Jump to content

xalaros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    859
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xalaros

  1. YouTube ReVanced με GmsCore (microG). Δεν υπάρχει θέμα με ban λογαριασμού ή ασφάλειας αρκεί αν δεν το πατσάρεις μόνος σου να το κατεβάσεις έτοιμο από κάπου ασφαλές για να μην αρπάξεις κανένα malware. Διαφορετικά μπορείς να εγκαταστήσεις το NewPipe ή μέσα από browser με adblock. Με THL δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ενημερώσεις, η καθυστέρηση κάποιες φορές οφείλεται στην διαθεσιμότητα της εκάστοτε χώρας. Αν το πήρες τελευταία, λογικό να σου περάσει μόνο την τελευταία που είναι 1 Απριλίου.
  2. Για δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > πάτα στο εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στο "Οι εφαρμογές σας" > ενεργοποίησε "Εμφάνιση εφαρμογών συστήματος > πάτα τέρμα κάτω "OK" > βρες στην λίστα την εφαρμογή "BrightnessBNR" (διατηρεί όλα τα δεδομένα calibration φωτεινότητας) > πάτα τέρμα κάτω "Επιβολή διακοπής" > Χώρος αποθήκευσης > Εκκαθ. μνήμης cache > Εκκαθάριση δεδομένων > κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και θα επαναφέρει τη συμπεριφορά προσαρμόσιμης φωτεινότητας στις εργοστασιακές προεπιλογές.
  3. Μέσα στο LockStar θα έπρεπε να σου δίνει την επιλογή χειροκίνητης αλλαγής φωτεινότητας στο AOD. Δυστυχώς δουλεύει αυτή η μέθοδος στα Samsung που έχουν πάρει One UI 6.1 π.χ. S23 αλλά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ στο S24. https://www.youtube.com/watch?v=B8os4cNG4cM Άρα προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αναμονή μέχρι να επαναφέρουν την ρύθμιση πίσω.
  4. Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα (Always On Display Auto Brightness) και θα εμφανισθεί η μπάρα. Πρέπει να έχεις AOD v8.7.99.11 και LockStar v6.1.00.11 https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/always-on-display/always-on-display-8-7-99-11-release/ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/lockstar/lockstar-6-1-00-11-release/
  5. Έχετε δοκιμάσει συμβατές θήκες του S24 Ultra με το χειριστήριο GameSir G8 Galileo χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε την θήκη; Έχω την επίσημη Leather Case και δεν κουμπώνει μέχρι τέρμα το usb-c, αναγκάζομαι έτσι να την βγάλω που δεν είναι και το καλύτερο κάθε φορά.
  6. Για SSD συνδεδεμένο στο κινητό δες το βίντεο από 09:53 - 10:50... https://www.youtube.com/watch?v=lFGlv-sstCU Crucial X9 Pro... https://www.skroutz.gr/s/45089622/Crucial-X9-Pro-USB-C-Exoterikos-SSD-1TB-Gri.html Crucial X10 Pro... https://www.skroutz.gr/s/45243552/Crucial-X10-Pro-USB-3-2-Exoterikos-SSD-1TB-2-5-Mayro.html
  7. Οδηγός με προτεινόμενες ρυθμίσεις για μεγαλύτερη διάρκεια/καλύτερη απόδοση μπαταρίας. https://www.reddit.com/r/S24Ultra/comments/1ajrndo/shinos_ultimate_battery_guide_mostly_post2020/
  8. https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/galaxy-s24-ultra-vegan-leather-case-black-gp-fps928hcabw/ https://www.skroutz.gr/s/49411048/Samsung-Back-Cover-Dermatino-Mayro-Samsung-S24-Ultra-S928-GP-FPS928HCABW.html
  9. Θυμήστε μου εξ' ορισμού το ρυθμιστικό εξισορρόπισης λευκού της οθόνης είναι στο κέντρο;
  10. Έχει έρθει σε όλους σας η ενημέρωση Μαρτίου; Σε THL όχι ακόμα.
  11. Με THL δεν έχει έρθει ακόμη.
  12. Το server στο tvbox και το client στο κινητό.
  13. Ρυθμίσεις, τέρμα κάτω "Πληροφορίες για το τηλέφωνο", Πληροφορίες για το λογισμικό, πάτα επάνω "Ενημέρωση συστ. Google Play.
  14. Σωστά και είναι 75 MB η ενημέρωση.
  15. Συμφωνώ και είναι γενικά για προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν σε αφήνει το κινητό.
  16. Μήπως προσπαθείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή 32 bit;
  17. Τώρα μέσα στον Android/data μου εμφανίζει κάποιους φακέλους, όχι όμως τους συγκεκριμένους που θέλω ! Μου εμφανίζει όλους τους φακέλους στον Android/data αλλά όταν μπαίνω μέσα σε κάποιον και μου ζητάει να του δώσω άδεια, η "ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ" είναι αχνή (απενεργοποιημένη), ότι ακριβώς γίνεται και με τον X-plore που είχα.
  18. Μετά τι κάνω γιατί μπαίνω στον φάκελο Android και δεν μου έχει μέσα τις εφαρμογές.
  19. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω πόσο ασφαλή είναι το Shizuku. Με το Total Commander πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία;
  20. Έχετε κάποιον ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ File Manager για πρόσβαση (copy/paste) στον φάκελο Android/data; Το έκανα με τον X-plore αλλά μετά την ενημέρωση στο κινητό πλέον όχι, εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Δοκίμασα ανεπιτυχώς επίσης Solid Explorer, EX File Manage.
  21. Το ρυθμιστικό σε ποια θέση το έβαλες, στη μέση ή τέρμα δεξιά;
  22. Έχεις δίκιο, μόλις ήρθε (674,40 MB) !!!
  23. Σχετικά με την αναβάθμιση... https://www.youtube.com/watch?v=2-qyJP9Ww00 https://www.youtube.com/watch?v=gYl2YApf8CQ Πηγαίνοντας Ρυθμίσεις > Οθόνη, θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "Προσαρμόσιμος τόνος χρώματος" για να εμφανιστεί στην "Λειτουργία οθόνης" > "Έντονη" η επιλογή "Σύνθετες ρυθμίσεις" για να μετακινήσετε το ρυθμιστικό "Ζωντάνια χρωμάτων" ανάλογα τα γούστα σας (το κάτω είναι ο κορεσμός που προϋπήρχε με φυσικά χρώματα, το μεσαίο είναι ο κορεσμός σαν το S23 Ultra και το πάνω είναι ο κορεσμός σαν το S21 Ultra). Υ.Γ. Σε μένα με THL δεν έχει έρθει ακόμα.
×
×
  • Create New...