Jump to content

Titarasaudi

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.799
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Titarasaudi

 1. Εγώ κλείνω το εξάμηνο τις πρώτες μέρες του 2022. Μπήκα στην πλατφόρμα να δω τι γίνεται και βλέπω ότι το εμβολιαστικό κέντρο που μ' ενδιαφέρει δεν έχει ραντεβού πριν τις 21-22 Δεκεμβρίου. Λόγω δουλειάς και γιορτών δε θέλω να το κάνω στο διάστημα αυτό! Θα κλείσω όμως λογικά αμέσως μετά τις γιορτές!
 2. Μήπως υπάρχει περίπτωση να σου ήρθε σαν απλό και να μην πρόσεξες ότι είναι αυτό; Παρέλαβες καθόλου αντικείμενα σαν απλά το διάστημα αυτό;
 3. Το πάροχος είναι τα ΕΛΤΑ ενέργεια! Η χρέωση κιλοβατώρας είναι διαφορετική γιατί έγινε αύξηση στην τιμή της. Είχαμε ενημερωθεί εγγράφως απ' τις αρχές καλοκαιριού ότι θα έχουμε αύξηση. Είχα επιλέξει αυτόν τον πάροχο περίπου 5 χρόνια πριν λόγο χαμηλής χρέωσης κιλοβατώρας γιατί έχω αντλία θερμότητας. Με ξένισε όμως τώρα (πέραν της αύξησης κιλοβατώρας) και η ενιαία χρέωση μέρας - νύχτας. Δεν ήξερα όμως τι γίνεται με τη ρήτρα, γι' αυτό η αρχική ερωτηση. Δε ξέρω κατά πόσο θα με συμφέρει να ξαναγυρίσω στην ΔΕΗ....παρεμπιπτόντως έχω τριφασικό.
 4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγχωρείστε με αν κάνω "χαζές" ερωτήσεις! Αλλά προσπαθώ να καταλάβω. Είμαι σε άλλο πάροχο, όχι στη ΔΕΗ. Απ' τις παρακάτω εικόνες τι συμπέρασμα βγάζετε; Δε βλέπω κάπου ρήτρα ή δεν το βρίσκω; Ο τελευταίος έναντι... Και ο τελευταίος εκκαθαριστικός τέλη Αυγούστου...
 5. Η ρήτρα παιδιά φαίνεται σε κάθε λογαριασμό ή μόνο στους εκκαθαριστικούς; Πως την γράφουν πάνω στο λογαριασμό; Σαν ρήτρα ή την "βαπτίζουν" και διαφορετικά;
 6. Εγώ βάζω υπενθύμιση στο ημερολόγιο του κινητού για να μην το ξεχάσω! Εδώ και κάποιους μήνες βάζω την υπενθύμιση μία μέρα νωρίτερα έτσι ώστε να είμαι σίγουρος! Μπορεί την ίδια μέρα για κάποιο λόγο να μην μπορώ ή να κάνουν καμμία αναβάθμιση στα συστήματα τους και να χάσω ότι έχω μαζέψει! Χάνω βέβαια μία μέρα κάθε μήνα αλλά δεν πειράζει!
 7. Πριν κανένα 2μηνο που πήγα να πάρω δύο νέα νούμερα CU πλήρωσα 30€ (15€ έκαστος) και μου ενεργοποίησε αυτόματα το πρόγραμμα CU combo L.
 8. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Το "The tomorrow War" μάλλον θα το δω σήμερα το βράδυ! Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να δω και το "Godzilla vs Kong". Θα ρίξω μια ματιά ματιά και στα υπόλοιπα που προτείνεις!
 9. Μ' έπιασε μετά από καιρό να δω ταινία! Ποιες ταινίες του 2021 παιδιά προτείνεται; Θα προτιμούσα κυρίως δράσης ή φαντασίας! Ευχαριστώ!
 10. Δουλεύω χρόνια τον textra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra Πολύ καλός, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι γίνεται με τις διαφημίσεις γιατί εγώ είμαι root και έχω AdAway!
 11. Εγώ πάλι ψάχνω να βρω κάποια θέματα στα οποία είχα εγγραφή αλλά δεν τα βρίσκω καν! Πιθανόν κάποια θέματα να έχουν διαγραφεί....
 12. Εγώ έχω εδώ και 3 χρόνια μια εφαρμογή γι' αυτή δουλειά (ειδικά για χρήση με drone με 'χει σώσει) λέγεται Disable USB Charging αλλά απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει πια στο Play store! Αν θέλεις στη στέλνω, απλά θέλει root. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτή η δουλειά χωρίς root.
 13. Δεν μπορώ να καταλάβω που γίνεται το μπέρδεμα ή τι δεν έχουμε καταλάβει!! Είχα παραγγείλει και 'γω 2 μικροαντικείμενα στις αρχές Ιουλίου και τα δύο μαζί αξίας 4.20€ και πληρωμένο υποτίθεται το ΦΠΑ! Πριν λίγες μέρες ήρθε ειδοποίηση να πάω να πληρώσω 3.30€ και να τα πάρω! Πήγα και τα πήρα γιατί ήταν για τα παιδιά μου και τα περίμεναν!
 14. Ευχαριστούμε! Στις 27/09 έχω να κάνω ανανέωση σε δύο νούμερα...... κουτί μου ήρθε!
 15. Όντως ήθελε σβήσιμο και ξανά αναζήτηση! Ευχαριστούμε πολύ! Σε μας που το συνηθίσαμε ήταν λίγο περίεργα χωρίς αυτό!
 16. Σε iPhone έπαιζε άραγε και νωρίτερα ή τώρα άρχισε; Αν άρχισε τώρα, καλό σημάδι και για μας με Android.
 17. Περίεργο! Τώρα το δοκίμασα με 4 διαφορετικά νούμερα (κινητά και σταθερά) και τις μπλόκαρε! Βασικά βγάζει απασχολημένο στους άλλους και σε μένα δε χτυπάει καν. Εκτός αν θες να την απορρίπτει με άλλο τρόπο!
 18. Πριν λίγες μέρες έψαχνα εφαρμογή για αποκλεισμό κλήσεων με απόκρυψη! Κατέληξα σ' αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Απ' ότι βλέπω κάνει και αυτό που ζητάς.
 19. Πρόλαβα χθες το βράδυ τα πήρα και για μένα και για τη σύζυγο! Ευχαριστούμε πάρα πολύ το φίλο που μας ενημέρωσε!
 20. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Δοκίμασα μερικές εφαρμογές και κατέληξα προς το παρών σ' αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Δοκίμασα και δουλεύει. Σ' αυτόν που καλεί δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε απασχολημένο, ούτε ότι καλεί και δεν το σηκώνω. Απλά νεκρό και σε μερικά δευτερόλεπτα τον στέλνει στον τηλεφωνητή. Σ' μένα ανοίγει μια ειδοποίηση ότι είχα κλήση από αριθμό με απόκρυψη.
 21. Έχω Vodafone. Δεν ξέρω αν μπορεί και στη Vodafone να γίνει μέσω δικτύου αλλά θα προτιμούσα να το κάνω εγώ κατ' επιλογή.
 22. Παιδιά ποια εφαρμογή προτείνετε για αποκλεισμό κλήσεων σε εισερχόμενες με απόκρυψη; Δουλεύω True phone, έχει black list, αλλά δε βρίσκω τρόπο να μπλοκάρω κλήσεις με απόκρυψη.
 23. Νομίζω το είχα ξαναγράψει στην αρχή της χρονιάς! Ο κουμπάρος του αδερφού μου έστειλε αρχές Δεκεμβρίου του 2020 ένα δέμα για τον αδερφό μου, πέρασαν οι γιορτές και το δέμα άφαντο. Το ψάχναμε εδώ στην Ελλάδα, αλλά δεν βρίσκαμε άκρη. Ο κουμπάρος απ' τη Γερμανία εννοείτε έλεγε πως το δέμα το χάσανε οι Έλληνες. Τελικά έκανε αναζήτηση απ' τη Γερμανία και το δέμα άργησε να φύγει από κει ένα μήνα!! Έφτασε τελικά με speedex στον αδερφό μου μετά από 45 περίπου μέρες!
 24. Κάποιες φορές πακέτα από Γερμανία (ακόμη και Deutsche post) έρχονται και με Courier. Στην απόδειξη πάνω δεν έχει κάποιο νούμερο να κάνεις αναζήτηση;
×
×
 • Create New...