foris Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Όντως δυσκολεύονται σε εσωτερικούς. Αλήθεια είναι ότι πετάει έξω. Τεχνική υποστήριξη έχω δηλώσει πρόβλημα περίπου δέκα μέρες πριν αλλά τπτ. Έκανα αίτηση για φορητότητα σε wind που ανταποκρίνεται καλύτερα στην περιοχή. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Καλή εβδομάδα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 2 ώρες πριν, georgebad said: Επιβεβαιώνω ότι σε εσωτερικούς χώρους στο κέντρο της θερμής η cosmote ζορίζεται . Έξω γενικά πετάει Έχει αναβαθμιστεί η περιοχή; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 20 minutes ago, mixtri said: Έχει αναβαθμιστεί η περιοχή; Παράπονο δεν έχω εκτός εργασίας, αλλά εντός cosmote vodafone περιορισμένα πράγματα. Wind σε καλύτερη μοίρα. Είμαι ανάμεσα Τριάδι Θέρμη νέα Ραιδεστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 On 19/9/2022 at 3:57 ΜΜ, georgebad said: Επιβεβαιώνω ότι σε εσωτερικούς χώρους στο κέντρο της θερμής η cosmote ζορίζεται . Έξω γενικά πετάει Επιβεβαιώνω και εγώ ότι έξω είναι κομπλε αλλά μέσα δύσκολα τα πράγματα. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Άλλαξε κάτι σήμερα;Έφυγα νωρίς από το σπίτι και δεν έδωσα σημασία.Εδώ που είμαι τώρα, Ν. Σμύρνη, δεν πιάνει σχεδόν τίποτα σε εσωτερικούς χώρους και έξω παλεύει να βρει σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι δεν αφήνουν να μπούνε σταθμοί ή δε βρίσκουν μέρη να βάλουν σταθμούς. Δεν είναι δυνατόν να έχουν τέλεια κάλυψη σε κομμάτι της περιοχής και σε άλλο κομμάτι να μην έχουν... Αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελε οποιασδήποτε εταιρεία στον κόσμο. Δε τους συμφέρει με τίποτα. Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή (η αναβάθμιση) έχει λύσει πολλά προβλήματα όπου έχει γίνει. Ωστόσο, φαίνεται ότι μια αναβάθμιση δε θα είναι αρκετή, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα όπου λείπουν αρκετοί σταθμοί. 1 2 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Εγω μοιράστηκα την εμπειρία μου στο θέμα επειδή δεν είχα καθόλου σήμα από cosmote σε εσωτερικό χώρο εργασιακό και δεν μπορούσα να μιλήσω σε κλήσεις. Για ταχύτητες στην περιοχή εξω δεν έχω εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 (edited) Στα ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Supermarkets ( και σε παρόμοιους εργασιακούς χώρους ) ειδικά εισαι οπως σε ενα.... ανελκυστήρα. Ειτε θα πιανει Vodafone μονο. Ειτε θα πιανει Cosmote μονο. Ειτε θα πιανει VodaNova ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ. Σε οποιαδήποτε χώρα και να ταξιδέψεις. Δεν γίνεται αλλιώς σε τέτοια " μεταλλικά" ισόγεια .. Κάποια κεραία θα ειναι κοντα και κάποια μακριά. Λύση : Pico Cells:) Edited September 30, 2022 by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 2 ώρες πριν, HORGRAP said: Στα ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Supermarkets ( και σε παρόμοιους εργασιακούς χώρους ) ειδικά εισαι οπως σε ενα.... ανελκυστήρα. Ειτε θα πιανει Vodafone μονο. Ειτε θα πιανει Cosmote μονο. Ειτε θα πιανει VodaNova ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ. Σε οποιαδήποτε χώρα και να ταξιδέψεις. Δεν γίνεται αλλιώς σε τέτοια " μεταλλικά" ισόγεια .. Κάποια κεραία θα ειναι κοντα και κάποια μακριά. Λύση : Pico Cells:) Πάντως, η Cosmote θεωρώ έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να παίζει σε αυτά τα σημεία, γιατί έχει πιο πυκνό δίκτυο και πολλά micro... 🙃 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Το τελευταίο διάστημα η Cosmote έχει εγκαταστήσει η σχεδιάζει να εγκαταστήσει σταθμούς σε βραχονησίδες τους Ανατολικού Αιγαίου όπου υπάρχουν φυλάκια του ΕΣ.Ετσι και καλύπτει ανάγκες του στρατού αλλά και καλύπτει τρύπες στο δίκτυο τής. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από μία ιδιωτική εταιρεία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Μπορεί να είναι ιδιωτική αλλά όλες οι επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων και άλλων φορέων περνάνε μέσα από το δίκτυο της είτε σταθερό είτε κινητό... Ένα νησάκι που ήδη έχει είναι το Φαρμακονήσι και ακολουθεί άλλο ένα προς Χίο μεριά 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 3 minutes ago, guru11 said: Μπορεί να είναι ιδιωτική αλλά όλες οι επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων και άλλων φορέων περνάνε μέσα από το δίκτυο της είτε σταθερό είτε κινητό... Ένα νησάκι που ήδη έχει είναι το Φαρμακονήσι και ακολουθεί άλλο ένα προς Χίο μεριά Στο κινητό δεν θα το έλεγα,αλλά στη σταθερή ο ΟΤΕ σε μικρά νησιά και ειδικότερα σε χωριά είναι μονόδρομος. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Πώς μπορεί να γίνει τι; Δεν είναι ολόκληρες οι βραχονησίδες φυλάκια του στρατού.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 6 minutes ago, georgeavl3 said: Πώς μπορεί να γίνει τι; Δεν είναι ολόκληρες οι βραχονησίδες φυλάκια του στρατού. Poco X3 Pro via Tapatalk Σ' αυτήν την περίπτωση ναι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 (edited) 22 minutes ago, georgeavl3 said: Πώς μπορεί να γίνει τι; Δεν είναι ολόκληρες οι βραχονησίδες φυλάκια του στρατού. Poco X3 Pro via Tapatalk Εντός των εγκαταστάσεων του στρατού μπαίνουν γιατί εξυπηρετούν και ανάγκες του,όπως τηλεφωνία και ίντερνετ για υπηρεσιακούς αλλά και ψυχαγωγικούς σκοπούς Edited December 10, 2022 by guru11 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 15 ώρες πριν, guru11 said: Το τελευταίο διάστημα η Cosmote έχει εγκαταστήσει η σχεδιάζει να εγκαταστήσει σταθμούς σε βραχονησίδες τους Ανατολικού Αιγαίου όπου υπάρχουν φυλάκια του ΕΣ.Ετσι και καλύπτει ανάγκες του στρατού αλλά και καλύπτει τρύπες στο δίκτυο τής. Προσπαθεί να γίνει ξανά ελκυστική γιατί μετά τις διαρροές έχασε πολλους πελάτες από σώματα ασφαλείας… 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Κάτι micro που είναι μόνο 2g (Θεσσαλονίκη) θα αναβαθμιστούν με 4g 5g όταν περάσουν ολικά από την πόλη ή θα μείνουν έτσι για να έχουμε gsm στο υπόγειο?Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 10 minutes ago, VasilisSam said: Κάτι micro που είναι μόνο 2g (Θεσσαλονίκη) θα αναβαθμιστούν με 4g 5g όταν περάσουν ολικά από την πόλη ή θα μείνουν έτσι για να έχουμε gsm στο υπόγειο? Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα τις αναβαθμίσουν σε 7G με την μια για να ασχολούνται μέχρι το 2050 με υπόγεια 🤣🤣🤣🤣 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) On 13/12/2022 at 12:38 ΜΜ, VasilisSam said: Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 BTS 1263 στο cell mapper πίσω από την Αγίας Σοφίας μόνο με 2g. Σε τι χρησιμεύει εκεί?Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Ήμουν και σε εσωτερικό χώρο και σε υπόγειο ακριβώς απέναντι και 4g μόνο από την 1016 γι'αυτό μου έκανε εντύπωση ότι μόνο σε 2g την έπιασα. Επίσης είναι σε τέρμα λάθος γωνία από την Πατριάρχου Ιωακείμ 4 που είναι δεν στέλνει τίποτα προς το 10 (προς Εγνατία) ακόμα και να είχε 4g δεν "βλέπει" εκεί.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Ανατολικη Θεσσαλονίκη, περιοχή Νέας Κρήνης (κοντά στο γήπεδο της Μίκρας) έχει χαθεί 5G, 4G και υπάρχει ασθενές σήμα gsm εδώ και κάποιες ώρες σε δυο συσκευές μου. Μέσα στο σπίτι αλλά και στον δρόμο. Κάποιος άλλος από την περιοχή αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 6 ώρες πριν, Tasos30 said: Ανατολικη Θεσσαλονίκη, περιοχή Νέας Κρήνης (κοντά στο γήπεδο της Μίκρας) έχει χαθεί 5G, 4G και υπάρχει ασθενές σήμα gsm εδώ και κάποιες ώρες σε δυο συσκευές μου. Μέσα στο σπίτι αλλά και στον δρόμο. Κάποιος άλλος από την περιοχή αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts