Jump to content

_xara_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    334
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

4 Followers

About _xara_

  • Ημ. Γέννησης 29/04/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

_xara_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν είναι μόνο το ΦΠΑ. Είναι και ο φόρος που γλιτώνει (22% ή και παραπάνω) και ποσοστό από τις ασφαλιστικές εισφορές (που πλέον υπολογίζονται με βάση το φορολογητέο εισόδημα). Οπότε χοντρικά ένα 50% ακόμα θα το κερδίσει. Είναι σημαντικό ποσό γι αυτό ρωτάω.
  2. Έχει αγοράσει κανείς από ελληνικό κατάστημα να μας πει τι παίζει με την εγγύηση? Ισχύει κανονικά? Είναι το ευρωπαϊκό ή το κινέζικο μοντέλο? Θέλει να το πάρει ένας φίλος μου και να το περάσει σας έξοδο επιχείρησης οπότε αυτόματα απορρίπτεται το site της oneplus. :worry:
  3. Τέλειο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ public!! :) Καλη επιτυχία και καλή Ανάσταση σε όλους!!!
  4. _xara_

    OnePlus 3

    Να παραθέσω την εμπειρία μου σε σχέση με την μπαταρία. Είμαι από αυτούς που έπιαναν 3-3,5 ώρες sot με δυσκολία ειδικά αν ήμουν πολλές ώρες εκτός wifi. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ nova launcher prime beta αλλά τις τελευταίες μέρες είπα να δοκιμάσω τον evie και πλέον πιάνω 4-4,5 ώρες sot με την ίδια χρήση!!! Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί εμπιστεύομαι πολύ τον nova και σίγουρα κάποια στιγμή θα επιστρέψω σε αυτόν. Να επισημάνω ότι δεν χρησιμοποιούσα το tesla unread για τις ειδοποιήσεις στο nova αλλά είχα το widget με το search bar και τον καιρό τύπου pixel launcher. Ίσως αυτό το widget έτρωγε μπαταρία. Κατά τ' άλλα έχω ακριβώς τα ίδια widget και εικονίδια στους δύο launcers!!! :wacko:
  5. _xara_

    OnePlus 3

    Μπορείτε να αλλάξετε ήχο στο ξυπνητήρι μέσα από την εφαρμογή του ξυπνητηριού με oxygenOS 4.0.3?? Σε εμένα μετά από ένα κλείσιμο από χαμηλή μπαταρία μου άλλαξαν όλοι οι ήχοι και τα wallpaper. Επανέφερα τα πάντα αλλά τον ήχο του ξυπνητηριού δεν μπορώ να τον αλλάξω. Έχει κολλήσει στο none με αποτέλεσμα να μην έχω ξυπνητήρι. Όσες φορές έχω προσπαθήσει απλά δεν παίρνει τη νέα ρύθμιση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
  6. _xara_

    OnePlus 3

    Κι εγώ είχα αραιά και πού το πρόβλημα με το gps. Δηλαδή να χάνει το δορυφόρο και να τον βρίσκει μόνο αν κλείσω και ανοίξω πάλι την εφαρμογή. Πίστευα ότι ήταν θέμα λειτουργικού και όχι hardware μιας και τους τελευταίους 2 μήνες μετά το Update σε nougat δεν μου το έχει ξανακάνει με google maps/waze και τα χρησιμοποιώ και τα δύο 2-3 φορές τη βδομάδα. Μόνο με την εφαρμογή strava μου το έκανε μια φορά το τελευταίο δίμηνο αλλά είχα την ελπίδα ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Πες μας όταν έχεις νεότερα. :)
  7. _xara_

    OnePlus 3

    Σε μένα αυτό το κάνει όταν είναι στο do not disturb. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
  8. _xara_

    OnePlus 3

    Εμένα πάντως δεν μου φαίνονται άσχημα τα νούμερα. Το μόνο περίεργο είναι ότι ο chrome είναι πολύ ψηλά στην κατανάλωση. Μπορεί να έτυχε, μπορεί να έφαγε κάνα κόλλημα. Αν σου εμφανίζεται συνέχεια πρώτος σε όλες τις φορτίσεις κάνε κάνα clear data στον chrome ή στα google play services. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για καλό ή για κακό το λες? :p Γιατί εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Άλλοι εδώ μέσα θα σου πουν ότι έχεις πρόβλημα. Εγώ πολλές φορές πασχίζω να φτάσω τις 4 ώρες SOT με μέτρια χρήση. Να ακούγεται και καμιά τέτοια εμπειρία, γιατί εδώ στο φόρουμ μιλάνε μόνο όσοι πιάνουν 6 ώρες SOT και αγχώνουν τους υπόλοιπους. :X
  9. _xara_

    OnePlus 3

    Ακριβώς!! Καθόμαστε και συγκρίνουμε χρόνους ενώ οι απαιτήσεις μας είναι πολύ διαφορετικές. Εγώ πχ έχω 90 εγκατεστημένες εφαρμογές με τις περισσότερες να είναι social networks και messaging apps τα οποία όλη μέρα χτυπάνε με ειδοποιήσεις. Χώρια mail κλπ... Όσο και να μειώσω φωτεινότητα ή αποφύγω τα mobile data πώς μπορώ να συγκρίνω τους χρόνους που δίνει η μπαταρία μου με κάποιον που έχει 1-2 social networks, 1-2 mail και 1-2 messaging apps?? Κι εμένα πάντως η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη με nougat αλλά όχι τραγικά. Έκανα και factory reset βέβαια οπότε περιμένω να δω μήπως στρώσει στην πορεία.
×
×
  • Create New...