Jump to content

johny_pl

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.789
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About johny_pl

 • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 29

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

johny_pl's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. δεν πήγα ακόμα σε 12 επειδή διαβάζω πολύ κράξιμο στην 1+ και σκέφτομαι την λύση της καστομ. Sent from my LE2123 using Tapatalk
 2. Σκέφτομαι μετά από τόσα χρόνια με στοκ oxygenos να το ξηλωσω και να πάω σε καστομ. Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά καλή καστομ? Sent from my LE2123 using Tapatalk
 3. ε εντάξει δεν είμαστε όλοι της ίδιας φιλοσοφίας. Εγώ το έκανα, εκείνος λέει σιγά μην ασχοληθώ, ας πάει πίσω.
 4. Γιατι τελικά μετά από 800 ρισταρτ δούλεψε. Γιατί έδωσε 1000 ευρω και δεν θέλει να ασχοληθεί. Προφανώς κάτι πάει λάθος είτε hw είτε sw.
 5. Έχει παρατηρήσει κανένας μετά από update να μπαίνει το κινητό σε recovery μόνο και να μην μπουταρει? Νόμιζα αρχικά ότι ήταν πρόβλημα που έχω root αλλά τελικά δεν ισχύει γιατί το έπαθε συνάδελφος χωρίς ρουτ ακριβώς στα ίδια update όπως εγώ. Μίλησε με 1+ και πάει για rma.
 6. βγάζω 6.30 ώρες οθόνη στις 26-27 ώρες, με browsing, social media, κλήσεις κλπ κλπ. αλλά πίστεψε με, τόσο γρήγορα που φορτίζει δεν παίζει να σε νοιάξει καν. Ναι έχω το 12/256 και έχω θέμα με την διαχείριση γενικά, νευριάζω όταν μου το κάνει και το 9προ πάει τρένο, δεν κλείνει τίποτα και ας έχω όλα optimization όπως είναι, default.
 7. θέμα ram management δεν υφίσταται και είχα ρίξει τρελό κράξιμο για αυτό στο 1+6. όπως δεν υφίσταται υπερθέρμανση. ο exynos δεν ήταν και δεν είναι ούτε κατά διάνοια κοντά στον sd. Και δεν είναι η απόδοση το πρόβλημα αλλά ότι είναι πολύ κακή υλοποίηση.
 8. Εγώ εδώ και κάποια χρόνια δεν ζω Ελλάδα και το πήρα 999 το 12/256 από το επίσημο σαιτ.
 9. Εγώ έχω αντίθετη εμπειρία, οπότε προτιμώ να τα δώσω σε πλανόδιο παρά στην συγκεκριμένη αλυσίδα (την μια απο τις 2). Βασικά δεν πατάω καν μέσα σε μαγαζιά πλέον, προτιμώ να περιμένω να έρθει από την ανταρκτική με χελώνα. Ακόμα και ρούχα όχι απαραίτητα για κινητό. Οι λόγοι που επιλέγω 1+ είναι 2, ότι μπορώ να το πάρω απευθείας από το site χωρίς να με νοιάζει αν αυτό που μου πουλάνε είναι Βουλγαρίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ρουμανίας whatever, και να έχω τρεχάματα μετά, και ο 2ος ότι δεν θα αγοράσω κινητό ποτέ που δεν θα μπορώ να κάνω ρουτ.
 10. Κάτι σου πάει πάρα πολύ λάθος. Έχω κάνει 9 φορτίσεις, οι 7 με wireless και 2 με καλώδιο και οι χρόνοι που λες είναι με την ασύρματη φόρτιση. Με καλώδιο το δοκίμασα ξανά μόλις τωρα. 1% 13.18 και 13.46 ηταν 100%. Ακριβώς 28 λεπτά. Το είχα απορία από την ώρα που το άνοιξα αν ισχύουν οι χρόνοι που διαφήμιζαν και όντως είναι εξωπραγματικά γρήγορα και όντως κάνει όσο διαφημίζουν. Συνήθως το βάζω 4-5% στον ασύρματο και κρατάω ώρα από περιέργεια, γυρίζω στα 40 λεπτά και είναι 100%
 11. ούτε με τον ασύρματο δεν κάνει τόσο
 12. 45 λεπτά εννοείς wireless γιατί με καλώδιο δεν κάνει τόσο.. μπαταρία μόλις γύρισα σε 60hz είναι μεγάλη η διαφορά, με την αυτόματη ρουφάει πάρα πολύ.
 13. Κλεψιά κανονική, απορώ με κόσμο που τους δίνει λεφτά. 12/256 με δώρο wireless charger και θήκη το πήρα από το επίσημο σαιτ 999 ευρώ. ούτε σεντ παραπάνω.
 14. Οι τιμές στα κινητά γενικά είναι είναι τραγικές αλλά στην Ελλάδα που θες 2 3 μισθούς για να πάρεις high end είναι ακόμα πιο τραγικές έναντι άλλων χωρών που θες μισό ή 1 μισθό. Εξάλλου για αυτό υπάρχουν και τόσες συσκευές, παίρνεις κάτι που σαρεσει η τιμή.
 15. μερικές φώτο ακόμα με super macro αν και δεν το πολύ έχω με την φωτογραφία
×
×
 • Create New...