orestis1234 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 υπάρχει κανένα app ώστε να κάνω τα πάντα restore μετά από το reset; ή να πάω με το google backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ερωτηση που αφορα οσους γνωριζουν αρκετα για τα android κινητα. Θα μου φερει ενας φιλος μου ενα samsung core κινητο νομιζω με android 5 ή 6 που το προβλημα του ειναι οτι συνεχως απο τη στιγμη που θα το ανοιξεις ανοιγοκλείνει συνεχεια και οταν λεω ανοιγοκλεινει δεν εννοω την οθονη αλλα εννοω οτι κανει συνεχεις επανεκκινήσεις το κινητο με αποτελεσμα να μην μπορεις να κανεις τιποτα. Δοκιμασα να τρεξω την ασφαλης λειτουργια χωρις καποια αλλαγη οι επανεκκινήσεις συνεχισαν. Τι μου προτεινετε να κανω? Λογικα θα μου πειτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν εχω κανενα προβλημα να κανω αλλα θελω πρωτα να κανω ενα backup τις επαφες και τις φωτος που εχει μεσα το κινητο αλλα επειδη ανοιγοκλεινει πολυ γρηγορα δεν προλαβαινω να κανω κατι. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ερωτηση που αφορα οσους γνωριζουν αρκετα για τα android κινητα. Θα μου φερει ενας φιλος μου ενα samsung core κινητο νομιζω με android 5 ή 6 που το προβλημα του ειναι οτι συνεχως απο τη στιγμη που θα το ανοιξεις ανοιγοκλείνει συνεχεια και οταν λεω ανοιγοκλεινει δεν εννοω την οθονη αλλα εννοω οτι κανει συνεχεις επανεκκινήσεις το κινητο με αποτελεσμα να μην μπορεις να κανεις τιποτα. Δοκιμασα να τρεξω την ασφαλης λειτουργια χωρις καποια αλλαγη οι επανεκκινήσεις συνεχισαν. Τι μου προτεινετε να κανω? Λογικα θα μου πειτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν εχω κανενα προβλημα να κανω αλλα θελω πρωτα να κανω ενα backup τις επαφες και τις φωτος που εχει μεσα το κινητο αλλα επειδη ανοιγοκλεινει πολυ γρηγορα δεν προλαβαινω να κανω κατι. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις απαντησεις σας. Δοκίμασε να το ξεκινήσεις σε download mode και να του περάσεις μια ρομ από πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makapel Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω διαβάσει πολλά άσχημα σχόλια για το service. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, zananiro. Έχουμε όμως εξελίξεις. Ενώ τους είχα ζητήσει να το στείλουν, το αγνόησαν. Τους ξαναπήρα τηλέφωνο την Τρίτη (05/09) και το τηλέφωνο επέστρεψε σήμερα (07/09). Έβαλα δυο εφαρμογές να δω αν είναι root και δείχνουν ότι δεν είναι. Την τελευταία φορά που μίλησα με το service μου είπαν να το κάνω unroot καi να το ξανα στείλω μέχρι 16/09. Μου είπαν επίσης ότι θα μου χρεώσουν 7 ευρώ για τον έλεγχο. Τελικά δεν πήραν τίποτα. :blink: Τώρα, άντε να κάνεις unroot, κάτι που δεν είναι root...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Στράτο με Οντίν και download mode δεν τα σβήνει όλα; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazy Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Καταγγελια με τον συνηγορο του καταναλωτη.Σε 15 μερες θα εχεις καθαρισει.Been there , done that. H procordia με την Lg μου τα έκαναν αυτα .Δεν δεχθηκαν ουτε τα screenshots απο εφαρμογες που ελεγχαν για root, τιποτα. Τελικα οταν τους πηγε η καταγγελια τους πηγε αιμα.Υπάρχει μια οδηγια της ΕΟΚ που λεει πως πρεπει να αποδειξουν πως το root εκανε τη ζημια .Δες παρακατω το λινκ. Σε καποια φαση πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορουν να κανουν οτι θελουν.Οπως και εμεις να αποκτησουμε καταναλωτική συνηδηση. Edit: http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu Edited September 8, 2017 by lazy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα της συγκεκριμένης συσκευής μιας και κάθε μοντέλο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Πάντως μπορείς αν μπαίνει σε recovery mode να πάρεις τις φωτογραφίες οι οποίες λογικά βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη. Για τις επαφές, μάλλον θα χρειαστεί root, εκτός και αν προλαβαίνεις να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή backup(super backup πχ) και να πάρεις backup των επαφών από εκεί. Το αρχείο αυτό θα βρίσκεται και αυτό στην εσωτερική μνήμη όταν δημιουργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Δοκίμασε να το ξεκινήσεις σε download mode και να του περάσεις μια ρομ από πάνω. Στράτο με Οντίν και download mode δεν τα σβήνει όλα; Το θεμα ειναι οτι ακριβως αυτο οτι θα χασω οτι εχει μεσα το κινητο αλλα θελω να κρατησω τις επαφες και τις φωτος του κινητου τιποτα αλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα της συγκεκριμένης συσκευής μιας και κάθε μοντέλο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Πάντως μπορείς αν μπαίνει σε recovery mode να πάρεις τις φωτογραφίες οι οποίες λογικά βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη. Για τις επαφές, μάλλον θα χρειαστεί root, εκτός και αν προλαβαίνεις να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή backup(super backup πχ) και να πάρεις backup των επαφών από εκεί. Το αρχείο αυτό θα βρίσκεται και αυτό στην εσωτερική μνήμη όταν δημιουργηθεί. Το θεμα ειναι οτι αν ανοιξει το κινητο δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα μεχρι να κανει επανεκκίνηση. Οσο ειναι στο recovery mode μια χαρα παραμενει ανοιχτο και μια χαρα μπορει να το κανεις να μπει σε safe mode αλλα με το που μπει σε safe mode παλι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Το λειτουργικό είναι κατεστραμένο. Αν έχεις καλές γνώσεις adb μπορείς να πάρεις τις φώτο. Για τις επαφές δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Στράτο με Οντίν και download mode δεν τα σβήνει όλα; Nαι το Odin ειναι ισχυρο εργαλειο & σβηνει τα παντα ..Αν οι επαφες οι φωτο κλπ ηταν συγχρονισμενες με το λογ.google η samsung δεν χανονται...Και παλι ομως , ακομη κι αν δεν ειναι συγχρονισμενα,φλασαροντας τη stock rom μεσω Odin & εφοσον το προβλημα διορθωθει,τιποτα δεν σβηνει οριστικα και υπαρχει η δυνατοτητα ανακτησης τους..Ενα καλο εργαλειο που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μετα για την ανακτηση τους ειναι το dr.fone toolkit : https://drfone.wondershare.com/android-data-recovery.html (επαφες) https://drfone.wondershare.com/contacts/android-contacts-recovery.html (φωτο) https://drfone.wondershare.com/android-recovery/how-to-recover-deleted-photos-on-android.html (το συνεχες reboot ακομη κι οταν η συσκευη ειναι ενωμενη στο φορτιστη,συχνοτερη αιτια ειναι η μπαταρια χωρις αυτο να σημαινει πως δεν φταιει πχ καποια εφαρμογη η κατι αλλο) ( το προβλημα ανακτησης των δεδομενων & συνεχων reboots της συσκευης νομιζω εχει ο @adais ) Edited September 8, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Από τότε που ήρθε το καινούριο ρουτερ από την Cyta το κινητό μου, oppo find 7a δε μπορεί να μείνει στο ίντερνετ. Λέει ότι είναι συνδεδεμένο, αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα. Πρέπει να κλείσω και να ανοίξω ξανά το WiFi για να μπει. Μετά ξαναβγαίνει εάν η οθόνη παραμείνει κλειστή για 5+ λεπτά. Δλδ το βράδυ όταν κοιμάμαι δεν έχω καθόλου ίντερνετ, αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Με το κινητό της γυναίκας και τα δύο ταμπλετ δεν υπάρχει θέμα. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Δλδ το βράδυ όταν κοιμάμαι δεν έχω καθόλου ίντερνετ, αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Μιλάς σοβαρά τώρα για το βράδυ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Καλησπέρα , αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με της Apple το πληκτρολόγιο όπου εφαρμόζοντας πίεση στην οθόνη μπορείς να μετακινήσεις τον κέρσορα σε οποίο γράμμα θέλεις. Έχω δει λίγο το πληκτρολόγιο της Google να προσπαθεί να το πετύχει σε μια σειρά και όχι σε όλο το κείμενο, μέσω του Space πλήκτρου, αλλά τις πιο πολλές φορές καταλήγει να ανοίγει η επιλογή γλώσσας αντί για το trackpad. Edited September 9, 2017 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 To πρωι που ξυπνας, βλεπεις τις ειδοποιησεις. Αν δεν εισαι στο ιντερνετ, μερικες απο αυτες χανονται Περα απο το οτι ο ανθρωπος μπορει να χρησιμοποιει VoIP εφαρμογες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Το λειτουργικό είναι κατεστραμένο. Αν έχεις καλές γνώσεις adb μπορείς να πάρεις τις φώτο. Για τις επαφές δεν το γνωρίζω. Ξερω απο adb αλλα οχι και πολλα. Ειναι ευκολο να μου δειξεις? Ή υπαρχει ευκολος τροπος να τις παρω? Αν π.χ. εχω το κινητο σε recovery mode και το συνδεσω με υπολογιστη δεν θα μπορεσω να κανω backup με το προγραμμα της samsung των επαφων & φωτογραφιων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Nαι το Odin ειναι ισχυρο εργαλειο & σβηνει τα παντα ..Αν οι επαφες οι φωτο κλπ ηταν συγχρονισμενες με το λογ.google η samsung δεν χανονται...Και παλι ομως , ακομη κι αν δεν ειναι συγχρονισμενα,φλασαροντας τη stock rom μεσω Odin & εφοσον το προβλημα διορθωθει,τιποτα δεν σβηνει οριστικα και υπαρχει η δυνατοτητα ανακτησης τους..Ενα καλο εργαλειο που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μετα για την ανακτηση τους ειναι το dr.fone toolkit : https://drfone.wondershare.com/android-data-recovery.html (επαφες) https://drfone.wondershare.com/contacts/android-contacts-recovery.html (φωτο) https://drfone.wondershare.com/android-recovery/how-to-recover-deleted-photos-on-android.html (το συνεχες reboot ακομη κι οταν η συσκευη ειναι ενωμενη στο φορτιστη,συχνοτερη αιτια ειναι η μπαταρια χωρις αυτο να σημαινει πως δεν φταιει πχ καποια εφαρμογη η κατι αλλο) ( το προβλημα ανακτησης των δεδομενων & συνεχων reboots της συσκευης νομιζω εχει ο @adais ) Το θεμα ειναι οτι ακριβως αυτο οτι θα χασω οτι εχει μεσα το κινητο αλλα θελω να κρατησω τις επαφες και τις φωτος του κινητου τιποτα αλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θεμα ειναι οτι αν ανοιξει το κινητο δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα μεχρι να κανει επανεκκίνηση. Οσο ειναι στο recovery mode μια χαρα παραμενει ανοιχτο και μια χαρα μπορει να το κανεις να μπει σε safe mode αλλα με το που μπει σε safe mode παλι το ιδιο. Στράτο με Οντίν και download mode δεν τα σβήνει όλα; Παιδιά δεν το έχω δοκιμάσει το Odin σε αυτό το μοντέλο, αλλά γενικώς δεν σβήνει τίποτα το Odin. Αν σβήνει πάντως είναι θέμα ρομ. Τελευταία φορά που συνάντησα ρομ που έκανε και εργοστασιακές όταν την έβαζες, θυμάμαι ότι ήταν σε ανδροιντ 2.3 ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Nαι το Odin ειναι ισχυρο εργαλειο & σβηνει τα παντα ..Αν οι επαφες οι φωτο κλπ ηταν συγχρονισμενες με το λογ.google η samsung δεν χανονται...Και παλι ομως , ακομη κι αν δεν ειναι συγχρονισμενα,φλασαροντας τη stock rom μεσω Odin & εφοσον το προβλημα διορθωθει,τιποτα δεν σβηνει οριστικα και υπαρχει η δυνατοτητα ανακτησης τους..Ενα καλο εργαλειο που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μετα για την ανακτηση τους ειναι το dr.fone toolkit : https://drfone.wondershare.com/android-data-recovery.html (επαφες) https://drfone.wondershare.com/contacts/android-contacts-recovery.html (φωτο) https://drfone.wondershare.com/android-recovery/how-to-recover-deleted-photos-on-android.html (το συνεχες reboot ακομη κι οταν η συσκευη ειναι ενωμενη στο φορτιστη,συχνοτερη αιτια ειναι η μπαταρια χωρις αυτο να σημαινει πως δεν φταιει πχ καποια εφαρμογη η κατι αλλο) ( το προβλημα ανακτησης των δεδομενων & συνεχων reboots της συσκευης νομιζω εχει ο @adais ) Το εχεις δοκιμασει αυτο το drfone προγραμμα? Γιατι δεν το εχω ακουσει ποτε μου και φοβαμαι μην τα κανει χειροτερα τα πραγματα. Και αυτο γιατι απ' οτι ειδα στην επισημη σελιδα του προγραμματος λεει οτι κανει παρα, μα παρα πολλα για οτιδηποτε κινητο και μαρκα και μου φαινετε πολυ καλο για να ειναι και αληθινο. Μπορει να κανει πληρες backup/restore ενος κινητου ακομα και τα apps με τις ρυθμισεις τους χωρις να κανεις ρουτ το οποιο κινητο? Το εχεις δοκιμασει εσυ προσωπικα? Αν ναι τι ακριβως εχεις δοκιμασει να κανεις με αυτο το προγραμμα? Αυτο το προγραμμα μπορει να παρει backup του κινητου κυριως τις επαφες και τις φωτος(Δεν θελω κατι αλλο) απο recovery mode? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά δεν το έχω δοκιμάσει το Odin σε αυτό το μοντέλο, αλλά γενικώς δεν σβήνει τίποτα το Odin. Αν σβήνει πάντως είναι θέμα ρομ. Τελευταία φορά που συνάντησα ρομ που έκανε και εργοστασιακές όταν την έβαζες, θυμάμαι ότι ήταν σε ανδροιντ 2.3 ! Δεν θελω να το ρισκαρω πριν παρω σε backup φωτος και επαφες. Αν παρω αυτα σε backup μετα δεν με ενδιαφερει κανω ανετα factory reset απο το recovery mode του κινητου. Αν λοιπον καποιος γνωριζει καποιο "ασφαλη" οσο γινεται τροπο να παρω backup φωτος & επαφων πριν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ας μου πει τον τροπο. Σας ευχαριστω πολυ ολους προκαταβολικά για το χρονο και τις απαντησεις σας. Edited September 8, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 υπάρχει κανένα app ώστε να κάνω τα πάντα restore μετά από το reset; ή να πάω με το google backup; αν το κανεις θα παρεις και το πρόβλημα μαζί σου ο σκοπός είναι να κάνεις κινιτο φρέσκο και από την αρχή........ όχι να περασεις πίσω το backup είναι να να βγάζουμε νερό από έναν κουβά σε άλλο κουβά νερό παραμένει το νίδιο............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Μιλάς σοβαρά τώρα για το βράδυ?:confused:Αρκετά σοβαρά μιλάω και είναι ο λόγος που θα αγοράσω σύντομα κινητό. Χρειάζομαι απαραίτητα το viber και το Skype για την δουλειά μου. Πάντως δεν βοήθησες και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Αρκετά σοβαρά μιλάω και είναι ο λόγος που θα αγοράσω σύντομα κινητό. Χρειάζομαι απαραίτητα το viber και το Skype για την δουλειά μου. Πάντως δεν βοήθησες και πολύ. Καλορίζικο το νέο κινητό και κοίτα να πάρεις κάτι καλό αφου το χρειάζεσαι για επαγγελματικούς λόγους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Τελευταια φορα που χρειαστηκα φλασαρισμα ηταν στο LG Optimus G στο οποιο σιγουρα δεν εχανες τιποτα με απλο reflash απο πανω σε κατεστραμμενο λογισμικο. Ακομα και εφαρμογες θυμαμαι να μου εχει κρατησει οταν περνουσα το μαμα πανω στο μαμα (οχι custom). Στο HTC M7 πχ θυμαμαι δε γινοταν αυτο Δοκιμασε να παρεις το backup πρωτα, βεβαιως, αλλα νομιζω οτι και στα Samsung τουλαχιστον αρχεια δε χανεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Mάλλον κάνεις πλάκα ε? Και εγώ έχω μία συσκευή με ανδροιδ 5 και δεν έχει doubletap ούτε στα πιό τρελλά του όνειρα... Θα έπρεπε να έχει οποσδήποτε?:lol:Γιατί να κάνει πλάκα; Πολλές έχουν και μάλιστα οι 3 τελευταίες μου από εποχή Android 4.2 και μετά όλες το υποστήριζαν. Πιστεύω ότι είναι θέμα κερνελ και ότι αν κάποια συσκευή με στοκ κερνελ δεν το υποστηρίζει, τότε ίσως με κάποιον custom μπορεί να το έχει. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Γιατί να κάνει πλάκα; Πολλές έχουν και μάλιστα οι 3 τελευταίες μου από εποχή Android 4.2 και μετά όλες το υποστήριζαν. 1) Kοίτα σε ποιό νήμα βρισκόμαστε. 2) Αν διάβασες όλη τη στιχομυθία ο τύπος που ρώτησε θεωρεί ότι είναι στάνταρ λειτουργία του Android και γι' αυτό του απάντησα ότι έχω συσκευή που δεν το κάνει σίγουρα. Πιστεύω ότι είναι θέμα κερνελ και ότι αν κάποια συσκευή με στοκ κερνελ δεν το υποστηρίζει, τότε ίσως με κάποιον custom μπορεί να το έχει. Όλα αυτά προυποθέτουν extreme ενασχόληση με τη συσκευή (κάτι που κάνουν ελαχιστότατοι) και φυσικά όχι στις "Γενικές απορίες / ερωτήσεις του Android":D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 1) Kοίτα σε ποιό νήμα βρισκόμαστε. 2) Αν διάβασες όλη τη στιχομυθία ο τύπος που ρώτησε θεωρεί ότι είναι στάνταρ λειτουργία του Android και γι' αυτό του απάντησα ότι έχω συσκευή που δεν το κάνει σίγουρα. Όλα αυτά προυποθέτουν extreme ενασχόληση με τη συσκευή (κάτι που κάνουν ελαχιστότατοι) και φυσικά όχι στις "Γενικές απορίες / ερωτήσεις του Android":D1) Το γνωρίζω πολύ καλά και σκοπός μου ήταν να απαντήσω στο παλληκάρι χωρίς πολλά πολλά και χωρίς άσκοπες ερωτήσεις του στυλ "είσαι σοβαρός", "πλάκα κάνεις" κλπ 2) Καλά κάνει και το θεωρεί στάνταρ. Στις περισσότερες σύγχρονες συσκευές είναι στάνταρ. Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 1) Το γνωρίζω πολύ καλά και σκοπός μου ήταν να απαντήσω στο παλληκάρι χωρίς πολλά πολλά και χωρίς άσκοπες ερωτήσεις του στυλ "είσαι σοβαρός", "πλάκα κάνεις" κλπ 2) Καλά κάνει και το θεωρεί στάνταρ. Στις περισσότερες σύγχρονες συσκευές είναι στάνταρ. Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις 1) Το βλέπω... 2) Στις περισσότερες συσκευές ΔΕΝ είναι στάνταρ. Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Bonus... Όπως και να 'χει ΔΕΝ είναι λειτουργία του Android αυτό, ένα feature είναι που ξεκίνησε η LG πριν μερικά χρόνια, μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Πάμε παρακάτω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts