα γίνονται έτσι με τον χρόνο.
  3. Πλήρωσες τελικά; Γιατί λένε ότι η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.
  4. Η δεύτερη επιλογή είναι η ιδανική γιατί θεωρώ ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την επίσημη θήκη που είναι και stand οπότε να έχεις και τα 2 ταυτόχρονα
  5. Όχι που δεν θα έβγαζε κάτι τέτοιο ο Κινέζος! Πολύ καλό πάντως. Το θέμα είναι αν όντως χωράει το νέο S Pen στην εγκοπή γιατί τους έχω ικανούς να μην το έχουν υπολογίσει σωστά. 😄
  6. Επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη αναβάθμιση στα Freebuds 5 και πλέον μπορεί ο χρήστης στα gestures να χρησιμοποιήσει triple tap στα δύο ακουστικά για εναλλαγή τραγουδιών εμπρός και πίσω. Μέχρι τώρα δεν υπήρχει gesture για pause/resume και ταυτόχρονα για skip/back της αναπαραγωγής. Έπρεπε να διαλέξει πχ αν το double tap θα κάνει skip ή pause... Αυτό το "πρόβλημα" έχουν και τα Freebuds 4 και ελπίζω να πήραν και αυτά αναβάθμιση που να υποστηρίζει triple tap.
  7. Δεν έχω τα συγκεκριμένα αλλά μπήκα και είδα αξιολογήσεις skroutz και κάποιος γράφει ότι μετά από update έπεσε ο ήχος στης κλήσεις χωρίς εξήγηση. Οπότε μάλλον είναι θέμα software των ακουστικών
  8. Όσο και αν λένε ότι πλέον δεν χρειάζεται reset καμία συσκευή Android μετά από αναβάθμιση, καλό είναι να κάνουμε που και που. Κουραστικό μεν, αλλά είναι τόσα που μπορεί να πάνε στραβά μετά από update.
  9. Τα Google Play Services δυστυχώς είναι μια τεράστια μάστιγα στο Android και η μεγαλύτερη μπαταριορουφήχτρα. Όσες συσκευές Android και αν έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια, πάντα στα ψηλά φιγουράρει αυτό και οι λόγοι είναι τόσοι πολλοί που δεν μπορείς (και δεν σαφήνουν) να το παραμετροποιήσεις κάπως.
  10. Γενικά είναι σύνηθες αυτό που συζητάμε στα τελευταία μηνύματα, από... αρχαιοτάτων χρόνων. Θυμάμαι πάντα σε κάθε νήμα ή και σε reviews όταν βγαίνει το νέο μοντέλο οι (περισσότεροι) χρήστες να λένε για απίστευτες αυτονομίες σε σχέση με τον προκάτοχο και 1,2,3 παραπάνω ώρες sot και καλύτερο stand by και και και... Και τελικά όταν έπαιρνα την συσκευή εγώ έβλεπα ίδιους χρόνους από μοντέλο σε μοντέλο (μην πω χειρότερους). Ειδικά στα Samsung που έχω αλλάξει πάρα πολλά, δεν έβλεπα καμία διαφορά πχ από Note 10 σε Note 20 ή από S21 σε S22. Τώρα δεν μιλάμε για 30 λεπτά παραπάνω sot. Αυτά είναι αστεία. Και πάντα τα Samsung χώλεναν σε stand by και σε χρήση με data. Αλλάζουν οι χωρητικότητες στις μπαταρίες, αλλάζουν οι επεξεργαστές, αλλάζουν οι οθόνες και όμως τα Samsung εξακολουθούν να είναι κάκιστα σε stand by και data. Long story short, χαρείτε τα κινητά σας είτε έχουν ίδια αυτονομία με τα προηγούμενα, είτε όχι. Ούτως ή άλλως εδώ μέσα οι περισσότεροι τα αλλάζουμε συνέχεια. Δυστυχώς οι τεχνολογίες που πλασάρουν είναι πλέον περισσότερο gimmick παρά ουσιαστικές διαφορές στην πράξη.
  11. Δεν ξέρω αν κάνει του 4 στο 5 αλλά το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο γυαλί που μπορείς να αγοράσεις από άποψη τιμής και installation.
  12. Αν κάτι ζηλεύω πολύ από το 5άρι είναι αυτή η θήκη/μέγεθος πένας. Αν κρίνω σωστά από φωτό και βίντεο είναι σχεδόν σαν των Note/Ultra σε πάχος αλλά πιο μακρύ, σωστά;
  13. Συμφωνώ. Ειδικά για ένα μοντέλο το οποίο κυκλοφορεί από το 2021! Οπότε ακόμα και σήμερα να το αγοράσεις, πιθανόν να πέσεις σε μοντέλο που έχει κατασκευαστεί εδώ και έναν χρόνο οπότε η μπαταρία είναι ήδη φθαρμένη. Όσο περνάει ο καιρός θα φθείρεται και περισσότερο. Όσοι, ειδικά, το έχουμε από την πρώτη μέρα, μόνο χειρότερη θα γίνεται η μπαταρία αφού έχει ήδη κλείσει 2 χρόνια η συσκευή. Εγώ προσωπικά έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η μπαταρία είναι κακή αλλά δεν με πειράζει γιατί για πολλές ώρες την ημέρα το έχω εκτός σύνδεσης με το smartphone αφού λόγω δουλειάς έχω στο γραφείο το τηλέφωνο οπότε βλέπω ανά πάσα στιγμή τις ειδοποιήσεις. Οι μόνες φορές που τα συνδέω είναι πχ στο αμάξι, σε meetings, στο μετρό και γενικά σε σημεία που δεν μπορώ να έχω άμεση επαφή με το κινητό. Έτσι και η μπαταρία του ρολογιού κρατάει πάρα πολύ αλλά και του τηλεφώνου που δεν έχει μόνιμα μία συσκευή "κουμπωμένη" πάνω του να αλληλεπιδρά και να ανταλλάσσει ειδοποιήσεις.
  14. Έκανα screenshot το μακρινάρι changelog της τελευταίας έκδοσης για όποιον ενδιαφέρεται. Επειδή το site χαλάει την ποιότητα, το ανέβασα στο box. Αν το κατεβάσετε από το box είναι σε καλή ποιότητα https://app.box.com/s/ao3dn5sqdjrjlwwtoyupo8md41dtqf57
  15. Ναι Γιάννη. Υπάρχουν αναφορές που λένε ότι έσπασε από το τίποτα. Για παράδειγμα. Βέβαια εγώ θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός με όσα διαβάζω. Πόσες από αυτές τις αναφορές αφορούν σε συσκευές που δεν έχουν πιεστεί πχ σε μία τσέπη ή δεν έχουν ανοιγοκλείσει με δύναμη ή δεν έχουν πέσει ακόμα και μέσα σε θήκη (χωρίς άλλα εμφανή σημάδια;) Ότι πρόκειται για ένα τηλέφωνο που πρέπει να το προσέχεις και να είσαι όσο πιο ήπιος μαζί του μπορείς, είναι αναμφισβήτητο. Επίσης, όσον αφορά στο service, τα εμφανή σημάδια στο μεντεσέ είναι λόγος να μην αλλάξουν την οθόνη. Δε νομίζω ότι αντικαθιστούν οθόνη για παράδειγμα σε S23 με χτυπήματα στο σασί.
  16. Το έχω από όταν βγήκε το ρολόι. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ.🤔
  17. Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω.Έχεις δηλαδή το Wifi στο off και αυτό άνοιγε μόνο του μετά από restart;
  18. Ναι ναι τα έχω δοκιμάσει αυτά. Ισχύει αυτό που λες για το ΚODI. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχω πάρει είδηση. Οπότε μένω σε αυτά. 🙂
  19. Έχω το S96 MAX Plus 4GB/32GB (Android 10) με επεξεργαστή τον RK3318. Τίμιο boxάκι από άποψη ταχυτήτων. Παλιότερα είχα ασχοληθεί πολύ με kodi και πρόσθετα αλλά πλέον το έχω παρατήσει το άθλημα. Έχουμε τίποτα σε ROM για εγκατάσταση με προεγκατεστημένες επεκτάσεις και εφαρμογές και διαφορετικό UI; Έτσι να παίξω λιγάκι. Επίσης, ποια εφαρμογή προτείνετε για καλύτερη απόδοση σε βίντεο από USB; Που να παίζει όλα τα formats με υπότιτλους κλπ.
  20. Για πείτε εντυπώσεις με τις τελευταίες μεγάλες (και μικρές) αναβαθμίσεις. Πώς τα πάει από μπαταρία; Εμένα πάει τόσο καλά που το έχω αφήσει με security patch Φεβρουαρίου. 😄
  21. Πραγματικά πολύ ωραία horror ταινία. Έχω δει και το Αμερικάνικο remake του 2008 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε επίσης πάρα πολύ.
  22. Ίσως χρειαστούν και 2-3 μικροupdates για να στρώσει η μπαταρία.
  23. Ναι εννοώ γέρνει προς την μεριά του Fold σε σχέση με τα υπόλοιπα foldables. Από κει και πέρα, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις με αυτές τις συσκευές. Χρειάζεται μία παραπάνω προσοχή αλλά στο τέλος της ημέρας σε αποζημιώνουν με το συγκεκριμένο form factor. Για όποιον το χρειάζεται φυσικά.
×
×
  • Create New...