Jump to content

Linuxisti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    374
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Linuxisti

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Linuxisti's Achievements

  1. Αφήνεις πατημένο το δάκτυλο στον αριθμό και κάνει αντιγραφή
  2. Να δούμε πόσο πιο καλή θα κάνουνε τη συσκευή. Είναι κινηταρα με όλη τη σημασία της λέξης το λιώνω από πρωί με δεδομένα έχει ακόμα 50%. Ρολαρει σαν πατίνι, ζέστη δε νιώθω. Μακάρι να συνεχίσει να βγάζει τέτοιες συσκευαρες.
  3. Ας αργήσει και ας γίνει δουλειά σωστή δε βιαζόμαστε για update.
  4. Αν κάποιος κρατήσει 3 χρόνια το κινητό που συμβαίνει με πολύ κόσμο δε θα σου πω 5 αλλά 3 τουλάχιστον. Με δεδομένο ότι οι εφαρμογές συνέχεια μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν είναι future proof το 12;
  5. Αστέρι σε όλα το κινητό παιδιά έχω το 12 / 512 από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας ότι καλύτερο έχω πιάσει ποτέ. Ούτε restart κάνω ούτε τίποτα και το δουλεύω στη παραλία με 4g δε νιώθω ζέστη πέρα απ το αναμενόμενο.
  6. Δε ξέρω για το vw group παιδιά εμένα σε Volvo Xc60 φετινό όλα καλά ενώνεται κατευθείαν εφαρμογές μυνηματα τηλέφωνα όλα. Έχω βάλει και ρουτίνα να ανοίγει hot-spot για να ενημερώνονται οι εφαρμογές στο αμάξι.
  7. Παιδιά χαρείτε το εργαλείο χωρίς πολλά πολλά. Η συσκευή τουλάχιστον σε μένα λειτουργεί απροβληματιστα. Από ότι ακούω υπάρχουν ελάχιστα παράπονα. Θεωρώ ότι είναι ότι πιο ολοκληρωμένο βγήκε τα τελευταία χρόνια οπότε βγάλτε του το λάδι όπως θέλει ο καθένας.
  8. Όσον αφορά το σήμα παιδιά εγώ δεν είχα ποτέ θέμα. Πρόσφατα ήμουν και με roaming σε ξένη χώρα κανένα πρόβλημα. Καρφωμένο συνέχεια 4G+ και προχωράω. Δεν εντόπισα καμία μέρα κάτι από αυτά που λέγονται.
  9. Samsung leather έχω και είναι φοβερή μαλακή από μέσα και αίσθηση βελούδο. Αξίζει τα λεφτά της. Το προσέχω όσο μπορώ φυσικά γιατί δεν είναι βαριά θήκη
  10. Και εγώ με το σήμα μια χαρά παίδες. Είχα S21 παλιά και το βλέπω και λίγο καλύτερο μπορώ να πω σε ίδιο σημείο πχ το καναπέ. Ούτε χαμένες κλήσεις είχα ποτέ τίποτα τέτοιο. Πάντως κοντεύω 3 μηνο τώρα σχεδόν η συσκευή είναι απόλαυση. Ρολόι όλα μπαταριαρα σβέλτο σε όλα ούτε κιχ πουθενά κάμερες βίντεο όλα τοπ για μένα. Το μεγέθος κάποτε λίγο μου πέφτει μεγάλο καθώς ήρθα από σ21 αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα.
  11. Μόνο και μόνο στο θέμα απόδοσης θα υπάρχει διαφορά. Τα θεωρώ υπερβολες αυτά. Σε λίγο θα το βαλουν στη φορμολη και να το ταριχευσουμε το κινητό αν είναι δυνατόν ρε παιδια. Γυαλιά μπροστά γυαλιά πίσω.
  12. Στο ζητήσαμε και το κάνεις βλέπω. Συνεχίζεις να λες ανέκδοτα. Ρίξε ακόμη ένα μέρα που είναι να πάει ωραία το σκ.
  13. Ναι τα 25 για κανονική και ο 45 για την πιο γρήγορη
  14. Χαχαχα χαχαχα χαχαχα.... Ρίξε κανα ανέκδοτο ακόμα φιλαράκι να γελάσουμε τα λες ωραία....
  15. Το είχα αναφέρει και παλαιότερα κυρίως όταν είμαι με δεδομένα κάποτε δεν μου έρχονται ειδοποίησεις κυρίως στο insta αυτό. Έρχονται με καθυστέρηση. Έψαξα λίγο μήπως καμία ρύθμιση τις κόβει αλλά δεν βρήκα άκρη. Καμία ιδέα;
×
×
  • Create New...