Jump to content

Vodafone VoLTE/voWiFi

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι παιδιά παρεξήγηση. Νόμιζα ότι από το volte2 θα γινόταν κατανοητό γιατί και στην άλλη εικόνα στη λειτουργία πτήσης λέει vowifi2 για την cosmote, ενώ στη vodafone έχει το ακουστικό με σημα wifi και το 1 δίπλα. Τα έβαλα έτσι ώστε να φαίνονται και οι 2 υλοποιήσεις.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όχι παιδιά παρεξήγηση. Νόμιζα ότι από το volte2 θα γινόταν κατανοητό γιατί και στην άλλη εικόνα στη λειτουργία πτήσης λέει vowifi2 για την cosmote, ενώ στη vodafone έχει το ακουστικό με σημα wifi και το 1 δίπλα. Τα έβαλα έτσι ώστε να φαίνονται και οι 2 υλοποιήσεις.

Μόνο παρεξήγηση έγκλημά έκανες φυλακή γρήγορα.

Πέρα από την πλάκα

Τι μυαλό σκέφτηκε να μην φαίνεται το σήμα τι να πω ξεπερνάει και τον tesla σε εξυπνάδα... Δεν ξέρεις πότε έχεις volte και πότε όχι

Τι να πει κανείς....

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια (16+) που είμαι συνδρομητής στη vodafone, ο κύριος λόγος ήταν το καλό σήμα στην περιοχή που μένω και κινούμαι. Εκεί ως τώρα κερδίζει κατά κράτος η vodafone, μιας και ανέκαθεν η cosmote έχει σάπιο σήμα. Το ξέρω από τις συσκευές των δικών μου που έχουν μόνο cosmote. Πλέον μιλάω άνετα με volte/vowifi με cosmote και το "volte" της vodafone δε λειτουργεί πια, λες και υποβαθμίστηκε το σήμα στην περιοχή :(

Ή μπορεί να αναβάθμισε η ΚΟΣΜΟΤΕ στην περιοχή σου. Τα πάντα ρει.

Εκτός των άλλων, όπως λες η Vodafone ήταν η καλύτερη σε κάλυψη για χρόνια άρα έχει μαζέψει ένα αριθμό συνδρομητών στην περιοχή. Αυτό προκαλλεί συμφόρηση στις κυψέλες που σε εξυπηρετούν.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρατηρώ σήμερα δε δουλεύει το voWiFi για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Βρίσκομαι καρπαθο Δωδεκανήσου και έχω iPhone 11. Έχει κάνεις άλλος ίδιο πρόβλημα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και κει που λες να σηκωθείς να φύγεις απο τη Vodafone, τσουπ σου στέλνει μνμ πως αναβαθμίζει όλα τα red plus σε απεριόριστα λεπτά προς όλους.

Δε βαριέσαι, καλό και το Η+... χαχαχα

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Και κει που λες να σηκωθείς να φύγεις απο τη Vodafone, τσουπ σου στέλνει μνμ πως αναβαθμίζει όλα τα red plus σε απεριόριστα λεπτά προς όλους.

Δε βαριέσαι, καλό και το Η+... χαχαχα

H+ είσαι τυχαίος που πιάνει κιόλας. Μέσα στην Αθήνα κάτι κάνει αλλά στην πλειονότητα εκεί που κινούμαι και το 4G ώρες αιχμής με ταχύτητες 3G παίζει.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

H+ είσαι τυχαίος που πιάνει κιόλας. Μέσα στην Αθήνα κάτι κάνει αλλά στην πλειονότητα εκεί που κινούμαι και το 4G ώρες αιχμής με ταχύτητες 3G παίζει.

Ναι τα ξέρω, τα ζω και γω ατη Πατησίων που πηγαίνω, είναι οι 3 χειρότερες ώρες της ζωής μου, ενώ έχω ένδειξη 4+ ούτε να μιλήσω δε μπορώ, φουλ διακοπές και ταχύτητα για κλάματα.

Ώρες ώρες σκέφτομαι μη τα κάνει επίτηδες επειδή έχω huawei.

Ναι τα ξέρω, τα ζω και γω ατη Πατησίων που πηγαίνω, είναι οι 3 χειρότερες ώρες της ζωής μου, ενώ έχω ένδειξη 4+ ούτε να μιλήσω δε μπορώ, φουλ διακοπές και ταχύτητα για κλάματα.

Δεν φταίει το Huawei και στην Μιχαλακοπούλου τα ίδια ώρες αιχμής σε αρκετά σημεία.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Το τερμάτισες χεχεχεχε είπαμε εμπάργκο έχει από την Αμερική

Οχι να σαμποτάρουν και εδώ τους συνδρομητές επειδή έχουν Huawei...

Δικός μου άνθρωπος είσαι εσύ..φαίνεται να εισαι λάτρεις της συνωμοσίας...

Edited by oxxy

• 4 weeks later...

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν είναι θέμα συσκευής - μάρκας μου αλλά όταν είμαι σπίτι με WiFi, αντί για την ένδειξη VoWiFi φαίνεται στη status bar η ένδειξη VoLTE. Έχετε κι εσείς παρόμοιο θέμα;

Αντιθέτως, στην Cosmote φαίνονται σωστά και όταν πρέπει και οι 2 ενδείξεις ανέκαθεν.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Όχι, τι συσκευή έχεις;

Θα πρέπει όταν γυρνάει σε wifi calling να βγαίνει το VoWifi (ή τηλέφωνο με σηματάκι wifi) στην μπάρα και συνήθως έρχεται και ειδοποίηση.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν είναι θέμα συσκευής - μάρκας μου αλλά όταν είμαι σπίτι με WiFi, αντί για την ένδειξη VoWiFi φαίνεται στη status bar η ένδειξη VoLTE. Έχετε κι εσείς παρόμοιο θέμα;

Αντιθέτως, στην Cosmote φαίνονται σωστά και όταν πρέπει και οι 2 ενδείξεις ανέκαθεν.

Υπάρχει συσκευή που η Vodafone βγάζει εικονίδιο VoLTE;

Υπάρχει συσκευή που η Vodafone βγάζει εικονίδιο VoLTE;
Έλα ντε αφού είναι κομμένο το σηματάκι από την Vodafone

Στο Mi A1 που είχα έβγαζε σηματακι HD στο status bar, τώρα στο Samsung Galaxy A51 που άλλαξα δεν βγάζει κάτι ούτε για το VoLTE ούτε για το VoWiFi, αν και μου έχει βγει ένα switch για το WiFi Calling.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει και σηματακι;;

Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

• 2 weeks later...

One plus 7 βγάζει συνεχώς volte, και αλλάζει μόνο όταν κάνω κλήσεις σε wifi calling

Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το σηματάκι είναι ανάλογα το λειτουργικό του εκάστοτε τηλεφώνου. Σε OxygenOS το βγαζει συνέχεια, σε Xiaomi το ίδιο ενώ σε άλλα όπως Google Pixel, όχι. Καταλαβαίνεις όταν κάνεις κλήση και παραμένει σε 4G.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Το σηματάκι είναι ανάλογα το λειτουργικό του εκάστοτε τηλεφώνου. Σε OxygenOS το βγαζει συνέχεια, σε Xiaomi το ίδιο ενώ σε άλλα όπως Google Pixel, όχι. Καταλαβαίνεις όταν κάνεις κλήση και παραμένει σε 4G.
Αυτό ισχύει γενικά, αλλά όχι στην περίπτωση της Vodafone. Σκόπιμα από το δίκτυο εξαφανίζεται το σηματάκι, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις συσκευών. Και είναι βέβαιο πλέον, ότι δεν είναι θέμα συσκευής που το κρύβει, καθώς στην ίδια συσκευή που έχει εξαφανιστεί η ένδειξη, με sim cosmote ή wind, εμφανίζεται κανονικά.

Sent from my Galaxy A40

Αυτό ισχύει γενικά, αλλά όχι στην περίπτωση της Vodafone. Σκόπιμα από το δίκτυο εξαφανίζεται το σηματάκι, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις συσκευών. Και είναι βέβαιο πλέον, ότι δεν είναι θέμα συσκευής που το κρύβει, καθώς στην ίδια συσκευή που έχει εξαφανιστεί η ένδειξη, με sim cosmote ή wind, εμφανίζεται κανονικά.

Sent from my Galaxy A40

Τότε η Vodafone κάνει από πίσω, δεν ξέρω.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

εγω με poco f1 με pixel experience plus 10 παιζει μονο volte

vowifi δε βλεπω να δουλευει και δε ξερω γιατι

Καλησπερα σε ολους

Μετα απο 1 μηνα με Vodafone καρτοσυμβολαιο και 7 ημερες την καρτα σε iPhone SE εχω θεμα με τις κλησεις.

Drop call και στο σπιτι δουλευω με WiFi Calling.

Επισης σε ενα χωριο που ημουν ειχα κακιστο 3G στις κλησεις καθως και το VoLTE εχει θεματα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στείλε ξανα το μήνυμα ενεργοποίησης και κανε επανεκκίνηση τη συσκευή σου.

Δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το volte στην Vodafone σε Samsung galaxy s10 lite. Ενώ στην cosmote έπαιξε αμέσως μόλις έβαλα την sim στην Vodafone έχω κάνει 3 φορές ενεργοποίηση μέσω του app. 2 φορές έχω μιλήσει με chat όπου μου έχουν πει ότι το ενεργοποίησαν και είμαι έτοιμο και άλλη μια έχω στείλει μήνυμα ενεργοποίησης χωρίς να μου έρθει καμιά απάντηση... Η επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις είναι μόνιμα ενεργοποίημενη χωρίς να μπορώ να το απενεργοποιήσω. Τι γίνεται βρε παιδιά?