Jump to content

DeathAngel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.790
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by DeathAngel

  1. ναι αλλά για live θέλει λέει συνδρομή Υπάρχουν στο OASA Telematics δες στην αρχική οθόνη της εφαρμογής εκεί που λέει θέσεις λεωφορείων και επέλεγε τον αριθμό της γραμμής του τρόλεϊ που σε ενδιαφέρει. Αν δεν το δεις εκεί δεν υπάρχει πουθενά μια και όλες οι εφαρμογές από τον ΟΑΣΑ αντλούν πληροφορίες.
  2. α άρα τα τρολλευ μπορούμε να τα δούμε κάπως; Τα τρόλεϊ είναι στον ΟΑΣΑ. Ίσως κάποιες γραμμές να μην δουλεύουν αλλά αν παίξεις λίγο με την εφαρμογή (δες για παράδειγμα την γραμμή 11 και διάλεξε μια στάση να δεις ότι σου βγάζει πληροφορία
  3. Περίεργο, καινούργιο τηλέφωνο... Εμάνα πάντως δουλεύει ακόμα και το χρησιμοποιώ για κάτι δουλίτσες. Αν το έχεις κάψα να το πας σε κανένα σέρβις να το δούνε αν και δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά που ίσως χρειαστεί να δώσεις.
  4. Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τον NRG player και έχω βρει την υγεία μου.
  5. Είχε ωραία μηχανή φωνητικής πληκτρολόγησης πάντως.
  6. πως τις έβαζε; τι έλεγες για την τελεία; η το κομα για να μην νομίζει θες να γράψεις κόμμα; Ναι, σωστά. Το swype το έκανε. Του έλεγες "κόμμα" και έγραφε ",".
  7. Με το χέρι αυτά. Παλιά του τα έλεγα και τα πέρναγε αλλά ίσως να χρησιμοποιούσα άλλη φωνητική και όχι της google. Όταν έχω χρόνο θα το ψάξω.
  8. Στο swiftKey (εξαιρετική επιλογή το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή που βγήκε) αριστερά από το space έχει το κόμμα. Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο παρατεταμένα σου ανοίγει την φωνητική πληκτρολόγηση.
  9. Αν τις σώσεις το λογαριασμό της google έχεις online πρόσβαση από εδώ. Από εκεί μπορείς να κάνεις επεξεργασία και ότι κάνεις περνάει και στο κινητό σου. Ακόμα μπορείς να κάνεις εισαγωγή και εξαγωγή των επαφών.
  10. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά θα το κάνω. Το 1tb θα είναι για όσους πληρώνουν την σουίτα της google και αυτούς αφορά ο χώρος του 1tb. Δεν είναι για όλο τον κόσμο δωρεάν.
  11. Εδώ και αρκετά χρόνια μπορούμε να κάνουμε φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά, ακόμα κι από την σουίτα της google στον υπολογιστή.
  12. Δεν δουλεύει σε root η εφαρμογή της Πειραιώς.
  13. Βγήκε το αυτόματο φίλτρο από την κάμερα ή δεν βλεπω καλά; Τι αναβάθμιση είναι αυτή;
  14. Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει να έχεις android χωρίς root. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ο λόγος που κάνω root είναι: titanium backup adaway. Χωρίς αυτές τις εφαρμογές έχεις τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης. Στο xiaomi που είχα εγώ υπήρχε τρόπος να κάνεις root χωρίς να χάσεις τις αναβαθμίσεις. Αν ψαχτεις λίγο θα βρεις άκρη.
  15. Όσο τα συμβόλαια των εταιριών το επιτρέπουν θα ανεβάζουν και αντίστοιχα τις τιμές. Για παράδειγμα στην Vodafone uk παίρνεις το ΝΟΤΕ 8 με πάγιο 60 λίρες και σου δίνει απεριόριστες κλείσεις και μηνύματα και 16GB internet. Σε αυτό το πάγιο πληρώνεις 100 λίρες ενώ η αντίστοιχη τιμή για το Iphone 8 είναι 20 λίρες. Μην κοιτάτε τα 800άρια και τα 1000άρια που είναι η λιανική, σε χώρες που δουλεύει ο ανταγωνισμός και οι εταιρίες δεν λειτουργούν σαν τραστ είναι διαφορετική η εικόνα και στην αγορά συσκευών. Όσοι είναι 40+ είχαν προλάβει τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, πριν μαζευτούν οι τρεις τους και αποφασίσουν να εναρμονίσουν τις πολιτικές επιδότησης, σίγουρα όχι προς όφελος του καταναλωτή.
  16. Αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια εγώ και δουλεύει μια χαρά. Από ότι είδα όμως σταμάτησε η υποστήριξη και αποσύρθηκε από το store. Μπορείς να την βρεις και να την περάσεις από εδώ.
  17. Αυτή την ερώτηση έπρεπε να την κάνεις στα LG. Πέρα από αυτό, όχι όλα τα τηλέφωνα δεν έχουν τον ίδιο τρόπο που κάνεις εγκατάσταση μιας rom. Για το δικό σου δες εδώ.
  18. Πέρνα του το google contacts από το Play store. Εκτός αν δεν έχει στορ. Σε αυτή την περίπτωση βρες τρόπο να περάσει το store
  19. Το άρθρο, αν το διαβάσατε, προτείνει βελτιώσεις για το iOS τις οποίες όσοι χρησιμοποιούν android τις απολαμβάνουν εδώ και πολλά χρόνια. Μάλλον όσοι έχουν iphone στο πίσω μέρος του μυαλού τους και λαχταρούν θέλουν την ευκολία και τις επιλογές του android...
  20. Ή παίρνεις ένα android που τα έχει όλα αυτά και ξεμπερδεύεις...
×
×
  • Create New...