Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει περίπτωση να βρούμε ένα κινητό που χάθηκε?είναι ανοιχτό αλλά όχι τα δεδομένα για να δούμε που είναι.

Γιατί, αν είχε δεδομένα πώς θα το έβρισκες? Θα έψαχνες το οικοδομικό τετράγωνο που θα δείξει ο χάρτης?

Γιατί, αν είχε δεδομένα πώς θα το έβρισκες? Θα έψαχνες το οικοδομικό τετράγωνο που θα δείξει ο χάρτης?

απλά ξέρεις που πήγες οπότε και που το ξέχασες

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδιά ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιώ αποτυπώματα για fast login στις τράπεζες, αλλά να μη το έχω για το ξεκλείδωμα;;

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ερωτησή μου είναι γενική διότι θεωρώ ότι λογικά ισχύουν για όλα το ίδιο αφού έχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα.

Εχω LG90 , (LG-D405n)

Απαιτείται ρουτ, custom recovery και η ρομ

Ενα βίντεο στο YouTube θα σε βοηθήσει

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απαιτείται ρουτ, custom recovery και η ρομ

Ενα βίντεο στο YouTube θα σε βοηθήσει

Οχι απαραίτητο ! πχ στα Samsung μπορείς με custom recovery + την rom (δεν χρειάζεται να είσαι root)

Σε κάποιες εταιρείες χρειάζεται να γίνει unlock του bootloader ...

Καλα ναι, αλλα τα πιο συνηθισμένα ειναι τα 3 που ειπα παραπάνω

Εξαρτάται απ την συσκευη

Η ερωτησή μου είναι γενική διότι θεωρώ ότι λογικά ισχύουν για όλα το ίδιο αφού έχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα.

Εχω LG90 , (LG-D405n)

ρώτα εδώ https://forum.xda-developers.com/lg-l90

και εδώ https://forum.xda-developers.com/lg-l90/general/guide-unlock-bootloader-flash-custom-t2839690

Παιδιά ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιώ αποτυπώματα για fast login στις τράπεζες, αλλά να μη το έχω για το ξεκλείδωμα;;

Νομίζω πως ναι. Κάνε μια δοκιμή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλημερα σας,

Παιδικο ταβλετ χωρις καρτα σιμ με εκδοση 4.4.2 και 4.4.4 θελουμε καπως να εμφανιζονται οι επαφες που ειναι στο gmail αποθηκευμενες.

Πως γινεται?

Δεν εχει google contacts και στις ρυθμισεις δεν εμφανιζει Συγχρωνισμος Επαφων.

Πέρνα του το google contacts από το Play store. Εκτός αν δεν έχει στορ. Σε αυτή την περίπτωση βρες τρόπο να περάσει το store

Όλα καλά.

Αυτή την ερώτηση έπρεπε να την κάνεις στα LG. Πέρα από αυτό, όχι όλα τα τηλέφωνα δεν έχουν τον ίδιο τρόπο που κάνεις εγκατάσταση μιας rom. Για το δικό σου δες εδώ.

Όλα καλά.

Αν το app της τραπεζας σου το υποστηριζει γινεται

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Καλημέρα,

Ξέρουμε καμία εφαρμογή που να επιτρέπει πρόσβαση σε network shares βασισμένα σε SMB v2/3?

Έχω το ES Explorer Pro, αλλά πλέον πρέπει να έχει ψιλοεγκαταληφθεί. Πήρε ένα update πριν περίπου ένα μήνα (και ενώ είχε να γίνει update κανα χρόνο) στο οποίο υποτίθεται ότι υποστηρίζει SMB2.0, αλλά δυστυχώς δεν μου συνδέεται πάντα.

Με το Greenify βάζετε σε αδρανοποιηση όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, ή μόνο αυτές που λέει ότι τρέχουν στο παρασκήνιο; Δλδ συνήθως Facebook, viber κτλ;

Με το Greenify βάζετε σε αδρανοποιηση όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, ή μόνο αυτές που λέει ότι τρέχουν στο παρασκήνιο; Δλδ συνήθως Facebook, viber κτλ;
Καλό είναι να βάζεις αυτες που δεν χρησιμοποιείς συχνά. Αν βάζεις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά θα τις αδρανοποιεί και θα πρέπει κάθε φορά που τις ανοίγεις να τις φορτώνει το Android στη μνήμη με αποτέλεσμα να υπάρχει μη αποτελεσματική χρήση των πόρων του συστήματος και φυσικά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης αν αδρανοποιείς εφαρμογές τύπου Viber δεν θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα σας ,

Προσπαθώ να συνδέσω το αυτοκίνητο μου ( που από ότι είδα υποστηρίζει MirrrorLink) με το Samsung Galaxy s6 και δεν τα καταφέρνω. Έχω δει δεκάδες βίντεο και δεν βγάζω άκρη. Το αμάξι μου είναι το Toyota Yaris (2015) με το σύστημα πολυμέσων Touch and go 2

Καμιά βοήθεια παρακαλώ ;

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Δηλαδή αν έχεις το Cerberus και δεις ότι κινείται και τπ βάλεις να βαράει, δεν θα το βρεις νομίζεις αν το έχει κάποιος στο δρόμο;

Δεν λέω ότι θα κάτσει 100%, αλλά υπάρχει μια ελπίδα.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

αλλά υπάρχει μια ελπίδα.

Αμυδρή θα έλεγα.

Πώς θα αντιδρούσες αν στην έπεφτε κάποιος στο δρόμο και σου έλεγε "δείξε μου το κινητό που χτυπάει".

Αμυδρή θα έλεγα.

Πώς θα αντιδρούσες αν στην έπεφτε κάποιος στο δρόμο και σου έλεγε "δείξε μου το κινητό που χτυπάει".

Εγώ είχα "χάσει" νοτε 2 στην παραλία και το βρήκα με τη βοήθεια του androidlost.

Μόλις το έκανα να βαράει σα σειρήνα και να αναβοσβήνουν μηνύματα ότι έχει δηλωθεί κλεμμένο, βάζοντας και το τετράγωνο στο οποίο βρίσκεται, με πήραν τηλέφωνο....

Συγνώμη αλλά κατά λάθος το παιδί το έβαλε στα πράγματά μας.

Στο τέλος μου το έφεραν πίσω.

Πήρα ένα καλώδιο για το φορτιστή με μαγνήτη σαν αυτό. Αλλά είδα ότι μου έτρωγε τη μπαταρία πολύ γρήγορα. Δηλαδή βγάζω το κινητό 5 η ώρα το πρωί από τη φόρτιση και στις 11 το πρωί είναι στο 51% με 39 λεπτά ανοιχτή οθόνη μόνο. Σαν λειτουργίες που είχαν καταναλώσει τη μπαταρία μου έβγαζε πάνω πάνω το Λειτουργικό σύστημα και το Σύστημα Android συνέχεια ενώ τώρα που το έχω βγάλει το βίζμα από χθες το βράδυ πάει κανονικά στην κατανάλωση. Έχει κάποιος άλλος αυτό το καλώδιο ή να ξέρει γιατί μπορεί να γίνεται αυτό; Φίλος μου με Windows phone και αντίστοιχο καλώδιο δεν έχει πρόβλημα.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Εγώ είχα "χάσει" νοτε 2 στην παραλία και το βρήκα με τη βοήθεια του androidlost.

Μόλις το έκανα να βαράει σα σειρήνα και να αναβοσβήνουν μηνύματα ότι έχει δηλωθεί κλεμμένο, βάζοντας και το τετράγωνο στο οποίο βρίσκεται, με πήραν τηλέφωνο....

Συγνώμη αλλά κατά λάθος το παιδί το έβαλε στα πράγματά μας.

Στο τέλος μου το έφεραν πίσω.

Πάλι καλά που ήσουν παραλία, διότι αν είχαν φύγει τα παιδιά και το τετράγωνο έδειχνε π.χ Κηφισίας 99 τότε...

Μεταξύ Google assistant και Google now, υπάρχει κάποια ουσιαστικη διαφορά πέρα από την ονομασία;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μπορεί να χρειάζεται MHL ανταπτορας, δες μήπως παίξει αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.pioneer.toyota.AppMenu

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned