Jump to content

Offroader

Members
  • Δημοσιεύσεις

    276
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Offroader

  1. Μπορεί να χρειάζεται MHL ανταπτορας, δες μήπως παίξει αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.pioneer.toyota.AppMenu
  2. Εγώ άλλαξα σήμερα το τζαμάκι της κάμερας με καινούργιο από το rounded.com. Είναι το ορίτζιναλ (μάλιστα ήρθε με όλο το back assemply κομπλέ). Υπάρχουν και πλαστικά με 5 € αλλά με τέτοια κάμερα δε το ρίσκαρα. Μια χαρά όλα πλέον!
  3. Να προσθέσω στο μήνυμα του Truckman, ότι αν μπορεί να μπει στο recovery τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σοβαρό πρόβλημα (δηλαδή να χρειάζεται σέρβις). Αν δε πιάσουν τα ανωτέρω, πάτας με σβηστό τηλέφωνο Power + volume up + κεντρικό κουμπί, και μετά wipe cache. Αν δεν επανέλεθει ούτε έτσι, τότε πρέπει να πατήσεις και wipe data, το οποίο θα κάνει reset στο τηλέφωνο.
  4. Παιδιά δυστυχώς δεν κατάφερα να φλασάρω καμία ρομ είτε samsung είτε custom. Απλώς φλάσαρα τα gapps με το TWRP όπως κάνουμε π.χ. για τη cyanogen και απέκτησα gplay και gapps. Πιθανότατα να γινεται και με άλλα κινέζικα τηλέφωνα...
  5. Ρίξε μια ανάγνωση εδώ: http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/general/how-to-root-galaxy-a5-a500fu-lollipop-5-t3137613
  6. Έχεις δίκιο για τη προειδοποίηση αλλά αν το τηλέφωνο μπαίνει σε download mode, μπορώ να ξαναπεράσω την original rom με το κινέζικο csc και να ξαναγυρίσω εκεί που βρίσκομαι. Anyway μιας και γνωρίζεις, το odin βγαζει ένα error για το aboot.mbm . Τι φταίει; Είναι λάθος rom ή κάτι άλλο; Στο download mode το τηλέφωνο εμφανίζει secure boot: on. Προσπαθώ να βρω και cyanogen αλλα δεν έχουν για το sm-a5000 Αν βρω κάτι άλλο θα το ποστάρω για τους υπόλοιπους.
  7. Γιατί να χαλάσει το efs ? Δεν νομίζω ότι θα χαλάσει αφού το κινητό είναι ήδη στην 4.4.4 και προσπαθώ να του φλασάρω την ίδια (όχι Lollipop). Έχω ξανααλλάξει csc σε σαμσουνγκ και δεν έγινε τίποτα, απλά κάνει wipe το /data και χάνεις τα δεδομένα σου. Στη συγκεκριμένη ρομ έχει μόνο κορεάτικη, κινεζική και αγγλική γλλωσσα, χωρίς play store και λοιπά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ενεργοποιήσει τα ελληνικά, το morelocale2 έχει ενεργοποιήσει τα ελληνικά άλλα το 90% του touchwiz παραμένει στα αγγλικά.
  8. Καλημέρα συνφορουμίτες Έχω ένα galaxy a5 SM-5000. Το τηλέφωνο έχει CSC κινέζικο (CHC νομίζω), και προσπαθώ να του περάσω csc ευρωπαϊκού για να φλασάρω με odin ρομ με ελληνικά. Ενώ το αλλάζω το CSC χειροκίνητα (μέσα στο /efs/imei/mps_code.dat από CHC σε π.χ. VGR ή EUR ) δεν μπορώ να φλασάρω ευρωπαϊκή ρομ. Το τηλέφωνο αλλάζει CSC όταν μπω στο recovery (της σάμσουνγκ, δεν έχω βάλει άλλο). Επίσης είναι rooted. Μήπως γνωρίζετε ποιό είναι το αντίστοιχο CSC για δίκαρτο Α5 ευρωπαϊκό; BTW προσπάθησα να εγκαταστήσω και άλλες γλωσσες με το morelocale2 αλλά δεν.
  9. Το υπέθεσα και εγώ, αλλά το παράδοξο είναι πως ούτε στη Κίνα έπιασε 3g... :(
  10. Καλημέρα Έχω ένα redmi 1s dual sim αγορασμένο από κίνα (το αγόρασα ο ίδιος από κατάστημα με κινητά στο qianjiang :p ). Το τηλέφωνο στις υποδοχές των sim γράφει CDMA στη πρώτη και GSM στη δεύτερη. Δυστυxώς μέχρι σήμερα δεν έχω δει το τηλέφωνο να εμφανίζει το σήμα 3G παρά μόνο Edge. Δοκίμασα και με custom rom (mokee) αλλά τίποτα. Ακόμα και στη κίνα με China unicom δεν είδα 3g. Παίζει λόγω CDMA να μην πιάσει ποτέ 3g????
  11. Εγώ παρατήρησα ότι πολλες φορές το κινητό δεν ενεργοποίει μεγάφωνο και μικρόφωνο στις κλήσεις, και χρειάζεται restart. Το ξαναγύρισα σε dalvik και θα το ξανατσεκάρω, επίσης έχω δει τρομακτική διαφορά στη κατανάωση μπαταρίας. Με βλέπω για downgrade... Α και το knock on ενεργοποιέιται με το παραμικρό ΕΚΤΟΣ με το κανονικό χτύπημα. Το έκλεισα και αυτό.
  12. Εγώ μετά την εγκατάσατση του update μέσω wifi διαπίστωσα ότι έπεσε λίγο η απόδοση του κινητού, και εντέλει έκανα wipe με το vol down + power. Δυστυχώς έτσι αδειάζει και το /data με αποτέλεσμα φωτογραφίες κλπ στη μνήμη χάθηκαν. Κατά τα άλλα νομίζω είναι καλύτερα μετά το wipe, αν και θέλω να πάρω μια sd και να περάσω όσες εφαρμογές γίνεται σε αυτή για να ενεργοποιήσω ART runtime. Αν δεν κουράζει τη cpu όπως σε ένα Note που είχα περασμένη custom rom (asylumkang 4.4.2) θεωρώ πως θα γίνει πολύ πιο σβέλτο.
  13. Και μένα μόλις τελέιωσε το update. Είμαι της άποψης ότι χρειάζεται wipe για να κάτσει πίο καλά το update, θα δείξει πάντως... Μέχρι στιγμής όλα καλα.
  14. Με ποιό πρόγραμμα τη φλάσαρες; Υπάρχει κάτι σαν το odin όπως στα σαμσουνγκ ή έριξες τα αρχεία στη μνήμη και το πέρασες απο recovery;
  15. Χρόνια πολλά σε όλους, και καλή μας επιτυχία...
×
×
  • Create New...