Jump to content

Billeridis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.783
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About Billeridis

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Billeridis's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

12

Φήμη

  1. Διαβάζω ότι δεν θα έρθει τελικά το μοντέλο αυτό στην Ευρώπη ; Ισχύει ;
  2. Σωστα. Κακως αναφερεται σαν ανταγωνιστης του Ipad pro. Ειναι αρκετες κλασεις ανωτερο σαν μηχανημα απο το ipad pro. Το μεν Ipad ενα καταπληκτικο, και ταυτοχρονα πανακριβο tablet Πολυτελειας, πληρως αναπηρο για σοβαρες δουλειες και το αλλο εργαλειο που μπορει να κανει κυριολεκτικα τα παντα. Αλλα, Please microsoft, μη βγαζεις αλλα arm μοντελα, δε χρειαζονται σε κανεναν... Επειδή μοιάζει με Tablet δε σημαίνει και ότι είναι ε. Είναι άλλος ένας υπολογιστής που τρέχει windows
  3. Οκ ναι εννοούσα ότι παίζει χωρίς διαφημίσεις, παίζει στο background και έχει την λειτουργία αυξομείωσης έντασης και φωτεινότητας. Μέχρι εκεί τουλάχιστον εμένα μου έκανε την διαφορά το Vanced με το κανονικό. * Να αναφέρω σε αυτό το thread εάν και δεν είναι της παρούσης τον browser Aloha, με τον οποίο μπορεις να κατεβάσεις media περιεχόμενο που έχει μια σελίδα, απλά πατώντας πάνω στο περιεχόμενο και σου βγάζει επιλογή για λήψη.
  4. Έπεσε στην αντίληψη μου η εφαρμογή PreTub η οποία είναι σαν το Vanced που είχανε στο Android και κάνει το ίδιο πράγμα. Αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις, και στις ρυθμίσεις έχει επιλογή "Play in background". Επίσης, σε Full οθόνη έχει gestures για έλεγχο έντασης και φωτεινότητας.
  5. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Γεια σας, δίνω το Xiaomi Mi 10 5G (8GB/256GB) Single SIM Coral Green σε εντελώς άψογη κατάσταση, κανένα σημαδάκι πουθενά, οθόνη πεντακάθαρη χωρίς αραχνιές. Με προστασία οθόνης και θήκη, στο κουτί του, με την απόδειξή του και εγγύηση ακόμα περίπου 1 χρόνο. Δε θα δοθεί φορτιστής και καλώδιο φόρτισης. Τιμή στα 280 ευρώ, περιοχή Χαλκίδα και αντικαταβολή. Συνάντηση Σείριος για όσους από Αθήνα.

    280 €

    Χαλκίδα - GR

  6. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Γεια σας, δίνω το Huawei Watch 3 PRO σε κατάσταση καινούργιου, στο κουτί του με την απόδειξη του και εγγύηση έως τέλος 2023. Οθόνη από ζαφείρι, σώμα τιτανίου και λουράκι δερμάτινο. Υπάρχει και έξτρα λουράκι ανθρακί ελαστικό, για ποιο σπορ λουκ. Περιοχή Χαλκίδα και αντικαταβολή. Συνάντηση και Σείριος για οσους απο Αθηνα.

    250 €

    Χαλκίδα - GR

  7. Όντως η μπαταρία τρισάθλια αλλά είναι γενικό το κακό, βλέπε π.χ S22 Ultra.
  8. Παιδιά από τα Review έχω ακούσει ότι είναι εντελώς μάπα σε όλα τα επίπεδα. Από ακύρωση θορύβου, ήχο αλλά και συνομιλία.
  9. Γεια σας, μια ερώτηση. Το mi 11 έχει την επιλογή Dynamic Shots στην κάμερα και εάν ναι, περιλαμβάνει και ήχο ;
  10. Νομίζω μπαταρία 🔋 μια από τα ίδια. Γενική ερώτηση, επειδή τρέχω εταιρικό email (outlook) το οποίο απαιτεί να έχω κλειδωμένη συσκευή, μπορώ να έχω και κλειδωμένο bootloader αλλά και πειραγμένη rom ?
  11. Πριν καμιά εβδομάδα είχα βάλει έναν updated Launcher από το επίσημο κανάλι του MiUi updater στο telegram. Τώρα με την 13 έκδοση βλέπω ότι είναι όπως και πριν. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι ο Launcher στην 13 μοιάζει με αυτόν ?
  12. Είπα και εγώ, τόσο γρήγορα η αίτηση και η έγκριση ! Thanks ! Ψάχνω μια λειτουργία εάν την πετύχει κανείς, φωτογραφία με κίνηση όπως στο Pixel ή iPhone, λέγεται dynamic shots.
  13. Εγώ τελικά έκανα αίτηση για beta χθες το βράδυ και σήμερα μου ήρθε ενημέρωση για το MiUi 13.
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να μου πεις πως το κάνω ? Άκυρο το βρήκα αλλά μου λέει ότι πρέπει να έχω beta account ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  15. Αυτές οι Ρομ, θέλουν ξεκλείδωτο bootloader ?
×
×
  • Create New...