Jump to content

BASSstarlet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    883
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BASSstarlet

  1. Για ποιό λόγο mp4 βίντεο, που έχω τραβήξει με το κουνιτό, παίζουν μόνο ως αρχεία ήχου στο pc? Δοκίμασα pot player και vlc.
  2. Όχι παιδιά, πρώτη φορά (για όλα υπάρχει πρώτη φορά!) μου έρχεται τέτοιο πράμα. Ευτυχώς μου έκοψε, και σταμάτησα πριν την πληρωμή, αφού έλεγξα το track number και δεν έβγαζε τίποτα.
  3. Μόλις πριν λίγο, μου ήρθε ειδοποίηση: Το έχετε ξανασυναντήσει; Τι λέει εδώ;Ότι πρέπει να πληρώσω φόρο για ένα δέμα που θα παραμείνει 3 μέρες στο ταχυδρομείο, και μετά θα υπάρχει ημερήσια επιβάρυνση!Επίσης, το tracking number δεν είναι valid, όταν το βάζω στο site της UPS....
  4. Aπό τον Νοέμβριο έχω παραγγείλει, ένα πολύ μικρό δέμα, από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, αμερικανούς, και έχει κολλήσει στην Ζυρίχη από τις 5 Γενάρη :/ Ξέχασα να γράψω, πως ήρθε Ελλάδα αλλά έφυγε για εκεί! Kαι μη χειρότερα..
  5. Μάγκες, τι γίνεται με ακριβούτσικα πακέτα από Alibaba? Άρχισα ένα Order Request, με έναν πωλητή για κάτι που έχει 32 δολάρια. Τι να περιμένω; Έχει τρόπους ο Αλή μπαμπάς να παρακάμπτει τους νταβατζήδες του τελωνείου;
  6. Πολλά δέματα από EBAY δεν μου έχουν έρθει, από Νοέμβριο αλλά και Οκτώβριο. Έγινε refund. Έχω και ένα από Απρίλιο (!) που ακόμα είναι «Shipped», και το δείχνει στη μέση της διαδρομής. Κάτι έχει παιχτεί με τους Χούτι χαχαχα!
  7. Σχετικά με το Temu, και μόνο ότι μου τα έχει κάνει τσουρέκια από τη συνεχή διαφήμιση στο κινητό, δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξω λογαριασμό.
  8. Έχω πάρει το Lenovo Tab P11, και ενώ η ποιότητα της εικόνας είναι ικανοποιητική, εντούτις τονίζει παραπάνω (για τα γούστα μου, τέλος πάντων) τα κόκκινα. Υπάρχει τρόπος/app να μπορεί να ρυθμιστεί;
  9. Η μόνη λύση, είναι να βρεις κάποιον που πουλάει τα DVD.
  10. Ανακάλυψα πως δεν μπορεί να συνδεθεί με BT, δοκιμή με iphone και tablet.
  11. Πριν λίγο καιρό, μου ήρθε πακέτο από αμέρικα, και δεν πλήρωσα τίποτα! Εδώ και δυό μέρες, το Aliexpress αρνείται να πληρωθεί με το PayPal.
  12. Yπάρχει app να σταματάει την φόρτιση σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, π.χ 66.6%;
  13. ΕΛΤΑ Courier με καλεί στο τηλέφωνο, γιατί έλειπα, και μου λέει «θα το βάλω στο γραμματοκιβώτιο». Όταν επέστρεψα το μεσημέρι σπίτι, άνοιξα το κιβώτιο και ήταν άδειο! Τον κάλεσα πίσω, αλλά δεν απάντησε ποτέ. Ούτε έβγαλα άκρη, καλώντας ένα-δυό τηλέφωνα των ΕΛΤΑ. Και ξάφνου μου έρχεται (Σάββατο) μήνυμα στο viber με τα στοιχεία της αποστολής. Πρέπει να είναι πακέτο από Amazon. Τι να πω...
  14. Μόλις τώρα, είδα πως υπάρχει αναβάθμιση σε 13, δεν γινόταν αυτόματα γιατί δεν είχα χώρο. Εντωμεταξύ, εδώ και 3 μέρες δεν έχω ομαλή κύλιση οθόνης..
  15. Φίλε μου από Ολλανδία είχα παραγγείλει στις 19 Ιουνίου, τα track sites ή δεν το έβλεπαν το δέμα ή έγραφαν πως ήταν κολλημένο Ολλανδία.Το ίδιο μου είπαν και από τα ΕΛΤΑ στο τηλέφωνο (λογικό, αφού ήταν το ίδιο track number! ). Τελικά, μου ήρθε σήμερα, κοντά 2 μήνες μετά.
  16. Ήρθε σήμερα το δέμα, επιτέλους, και το tracking είναι κούκουρούκου...
  17. Και μόνο από την περιγραφή {ΟΡΜΑΤΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΙΜΗ} δεν θα έκανα τον κόπο να ασχοληθώ.
  18. Έχω παραγγείλει από 19 Ιουνίου σε Ολλανδικό site, και το δέμα φαίνεται «κολλημένο» ακόμα εκεί. Συμβαίνει τίποτα με τα Ολλανδικά ταχυδρομεία;
  19. Έχω παραγγείλει δεματάκι από 9/5 και στο track δείχνει.. "2023/05/23 18:09 Arrival at Destination Countries NL" Επίσης, έχω παραγγείλει από κατάστημα στην Ολλανδία μεγαλούτσικο δέμα, από τον Ιούνιο, και σε έναν tracker μου γράφει "Shipment rejected by recipient" κάτι που προφανώς δεν έκανα! Συμβαίνει τίποτα με την Ολλανδία;
  20. Ξέρει κάποιος για παραγγελία από Ali με την επιλογή "From China to Greece via Cainiao Heavy Parcel Line" πρώτη φορά την συναντάω, και είναι για ακριβό προϊόν.
×
×
  • Create New...