Jump to content

nikiforos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.492
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikiforos_

  1. Δεν φαίνεται να είναι yellows. Έκανα την πρώτη αγορά με πιστωτική στον Σκλαβενίτη 07 Απριλίου. Συνεχίζω να έχω 0 yellows, αλλά σήμερα (10 μέρες μετά) βλέπω στην εφαρμογή "επιστροφή από αγορές" ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της αρχικής αγοράς. Ουσιαστικά, έχει μειωθεί το προς εξόφληση ποσό κατά 2%.
  2. Μάλλον έτσι γίνεται και με Σκλαβενίτη που δοκίμασα εγώ. Θα περιμένω την έκδοση του λογαριασμού.
  3. Νομίζω άλλο πράγμα τα yellows, άλλο η επιστροφή κάποιου ποσοστού επί των αγορών σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
  4. Ερώτηση: Πώς βλέπω στο app της Πειραιώς την "επιστροφή" που έχω λόγω αγορών με κάρτα? Στην Εθνική που χρησιμοποιώ χρόνια, υπάρχει το tab go4more που βλέπεις επιτόπου τους πόντους της επιστροφής με το ιστορικό τους. Στην Πειραιώς πώς γίνεται?
  5. Είμαστε ακόμη με την .213? Κανά νέο για android 16?
  6. Μήπως γι' αυτό επιτρέπουν στο e-banking να εκδοθεί δωρεάν νέα απλή χρεωστική? (Ώστε να στα φάνε από τη συνδρομή)
  7. Υπάρχει εφαρμογή SMS της ΧΙΑΟΜΙ? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του google messages? (Και για εφαρμογή κλήσεων θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, αν υπάρχει)
  8. Android 16 θα πάρουμε (κάποια στιγμή)? Γνωρίζει κάποιος?
  9. Ναι δεν έχω επιδότηση. Μπορείς να μου πεις πώς προκύπτει αυτό το ποσό? (δίνω ήδη 36€ για ftth 300/150 και μου φαίνεται πολύ δελεαστικό το +20€ για όλα τα sports) Ευχαριστώ.
  10. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Δεν θέλω δορυφορικό πιάτο ούτε αποκωδικοποιητή, θέλω να βλέπω μέσω https://www.cosmotetvott.gr/ Τί να αναμένω για μηνιαία χρέωση? 36+28 δηλαδή περίπου 65€?
  11. Καλημέρα. Έχω cosmote ftth 300/150 με κόστος ~36€. Σκέφτομαι να προσθέσω cosmote sports + nova sports. Τι κόστος θα έχει? To site με μπερδεύει, λέει περίπου 35€? Άρα μιλάμε για ένα συνολικό κόστος ~70€/μήνα? Τόσο είναι ή χάνω κάτι?
  12. Καλημέρα. Συνεχίζει να υπάρχει ο διπλασιασμός στη frog (60+60) με τα 3€ κάθε 2η βδομάδα? Αν ναι, πότε είναι? ------------ Το βρήκα, σήμερα έχει διπλασιασμό
  13. Σου βγάζει το e-banking επιλογή για απλή?
  14. Έχει κάποιος φίλος το πιο επικαιροποιημένο pdf με τα διαθέσιμα προγράμματα?
  15. Δες μήπως έχει ετήσια συνδρομή η dual. Δες επίσης μήπως τους φόρτωσαν, χωρίς να το καταλάβουν, καμιά "ασφάλεια" για τυχόν απώλεια κάρτας.
  16. Πόσους τόκους πληρώνεις κάθε χρόνο?
  17. Δηλαδή? Όποιος πάει με αξιόλογο εκκαθαριστικό παίρνει και αξιόλογο όριο.
  18. Δυστυχώς αυτοί που δεν γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, ή δεν επιθυμούν να τους μάθουν, είναι καταδικασμένοι να ποδοπατούνται και να γίνονται αιμοδότες του τραπεζικού συστήματος. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο στην εποχή μας να μάθεις τους κανόνες και να τους εφαρμόσεις. Αρκεί μια απλή ερώτηση σε ένα φόρουμ ή σε μια μηχανή a.i και έχεις την πληροφορία άμεσα διαθέσιμη. (π.χ δεν είναι δυνατόν χρήστης πιστωτικής κάρτας να μην ξέρει ότι αν πληρώνει μόνο την ελάχιστη καταβολή, τότε το υπόλοιπο ποσό τοκίζεται με υπερβολικά υψηλό επιτόκιο)
  19. Πράγματι, υπάρχει δικαιολογημένη απέχθεια για όλο το τραπεζικό σύστημα (και όχι μονάχα για ένα προϊόν όπως οι πιστωτικές κάρτες). Ωστόσο, για όσο μας υποχρεώνουν να το ανεχόμαστε (δυστυχώς για πάντα διότι αυτό παίρνει τις αποφάσεις), ας μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα εργαλεία που μας παρέχει. Μόνο έτσι θα είμαστε όσο λιγότερο ζημιωμένοι γίνεται.
  20. Γενικά παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλος φόβος με τις πιστωτικές κάρτες. Εκτιμώ ότι αυτό συμβαίνει λόγω άγνοιας. Καλό είναι να υπάρχει φόβος για κάτι που δεν γνωρίζουμε, ώστε να μην εκτεθούμε σε κινδύνους. Παρόλα αυτά ας ενημερωθούμε, ας μάθουμε ότι η πιστωτική κάρτα είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο και, όπως με κάθε εργαλείο, πρέπει να τηρούμε κάποιους κανόνες κατά τη χρήση του. Δεν δικαιολογείται στην εποχή μας να χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο (π.χ ένα μαχαίρι) για να κόψουμε τα δάχτυλά μας...
  21. Ακριβώς. Στο παιχνίδι αυτό εμείς συμμετέχουμε απλά για να πληρώνουμε.
  22. Μην το ψάχνεις. Βρίσκουν και τα κάνουν διότι... μπορούν. Έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.
×
×
  • Create New...