Titarasaudi Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 7 ώρες πριν, tsimisde said: Παιδιά, ερώτηση. Έχω δώσει μια συσκευή στον πατέρα μου και επειδή δεν έχει δικό του λογαριασμό Google, είναι συνδεδεμένο με τον δικό μου. Όποτε τυχαίνει να κάνω κάποιο login, του έρχονται ειδοποιήσεις στη συσκευή, για να επαληθεύσει ή όχι, κοινώς η επαλήθευση των δύο βημάτων. Δεν μπερδεύεται αλλά για να μην του έρχονται ειδοποιήσεις, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό; Σημειωτέον ότι δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου, γίνεται μέσω κάποιας ρύθμισης, να μην στέλνονται οι σχετικές ειδοποιήσεις; Έχω άλλες συσκευές με τις οποίες μπορώ να επαληθεύσω την είσοδο μου στον λογαριασμό μου, συνεπώς.... Μήπως να απενεργοποιουσες την επαλήθευση 2 βημάτων; Εγώ το είχα ενεργό και όταν πήρα νέα συσκευή πέρασα το λογαριασμό μου και δεν ερχόταν ποτέ η επαλήθευση και δεν μπορούσα να δουλέψω τη νέα συσκευή! Μπήκα απ' την παλιά μου συσκευή έκανα απενεργοποιηση τη διπλή επαλήθευση και μπόρεσα να προχωρήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 8 ώρες πριν, Titarasaudi said: Μήπως να απενεργοποιουσες την επαλήθευση 2 βημάτων; Εγώ το είχα ενεργό και όταν πήρα νέα συσκευή πέρασα το λογαριασμό μου και δεν ερχόταν ποτέ η επαλήθευση και δεν μπορούσα να δουλέψω τη νέα συσκευή! Μπήκα απ' την παλιά μου συσκευή έκανα απενεργοποιηση τη διπλή επαλήθευση και μπόρεσα να προχωρήσω! Εκεί κατέληξα με τα πολλά, μετά από ψάξιμο βρήκα τη σχετική επιλογή και το έκανα. Εξάλλου, ήταν και εκνευριστικό όποτε ήθελα να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου, να έπρεπε να έχω ευχαιρη και μια άλλη συσκευή με συνδεδεμένο το λογαριασμό, για να κάνω επαλήθευση συνεπώς, αλέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 (edited) Είχα δεχτεί τηλεφώνημα, και είχα απαντήσει, από εταιρεία όπου μου έδειχνε και τον τίτλο, και όλα καλά. Το πρόβλημα είναι πως ψάχνω τώρα να την βρω στις εισερχόμενες, και δεν την βρίσκω! Πως εξηγείται αυτό; Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα. Edited September 21, 2025 by BASSstarlet Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samlevy0515 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Καλησπέρα! Συμφωνώ ότι είναι καλό να ξεκαθαρίσεις αυτά πριν πάς στον κόσμο του Android – για το Outlook, νομίζω ότι το Android δεν κάνει sync επαφών/ημερολογίου by default, αλλά υπάρχουν εύκολες εφαρμογές όπως το Microsoft Outlook για Android (η ίδια εταιρεία!) που το κάνουν άνετα, ενώ για το Store, πέρα από το http://www.android.com/market/ (τώρα ονομάζεται Google Play Store), μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και εφαρμογές αν ψάξεις στο Google Play Store απευθείας από έναν υπολογιστή (μέσω του site του) ή να δεις recensioneς σε sites όπως το Android Authority για να δεις ποιες εφαρμογές είναι δημοφιλείς – έτσι δεν θα έχεις προεκπλήξεις μετά την αγορά του Legend ή Desire! Παράθεση Οδηγώντας το μέλλον με αποδοτικές λύσεις σερβοκινητήρα(servo motor) και κινητήρα BLDC(bldc motor). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Εμφανίζει και σε εσάς ένα ξεθωριασμένο f όταν ανοίγετε το Facebook; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 17 ώρες πριν, evris2013 said: Εμφανίζει και σε εσάς ένα ξεθωριασμένο f όταν ανοίγετε το Facebook; Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Υπάρχει τρόπος/application να απομονώσω από την λίστα των κλήσεων, τις εξερχόμενες, και να δω μόνο τις εισερχόμενες; Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, BASSstarlet said: Υπάρχει τρόπος/application να απομονώσω από την λίστα των κλήσεων, τις εξερχόμενες, και να δω μόνο τις εισερχόμενες; True phone Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο - πληρέστερο για εφαρμογή κλήσεων . Οταν το δοκιμάσεις δεν αλλάζεις με τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Το εγκατέστησα, αλλά δεν βρίσκω τη λειτουργία που θέλω! Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Yπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει τη φωνή μας, κατά τη διάρκεια κλήσης; Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου On 8/1/2026 at 2:00 ΜΜ, BASSstarlet said: Το εγκατέστησα, αλλά δεν βρίσκω τη λειτουργία που θέλω! Λίγο αργοπορημένη απάντηση αλλα στο true phone αν πας στις κλήσεις> 3 τελείες(κάτω δεξιά)>φιλτράρισμα κλήσεων , εκεί μπορείς να διαλέξεις εισερχόμενες-εξερχόμενες αναπάντητες κλπ 21 ώρες πριν, BASSstarlet said: Yπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει τη φωνή μας, κατά τη διάρκεια κλήσης; Μετά από γκουγκλάρισμα η ΑΙ μου έδωσε αυτο... μπορείς να δοκιμάσεις To change your voice during a call, use a voice changer app like MagicCall, Voicemod, or Call Voice Changer that offers real-time voice effects for prank calls or entertainment, with options for male, female, cartoon, or AI voices, often integrated with background sounds and emojis, though some require in-app purchases for full access. These apps typically work by routing your call through the internet, allowing you to select different voices and effects before or during the call on your smartphone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω τις προσεχείς μέρες! 1 Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου On 28/1/2026 at 6:25 ΜΜ, geotzia said: To change your voice during a call, use a voice changer app like MagicCall, Voicemod, or Call Voice Changer.... Θέλανε πληρωμή και οι τρεις,..uninstall και τέλος! 1 Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Γεια σας απο χθες εχω προβλημα με τη φωνητικη πληκτρολογηση, οι προτασεις που λεω με τη φωνη κοβονται πολυ γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 6 ώρες πριν, empeiros said: Γεια σας απο χθες εχω προβλημα με τη φωνητικη πληκτρολογηση, οι προτασεις που λεω με τη φωνη κοβονται πολυ γρηγορα Απ' ότι διαβάζω είναι γενικό το πρόβλημα! Και σε άλλες γλώσσες και σε άλλα πληκτρολόγια εκτος της Google. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts