Jump to content

dimitrispm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    362
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrispm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimitrispm's Achievements

  1. Το πήρα από πλαίσιο με την προσφορά.. Άριστες εντυπώσεις! Όπως άλλωστε και με το (1)
  2. με ρουτ σε μενα δουλευει μια χαρα... αλλα όχι μαζι με vowifi,, πρεπει να ειναι απενεργοποιημένο το vowifi
  3. Ως επίσημη αντιπροσωπεία νομίζω είναι το Πλαίσιο που το πουλάει αποκλειστικά στην Ελλάδα
  4. Δουλεύουν ολα κανονικα
  5. Ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης και στη συνέχεια ενεργοποίησε το wifi αφου συνδεθεί θα σου βγαλει ενα σηματακι ακουστικό τηλεφώνου. Θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να κάνεις και να δεχθείς κλήσεις. (Αν είσαι σε χώρο με πολύ κακό σήμα κινητής είναι πολύ χρήσιμη αυτή η λειτουργία γιατί δεν εξαντλείται η μπαταρία αναζητώντας συνεχώς σήμα το κινητό και μειώνει και το sar) Επίσης όταν ειναι ενεργό το volte και έχεις κλήσει σε εξέλιξη μπορείς να συνδεθείς στο ιντερνετ με τα data (εφοσον είσαι εκτος wifi) επίσης δείχνει ότι η κλήση είναι HD. Σε μενα με cosmote λειτουργούν όλα αυτά.
  6. Κατά 90% φταίει η εφαρμογή της τράπεζας.. είχα και εγώ θέματα με eurobank σε άλλο κινητο έκανε τα ίδια και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κόλλαγε το pos του καταστήματος και το έβγαζαν από την πρίζα να ξεκολλήσει.. μέχρι που ενεργοποίησαν το gpay το οποίο είναι άψογο.. σύνδεσε το gpay με τις κάρτες σου και μην ασχολείσαι με τις εφαρμογές των τραπεζών. Για να σου στρώσει λίγο τώρα πρεπει να κάνεις απεγκατάσταση της εφαρμογής και ενεργοποίηση ξανα.. αλλά το πιθανότερο είναι να σου ξανακοlλήσει.. οπότε πάλι gpay. Για τα τελευταία ψηφία που λες ότι είναι διαφορετικά με την καρτά σου ισχύει... διότι δημιουργεί μια νέα εικονική κάρτα όταν ενεργοποιείς την εφαρμογή.
  7. Σε πόσες ημέρες παρέλαβες... εγώ ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση!
  8. Εννοείται... Μάλιστα αν βάλεις 2 σιμ μόνο σε μια επιτρέπει το 5g
  9. Πήρα ένα φθηνό προστατευτικό αλλά αφήνει μεγάλο κενό γύρω από την οθόνη όπως φαίνεται στη φωτογραφία... υπάρχει κάτι καλύτερο και σε συνδυασμό με θήκη να μην το ξεκολλάει;
  10. Κανονικά ηχογραφεί... τουλάχιστον με bullets wirelles που χρησιμοποιώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
  11. Εδω και μία εβδομάδα σε μένα έχει χαθεί το 4G της vodafone τουλάχιστον στο κέντρο της Αθήνας οπότε δεν υπάρχει και volte
  12. Όταν είναι σε volte σε κάθε εισερχόμενη κλήση μου εμφανίζει «άγνωστος αριθμός». Τυχαίνει σε κάποιον άλλον?
  13. Να ρωτήσω το μοντέλο 6/64 δεν το φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία; Μόνο το 128αρι? Το βρίσκω μόνο σε σκρουντζομάγαζα και με ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος.
×
×
  • Create New...