Jump to content

junglist

Members
 • Δημοσιεύσεις

  19.331
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by junglist

 1. Ήρθε νέα αναβάθμιση !
 2. Nαι και μετά οι τιμές θα είναι στα 70-100ευρώ διαφορά από επίσημα καταστήματα. Ή νομίζεις ότι θα μπαίνουν χωρίς φόρους στα Ευρωπαικά μαγαζία; Ήδη το βλέπουμε το έργο που γνωστό κινέζικο μαγαζί έφερε το κινέζικο Oneplus 12 σε Ευρ. αποθήκη και η τιμή είναι λίγο πιο κάτω από το Global μοντέλο που βρίσκεις στο Άμαζον. Γελάνε και οι πέτρες! 😃
 3. junglist

  OnePlus 12

  Αυτό αναφέραμε ήδη, ότι στη Ρομ βγάζει και δείχνει ότι θέλει. Εδώ και χρόνια μάλιστα αλλάζαμε τα ροοτ κινητά μας σε άλλα τελείως μοντέλα κινητού, για να έχουμε πρόσβαση σε κάποιες επιπλέον δυνατότητες. Όμως το esim δεν είναι απλά θέμα software. Λείπει και το hardware από το κινέζικο δωδεκάρι.
 4. junglist

  OnePlus 12

  Δε λέει τίποτα ποια Rom έχει. Αν αγοράστηκε από Αλι είναι πολύ πιθανό να είναι Κινέζικο και αυτό εξηγεί γιατί δε δουλεύει η esim.
 5. junglist

  OnePlus 12

  Το κινητό από πού αγοράστηκε;
 6. junglist

  OnePlus 12

  Στα 750ευρώ παίζει το Ευρωπαικό από Αμαζον με τιμολόγιο. Και με φουλ εγγύση, Γιατί να πάρεις το Κινέζικο στα 690ευρώ;
 7. junglist

  OnePlus 12

  Αντί για πανικό καλύτερα να ρίχνεις μια ματιά στα σοσιαλ μεντια για να νεώτερα. Έχουν επίσημη ενημέρωση: WE ARE OFFLINE! What a fucking day. We wanted to install a major update and that caused a few problems. Backup restore would be the solution, but the provider is having problems. We were not informed and they are working on a solution until the end of the week. Our site cannot go online until then. Never happened in 10 years of business.
 8. Zerol Πολύ καλή εφαρμογή. Τις έχει το Αμαζον.
 9. Δεν περιλαμβάνει το Oneplus 9 Pro. Άρα δεν είναι για όλα τα κινητά. Και πάλι, εφαρμογη με 2.7 βαθμολόγια στο Play Store δεν τη βάζω για κανένα λόγο. Δηλαδή εσύ το δουλεύεις και είσαι ευχαριστημένος;
 10. Θέμα χρόνου είναι. Όλες οι αλλαγές έρχονται σταδιακά ανά χώρα. Δε γίνονται σε όλο τον πλανήτη ταυτόχρονα.
 11. Γράφεις με μετάφραση; Κάποιες φράσεις είναι λίγο κάπως. Οπότε το πρόβλημα είναι ότι σε κλήσεις δεν απαντάει το ρολόι με τίποτα; Εμένα με ΟP9 Pro δεν έχει τέτοια θέματα πάντως.
 12. Διάβασα νωρίτερα ένα σχόλιο ότι γίνεται να κάνεις χρήση esim χωρίς να το υποστηρίζει ο κατασκευαστής του κινητού. Αυτό πώς γίνεται;
 13. junglist

  OnePlus 12

  Εγώ έχω αλλά δεν παίζει αυτό που λες στάνταρ. Πολλές φορές οι τιμες αυτές είναι μόνο για το απλό Αμαζον, όχι για τα Β2Β. Επίσης, αυτή είναι στάνταρ τιμή που λες. Η καλή ήταν στα 680ευρώ περίπου πριν μερικές βδομάδες στο κανονικό Γαλλικό άμαζον. Μόλις τσέκαρα το Ιταλικό B2B Αμαζον, Το μαύρο 16/512 παίζει στα 751ευρώ. Το αντίστοιχο πράσινο στα 875ευρω.
 14. junglist

  OnePlus 12

  Βλέπω ότι δεν αναφέρεται καν το γεγονός ότι δεν έχει esim το κινέζικο που για μένα είναι σημαντικό μειονέκτημα. Και προσωπικά προτιμώ να περιμένω να βγεί πάλι σε κανένα Αμαζον στα 670ευρώ το Ευρωπαικό μοντέλό, παρά να το πάρω χωρίς esim και με άγχος εγγύησης από Κίνα.
 15. junglist

  Realme C67

  Anyway, αγοράστηκε για τη γυναίκα το C67 και είναι οκ μέχρι στιγμής.
 16. junglist

  Realme C67

  Πες κάτι παραπάνω. Γιατί το προτείνεις; Τι έχει έξτρα; Άσε που βλέπω ότι το 10 είναι ένα χρόνο πιο παλιό και άρα δεν θα πάρει το ίδιο Android upgrafde.
 17. junglist

  Realme C67

  C55 ή C67; Έχουνε περίπου 50 ευρώ διαφορά. Αξίζει;
 18. junglist

  OnePlus 12

  Είσαι 39 ή 9 χρονών που πας σα παιδάκι και πατάς emoji στα μηνύματά μου; Και αντί να ειρωνεύεσαι ατομα που βρίσκονται σε έναν χώρο πολύ παραπάνω καιρό, άνοιξε λίγο τα μάτια σου μήπως και μάθεις τίποτα γιατί φαίνεται ότι από συμπεριφορά και τρόπους έχεις μεσάνυχτα. Και δε χρειάζεται να σε κοροιδέψω (όπως κάνεις εσύ), φαίνεται το επίπεδό σου απο αυτά που γραφεις και νομιζεις ότι με εξυπναδες θα πας μπροστά. Περαστικά και άντε πίσω στη σπηλιά σου τώρα.
 19. junglist

  OnePlus 12

  Σκέφτηκες πολύ να πετάξεις αυτή την εξυπνάδα; Ή σε πείραξε που έγραψα τι είναι αυτό που είναι σωστό για τη διάρθρωση του φόρουμ. Αλλά βέβαια με 5 μηνύματα εδώ μέσα, δεν ξέρεις και πώς να φερθείς και να μιλήσεις όπως φαίνεται. 5 ή 15 δεν έχει σημασία. το θέμα εδώ είναι κάτω από τις συσκευές. Δηλαδή σύμφωνα με τη λογική σου, αν κάποιος θέλει να βρει κάποια χρήσιμα μηνύματα για το ρολόι, το βρίσκεις οκ που δεν θα τα βρει ποτέ γιατί είναι εδώ μέσα ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα μηνύματα. Μπορεί εσένα να μη σε ενδιαφέρει το ρολόι, αλλά δε σου πέφτει και λόγος να ειρωνεύεσαι όταν ο άλλος θέλει να προσφέρει κάτι σωστό στην κοινότητα.
 20. junglist

  OnePlus 12

  Για το ρολόι υπάρχει άλλο ανοιχτό θέμα: https://myphone.gr/forum/topic/202081/?tab=comments#comment-7271553
 21. junglist

  OnePlus 12

  Μήπως να ανοίξει ένα θέμα για τα αξεσουάρ; Δεν ενδιαφέρουν όλους τα μηνύματα για θήκες και τζαμάκια και νομίζω εδώ το θέμα είναι μόνο για τη συσκευή.
 22. junglist

  OnePlus 12

  Υπόψιν για κλείδωμα/ξεκλειδωμα bootloader υπάρχουν οδηγοί και είναι εύκολο στα OnePlus. Εγώ θα το ήθελα ξεκλείδωτο για να το ροοταρο κατευθείαν όταν το πάρω, όπως κάνω με όλα τα κινητά μου εδώ και 10+ χρόνια.
 23. junglist

  OnePlus 12

  738ευρώ το 12/256 στο Αμαζον Γερμανίας (τιμολόγιο) https://www.amazon.de/-/en/SIM-Free-Smartphone-Hasselblad-Generation-Smartphones/dp/B0CPYHLHPG/ref=sr_1_2?crid=1D6GADPALTL8B&dib=eyJ2IjoiMSJ9._wSdKQaylM68U8UyeX-Up6O_MGeEa1z8t5QwIutkdwwGPm59ivfsKOpnH9fRSTbGC-qKgyNBGfpaVZWPDpI85FA660NkZCLUCgts84vycO4nmL_hw84IXf293VGXfYGrhUUiQHVbRaoS7CSf4eVEqv_I9Bn5qcw9qZ15dMyspdiPjU4TjtbZNcuae1BT1LuALosINMtJNUWQ3abXCausyQyfKwSpXdk6JrnL09GjTeI.Mu6043mDSNIJSNEF-9BmvQoitcp_Ho-BvezNZ5Pz5pc&dib_tag=se&keywords=oneplus+12&qid=1715775416&sprefix=oneplus+12%2Caps%2C151&sr=8-2
 24. junglist

  OnePlus 12

  Άψογος, πολύ κατατοπιστικός. Ποιο μοντέλο είναι το Κινέζικο αλήθεια; Το global; Το Ευρωπαικό είναι το 2581. Πάντως το θέμα esim είναι σημαντικό για εμένα και το σκέφτομαι τώρα. Επίσης, πώς ξεχωρίζεις τα πραγματικά Ευρωπαικά από τα Κινέζικα, αν πάρεις μεταχειρισμένο και έχει περαστεί το Oxygen;
×
×
 • Create New...