Jump to content

adais

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.083
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adais

  • Ημ. Γέννησης 16/01/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

adais's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

3

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας. Σε ένα sansung tablet sm-t819 και ενώ είχα βάλει κρυπτογραφημένο κωδικό τώρα τον ξέχασα. Υπάρχει κάποια λύση?
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο
    Ζητείτε προς αγορά ένα από τα 2 κινητά του τίτλου. Στείλτε μου μήνυμα με: 01. Έχει υπόλοιπο εγγύησης? Αν ναι πόσο ακόμα και από που? 02. Έχετε τα κουτιά του? 03. Τι περιοχή είστε? 04. Υπάρχει δυνατότητα έλεγχου του κινητού? 05. Σε τι τιμή το πουλάτε?

    NO VALUE SPECIFIED

  3. Είναι σίγουρο ότι έχει ξανά ερωτηθεί(Μπορεί και από εμένα) αλλά επειδή δεν έλαβα κάποια απάντηση ξανά κάνω την ερώτηση εδώ πάλι. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να βοηθάει στη μεταφορά δεδομένων(Εφαρμογών, βίντεο, εικόνων, ρυθμίσεων) από ένα παλιό κινητό σε ένα καινούργιο? Με ενδιαφέρει η εφαρμογή να μπορεί να μεταφέρει ακόμα και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών όχι μόνο του τηλεφώνου. Το τηλέφωνο δεν έχει γίνει ποτέ root.
  4. έχω το aquamail άπειρα χρόνια έχω 7 Gmail push ..δουλεύουν μια χαρά..έχεις απενεργοποιησει την βελτιστοποιηση μπαταρίας ; Όχι δεν έχω απενεργοποίηση την βελτιστοποίηση μπαταρίας. Αυτό λες να φταίει που δεν δουλεύει το τσεκάρισμα από το gmail app?
  5. Δεν με ενδιαφέρει η προπληρωμένη κάρτα. Επομένως γιατί να την πληρώσω? Mάλλον δεν ξέρεις το "νέο" σκρουτζ που ακούει στο όνομα best price. Μέχρι και 600 ευρώ το βρίσκεις, Απλά πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες για να παραλάβουν και να στο στείλουν. Μαζί σου αλλά το θέμα είναι να βρεις ένα σε καλή τιμή. Και δύσκολα να βρεις το s23 καθότι είναι πολύ καινούργιο κινητό και αν το βρεις άντε να το πουλάνε 50 ευρώ φτηνότερα απ' όσο κοστίζει καινούργιο κάτι που αυτομάτως ακυρώνει την αγορά μεταχειρισμένου.
  6. Το έχω δοκιμάσει κι αυτό. Μερικές φορές δουλεύει άλλες πάλι όχι.
  7. Μπορεί να είναι επίσημος πωλητής Samsung με ότι αυτό συνεπάγεται(Τιμές φαρμακείου δηλαδή). Εγώ μιλάω για αξιόπιστα σκρουτζομαγαζα που δεν έχουν το καπέλο των 100-200(Μπορεί και παραπάνω) ευρώ που έχουν βάλει όλοι οι επίσημοι πωλητές Samsung κινητών.
  8. Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο σκρουτζομαγαζο? Αλλά να έχει προσωπική πείρα από το εν λόγο κατάστημα. Πως μπορώ να τσεκάρω ότι το κινητό πριν το αγοράσω θα το υποστηρίζει κανονικά η Samsung hellas αν το μαγαζί το οποίο θα το αγοράσω δεν μου στέλνει πριν το αγοράσω το imei του κινητού υπάρχει? Ή τώρα που έρχεται το black friday αν μπορώ να κρατήσω ένα κινητό από το ίντερνετ για να μην το πουλήσουν και να πάω άνετα όποτε μπορέσω στο μαγαζί να το πάρω.
  9. Όπως θα κατάλαβες και να θέλω δεν μπορώ γιατί δεν έχω εταιρία.
  10. Αν έχεις εταιρία μια χαρά είσαι γιατί γλιτώνεις το ΦΠΑ και σε αυτές τις τιμές δεν είναι καθόλου λίγο. Σε εμάς όμως που δεν έχουμε καμία εταιρία το μετρητής ή άτοκες δόσεις είναι μονόδρομος.
  11. Για παλιότερα δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό δούλευα το aquamail(Δες το πρώτο μου ποστ)
  12. Έλα που τελευταία δεν δουλεύει. Σε κανέναν λογαριασμό(Hotmail, yahoo, gmail κ.τ.λ.) Και απ' ότι έχω δει στα σχόλια του app στο google play το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα δεν είμαι ο μόνος. Εσένα σου δουλεύει και τώρα το auto check κάθε 15 λεπτά κανονικά? Αν ναι τι να σου πω είσαι από τους τυχερούς.
  13. Το gmail app όντως έχει πρόβλημα να τσεκάρει τα μειλ σου κάθε τάδε χρονικό όριο? Το fairemail που λες δουλεύει με όλα τα mail accounts? Είχες ποτέ κανένα πρόβλημα με το όταν τσεκάρει τα μειλ σου να σου χετε μετά μειλ από την Microsoft για suspicious mail. Το δοκίμασα φίλε. Δεν μ' αρέσει και ιδιαίτερα. Ειδικά το γραφικό του περιβάλλον πολύ φτωχό και μη πρακτικό. Αν δεις το aquamail θα καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς. Γι' αυτό και έχει κάτι εκατομμύρια κατεβάσματα σε σχέση με το fairmail που έχει μόνο με το ζόρι 500χιλ. Ακόμα και το gmail της google έχει πολύ καλύτερο γραφικό περιβάλλον. Απλά δυστυχώς δεν δουλεύει το auto check.
  14. Καλησπέρα σας. Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ στο κινητό μου το app aquamail για να τσεκάρει μόνο του κάθε 15 λεπτά τα μειλ μου και να με ενημερώνει αν έχω κάποιο νέο. Τις τελευταίες μέρες όμως μετά από έλεγχο των μειλ μου στο καπάκι μου έρχεται μειλ από τη Microsoft για ύποπτη ενεργεία στα μειλ μου και με βάζει να αλλάξω κωδικό αναγκαστικά. Έχω στείλει και μήνυμα στο aquamail support και μου έχουν πει απλά θα το κοιτάξουν και εκεί με έχουν αφήσει. Δοκίμασα και το gmail by google που λένε ότι κάνει το ίδιο και υποστηριζει όλα τα μειλ αλλά ενώ τα δέχεται δεν τσεκάρει αυτόματα αν έχω κάποιο μειλ ή όχι μόνο χειροκίνητα παρόλο που έχει σαν επιλογή να κάνει τσεκ και αυτό κάθε 15 λεπτά. Τι προτείνετε? Σε εσάς που έχετε το aquamail σας παρουσιάζει προβλήματα τελευταία?
  15. Και πιο ακριβής τιμής όμως. Φίλτατε με το ζόρι αγοράζω το βασικό s23 με τα 128gb μνήμης. Πίστεψε με από το galaxy s9+ που είμαι τώρα θα δω τρελή διαφορά ακόμα και με το βασικό μοντέλο των 128gb. Και στο κάτω - κάτω της γραφής πόσο πιο γρήγορη είναι η μνήμη του 256gb σε σχέση με αυτή του 128gb?
×
×
  • Create New...