NikoSoti Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Εδώ και λίγη ώρα είναι out of stock σε όλη την Ευρώπη Μάλλον το αμερικάνικο έβλεπες... Μόλις μπήκα στο 'ελληνικό' store μου έγραψε "Estimated availability: Ships within 7 days" :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darthvader Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μάλλον το αμερικάνικο έβλεπες... Μόλις μπήκα στο 'ελληνικό' store μου έγραψε "Estimated availability: Ships within 7 days" :) "out of stock"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 οντως δεν υπαρχει ενω το πρωι που ειδα κι εγω ειχε με αναμονη 8 μερες. σημερα εφυγε και το δικο μου και τη δευτερα θα ναι εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Με το paypal και κάρτα Πειραιώς ελπίζω να μην έχω πρόβλημα, σωστά; Εννοώ ότι πλέον δέχονται κανονικά τις ελληνικές κάρτες. Το χρυσό είναι τόσο πολύ δυσεύρετο; Περιμένω αυτό για να παραγγείλω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Χθες ήρθε και το δικό μου!!! Κινητάρα!!! Έχω παρατηρήσει ότι σε γενικές γραμμές οι παραγγελίες παίρνουν κανα μήνα (μάλλον όταν το παραγγελνεις από Ευρώπη το παραγγελνουν κι αυτοί από Κινα.. Δεν έχουν stock στις αποθήκες τους δλδ). Εκτός από κάτι έκτακτα που λένε σε 11-12-13 μέρες που υποπτεύομαι ότι απλά κάποιος ακυρωνει την παραγγελία του οπότε όποιος το παραγγείλει τότε το παίρνει πιο γρήγορα..... Τώρα το out of stock τι να σημαίνει?? Λετε να γίνει δυσεύρετο για να προωθήσουν το καινούριο που θα βγει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Χθες ήρθε και το δικό μου!!! Κινητάρα!!! Έχω παρατηρήσει ότι σε γενικές γραμμές οι παραγγελίες παίρνουν κανα μήνα (μάλλον όταν το παραγγελνεις από Ευρώπη το παραγγελνουν κι αυτοί από Κινα.. Δεν έχουν stock στις αποθήκες τους δλδ). Εκτός από κάτι έκτακτα που λένε σε 11-12-13 μέρες που υποπτεύομαι ότι απλά κάποιος ακυρωνει την παραγγελία του οπότε όποιος το παραγγείλει τότε το παίρνει πιο γρήγορα..... Τώρα το out of stock τι να σημαίνει?? Λετε να γίνει δυσεύρετο για να προωθήσουν το καινούριο που θα βγει??? Aυτή τη στιγμή το παίρνεις με παράδοση 17/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Aυτή τη στιγμή το παίρνεις με παράδοση 17/11 Απογοητευτική η Oneplus σε αυτό το θέμα, έχουν υπάρξει ακυρώσεις ή με κάποιο άλλο τρόπο έχουν απόθεμα. Αντί να εξυπηρετήσουν όσους έχουν παραγγείλει εδώ και εβδομάδες, εξυπηρετούν νέες παραγγελίες πρώτα.. Αν σήμερα ακύρωνα την παραγγελία μου από τις 23/10 θα παραλάμβανα νωρίτερα. :mad: Αλλά δεν μπορώ στο processing να ακυρώσω μου είπαν στο σαπορτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnywalker86 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Έλεος! Κάνω την παραγγελία 21 Οκτωβρίου, το dispatch γίνεται 11 Νοεμβρίου και ενώ στο site της oneplus μου έδινε εκτιμώμενη παράδοση 18 Νοεμβρίου η Dhl μου δίνει 24 Νοεμβρίου! Με τα πόδια να ερχόταν πιο γρήγορα θα έφτανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αφού πρόλαβες και πήρες, μη λες τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnywalker86 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ε ναι αλλά όταν το περιμένεις 18 και σου αργεί άλλη μια βδομάδα είναι σπάσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Σε μένα ήρθε νωρίτερα 2 ημέρες από την εκτίμηση της oneplus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Μη ανησυχεις. Και σε μενα ηρθε πιο νωρις απο οτι ελεγαν και η oneplus και η dhl Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Κι εμενα 2 μερες πιο νωρις. Κατευθασε σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Επειδή δεν είναι διαθέσιμο από την επίσημο site αν το παραγγείλω από vickmall υπάρχει κάποιο θέμα ;δεν θα έχει ελληνικό μενού η κάτι αλλο; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Φίλε μου πριν λίγο που μπηκα ήταν διαθέσιμο και με άμεση αποστολή.. τωρα έγινε και πάλι μη διαθέσιμο. θέλει παρακολούθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnywalker86 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Έλεος! Κάνω την παραγγελία 21 Οκτωβρίου, το dispatch γίνεται 11 Νοεμβρίου και ενώ στο site της oneplus μου έδινε εκτιμώμενη παράδοση 18 Νοεμβρίου η Dhl μου δίνει 24 Νοεμβρίου! Με τα πόδια να ερχόταν πιο γρήγορα θα έφτανε Σήμερα το βράδυ λογικά θα είναι Βουδαπέστη άρα μπορεί και να φτάσει Παρασκευή, τις να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Από άλλο κατάστημα έκτο από το επίσημο δεν αξίζει δεν έχει αγοράσει κανένας γιατί στο vickmall το έχει ίδια τιμη Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 https://oneplus.net/gr/3t Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 πέρασαν στοκ στο oneplus 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το δικο μου φτάνει την Παρασκευή. Θα φταίω να το γυρίσω πίσω(15days return policy) και να παραγγείλω το 3Τ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το δικο μου φτάνει την Παρασκευή. Θα φταίω να το γυρίσω πίσω(15days return policy) και να παραγγείλω το 3Τ? Την ιδια σκεψη κανω και γω, που το (ξανα)παρελαβα μια βδομαδα πριν! (Την περασμενη Τεταρτη) :grin: :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Την ιδια σκεψη κανω και γω, που το (ξανα)παρελαβα μια βδομαδα πριν! (Την περασμενη Τεταρτη) :grin: :rolleyes::rolleyes: Καλά αν γίνεται αυτό το έχω ήδη πακεταρει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το δικο μου φτάνει την Παρασκευή. Θα φταίω να το γυρίσω πίσω(15days return policy) και να παραγγείλω το 3Τ? Την ιδια σκεψη κανω και γω, που το (ξανα)παρελαβα μια βδομαδα πριν! (Την περασμενη Τεταρτη) :grin: :rolleyes::rolleyes: Καλά αν γίνεται αυτό το έχω ήδη πακεταρει :p Σοφή σκέψη... φροντίστε να το δρομολογήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Αξίζει όμως τον κόπο? Το oneplus 3 είναι αποδεδειγμένα καλό τηλέφωνο και απροβλημάτιστο. (το παραλαμβάνω Παρασκευή) 1)Ο 821 θα αποδειχτεί αξιόπιστος? Αν είναι απλά ένας υπερχρονισμένος 820 μήπως να υπερχρονίσουμε τον 820? 2)Η μπαταριά είναι που με καίει αλλά διαβάζω ότι η χωρητικότητα αυξήθηκε μόνο και μόνο με την αύξηση της τάσης. Αν ισχύει αυτό, ευχαριστώ δεν θα πάρω! (ο μονός λόγος να έδινα τα 40€ παραπάνω) 3)Selfie δεν βγάζω ποτέ 4)Το oneplus 3 το έχω παραγγέλλει από 20 Oκτώβρη. Η διαδικασία γύρισε το πίσω, παρήγγειλε το καινούργιο, (αν θα υπάρχει stock για άμεση αποστολή στις 28/11) και μια εβδομάδα να έρθει θα με φτάσει κοντά στο 2μηνο από όταν αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο. (έχουν σπάσει λίγο τα νευρά μου με το περίμενε της Oneplus) Ποια είναι η γνώμη σας? Edited November 16, 2016 by spirosta2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εγώ λέω να τα γυρίσετε πίσω όλοι τα 3άρια, για να έχει μεγάλο στοκ για σκότωμα η oneplus, μήπως ρίξει επιτέλους την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts