Jump to content

Tasos30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    503
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung A52s 5G

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Tasos30's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

2

Φήμη

  1. Άρα δεν είμαι μόνον εγώ. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών νωρίτερα, το απόγευμα, και μου είπαν πως δεν βλέπουν κάποια βλάβη στο δίκτυο... ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. 5G και 4G δεν υπάρχουν και πιάνω 1 μπάρα GSM στο δρόμο και στο σπίτι γυρνάει σε wifi calling λόγω του σήματος.
  2. Ανατολικη Θεσσαλονίκη, περιοχή Νέας Κρήνης (κοντά στο γήπεδο της Μίκρας) έχει χαθεί 5G, 4G και υπάρχει ασθενές σήμα gsm εδώ και κάποιες ώρες σε δυο συσκευές μου. Μέσα στο σπίτι αλλά και στον δρόμο. Κάποιος άλλος από την περιοχή αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα;
  3. Ναι, σωστά. Για αυτό έγραψα πως το σημείο πώλησης λειτουργεί σαν 'εγγύηση'. Ξέρεις πως αν αγοράσεις από εκεί, σίγουρα αγοράζεις γνήσιο προϊόν.
  4. Αν εννοείς τον φορτιστή, ήθελα να αγοράσω έναν στα 25w για να τον έχω στο γραφείο. Έψαξα σε σχόλια και κριτικές τι να αποφύγω, δεδομένου πως πολλά άτομα είχαν παράπονα από τον φορτιστή που αγόρασαν (σε άλλους δεν είχε γρήγορη φόρτιση, σε άλλους χάλασε σε 1-3 μήνες από την αγορά τους κ.α περιπτώσεις) και γενικά φαινόταν πως ήταν ρίσκο αν θα βγει οριτζιναλ ή απομίμηση ο φορτιστής. Τελικά κατέληξα από επιλογή για να είμαι σίγουρος, να πάω στο πλαίσιο, απλά επειδή ήταν πιο κοντά σε μένα. Κόστισε 34 ευρώ και μέχρι στιγμής όλα είναι νορμαλ.
  5. Δεν τις προστατεύει, αφού παραμένουν εκτεθειμένες. Η μόνη θήκη, πάντα σε back cover μορφή, που βρήκα με κάλυμμα για τις κάμερες είναι μια της nillkin, αυτή εδώ συγκεκριμένα https://www.skroutz.gr/s/28209361/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-A52.html?from=featured&product_id=109735757 . Ίσως υπάρχει και άλλη θήκη με προστασία πίσω για τις κάμερες την οποία δεν έχω υπόψη. Τα μόνα αρνητικά της συγκεκριμένης θήκης είναι ότι η συσκευή βγαίνει δύσκολα από τη θήκη και δίνει την αίσθηση 'πάχους' στη συσκευή. Γενικά και οι απομιμήσεις των φορτιστών μπορεί να κυκλοφορούν μέσα σε συσκευασίες που προσομοιάζουν με τις γνήσιες συσκευασίες των γνήσιων φορτιστών της samsung. Θέλει μεγάλη προσοχή κατά την αγορά και οι διαφορές, κυρίως, εντοπίζονται στην γραμματοσειρά, τόσο επάνω στη συσκευασία όσο και επάνω στον φορτιστή. Πάντως το σημείο αγοράς νομίζω είναι αυτό που προσφέρει 'εξασφάλιση' σχετικά με τη γνησιότητα του φορτιστή.
  6. ευχαριστώ, σχετικά με τάση εξόδου, watt και τα άλλα μεγέθη, τι πρέπει να προσέξω;
  7. Έχετε υπόψη κάποιο power bank που να συνεργάζεται καλά με το τηλέφωνο; Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με power banks και δεν γνωρίζω ποιο να πάρω για τη συσκευή μας. Οποιαδήποτε πληροφορία/συμβουλή έχετε είναι καλοδεχούμενη.
  8. Σχετικά με τη λήψη σήματος δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως, και πάντα σε σύγκριση με συσκευές που είχα στο παρελθόν, η λήψη είναι πολύ καλύτερη, σταθερή και χωρίς μεταπτώσεις. Όπου υπάρχει 5g, 4g συνδέεται αντίστοιχα χωρίς μεταπτώσεις.
  9. Ποια διαδικασία ακολούθησες για να αλλάξεις το csc; Με κλειδί samkey ή κάτι διαφορετικό;
  10. Ποιος τρόπος είναι; Εάν δεν μπορείς να το γράψεις εδώ, στείλε σε μήνυμα σε παρακαλώ.
  11. Πόσο κοστίζουν τα 6 credits που ζητάει; δεν μπορώ να βρω αγορά μόνο 6 credits.
  12. Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο όφελος εάν αλλάξουμε το csc του τηλεφώνου σε EUR? Το δικό μου είναι vgr (που δεν το γνώριζα κατά την αγορά του και με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν είναι vodafone branded μάλιστα) και σκέφτομαι εάν αξίζει να μπω στη διαδικασία αλλαγής του eur, η οποία δεν είναι απλή πλέον.
  13. Θέλω να αγοράσω φορτιστή στα 25W με καλώδιο και μάλλον όχι από γνωστή αλυσίδα λόγω του κόστους οπότε σκέφτομαι να αγοράσω μέσω internet. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, διαβάζω πως κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις φορτιστών samsung. Ξέρει κάποιος φίλος κάποιο/α κριτήριο/α 'αναγνώρισης' των διαφορών ανάμεσα σε αυθεντικό και απομίμηση φορτιστή samsung;
  14. Όσον αφορά το δακτυλικό αποτύπωμα, δοκίμασες το κόλπο με τη σάρωση εναλλάξ των δακτύλων π.χ. δεξιός-αριστερός αντίχειρας. βελτιώνει κατά πολύ την απόκριση αλλά και γενικότερα τη λειτουργία.
  15. Τελικά μετά απο σκέψη, το παρήγγειλα σε λευκό, στην 8/256 έκδοση από bestprice. Εάν δεν κάνω λάθος σχετικά με θήκη προτείνετε spigen σωστά;
×
×
  • Create New...