Jump to content

zaf_4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.701
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zaf_4

  • Ημ. Γέννησης 20/05/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zaf_4's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. zaf_4

    Poco F3

    Καλησπέρα, Περιμένω από μέρα σε μέρα το f3. Ήθελα να κάνω upgrade απ' το τίμιο F1. Διαβάζω για το proximity sensor, έχω διαβάσει καμία 20ρια σελίδες, οπότε έχω 2 ερωτήματα. Έχει διορθωθεί σε miui eu; Και αν κάποιος έχει βάλει τύπου pixel Rom ή lineage os, έχει διορθωθεί μήπως σε αυτές; Edit: διάβασα ότι φτιάχνει σε eu Rom και στην arrow os?
  2. Ναι, διάβασα ότι το banggood το έχει κάνει ήδη και συνεργάζεται με την comet αλλά με aliexpress ακόμα είναι θολό τοπίο, οπότε αναμένουμε τι θα γίνει. Σ ' ευχαριστώ για την απάντηση.
  3. καλησπέρα, διάβασα τις τελευταίες σελίδες αλλά δεν έχω δει ακόμα κάτι που να συζητάτε για ότι από αύριο, αλλάζουν όλα. Τα 22 ευρώ που ήταν ατελώς εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, θα σταματήσει αυτό. Και θα πρέπει να πληρώνουμε σίγουρα το 24% που είναι στην χώρα μας και τώρα δεν ξέρω ο εκτελωνισμός λογικά θα συνεχίζεται; 15 ευρώ; Άρα δεν αξίζει να αγοράζεις πχ πλέον από aliexpress. Τώρα για μαγαζιά banggood που έχουν tracking numbers από Ευρώπη, θα πληρώνουμε με το δικό μας φπα;;
  4. zaf_4

    Poco F1

    Θενκς φίλες μου αλλά μόλις το ανάκαλυψα τυχαία και μου το επιβεβαιώνεις. Το έβαλα και δουλεύει σούπερ! Άρα το μόνο μείον για Pixel είναι το led στην φόρτιση. Για μένα μικρό το κακό εφόσον δεν έχω θέμα με το wifi στην δουλειά.:)
  5. zaf_4

    Poco F1

    Με ποια ρομ εισαι; την pixel experience plus; έχω την τελευταία. Όποτε περνάω το module και κάνει reboot δεν ξαναμπαίνει κολλάει στο σήμα της google. υγ. Μόλις δοκίμασα να μην κάνω κατευθείαν επανεκκίνηση μέσω του magisk γι αυτό κολλούσε και έκανα από μονη μου. Οκ μπήκε η 146 που έβαλα αλλά όταν την ανοίγω είναι μαυρίλα. Παίζει κάποια έκδοση σίγουρα; έβαλα και την 148 και πάλι μαύρη οθόνη, δεν παίζει η κάμερα.
  6. zaf_4

    Poco F1

    έχετε δίκιο τελικά, όντως ισχύει το τσέκαρα και εγώ δεν σβήνει το λαμπάκι. Ξέρετε ρε παιδιά κανείς με pixel εάν υπάρχει κάτι που να παίζει σίγουρα για miui κάμερα; ότι έχω φλασάρει από magisk ή από twrp recovery μετά δεν μπουτάρει το κινητό κολλάει.
  7. zaf_4

    Poco F1

    Έχεις δίκιο σ αυτό...σε μια και μόνο ειδοποίηση φαίνεται.. μετά γίνεται κουκίδα. Εγώ θα μείνω στην pixel γιατί έχω θέμα με miui και WiFi. Ψάχνω να βρω επίσης την miui κάμερα, εάν ξέρει κανείς. Γιατί μια που δοκίμασα αναγκαστικα να περάσω ξανά την pixel καθώς δεν έκανε boot μετά απ' το φλασαριμα. Στάλθηκε από το POCO F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. zaf_4

    Poco F1

    Kουκίδα βγαίνουν, τώρα που το είπες. Το led όμως σβήνει έβαλα μια που είναι 7/9 καινούργια δλδ. Εμένα μ αρέσει το pixel σαν ρομ. Εσύ ποια έχεις; και είναι καλύτερη θεωρείς; μια και που πήρα το κολάι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω πέρασα σήμερα την plus κανονικά κάνεις format data, την περνάς και μετά βάζεις εάν δεν θες να κρυπτογραφηθεί το κινητό σου το disable force encryption, το magisk εάν θέλεις να είσαι ροοτ και αυτό ήταν. Την έχω ώρες οπότε δεν έχω άποψη.. σίγουρα μειον ειναι ότι έχει κουκίδα αντί για το εικονίδιο της εφαρμογής πάνω στις ειδοποιήσεις.
  9. zaf_4

    Poco F1

    Μετά από πολύ σκέψη και επειδή ήταν αγαπημένη η miui rom, αποφάσισα να αλλάξω λειτουργικό. Το θέμα μου ήταν, όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ, ότι είχα θέμα με το ρούτερ της δουλειάς μου και μόνο και δεν μπορούσα να συνδεθώ. Οπότε αφού το είχα ξεκλείδωτο το bootloader, πέρασα το twrp recovery έκανα wipe τα πάντα. Πέρασα την Pixel Experience 20190906-0709-OFFICIAL, μετά έκανα flash το Disable-Force-Encryption-Teble.zip για να μην είναι κρυπτογραφημένο, μην με ρωτάτε το διάβασα παραπάνω:lol:. Πέρασα και το magisk για root. Και τι να πω; βρήκα την υγειά μου, κανένα θέμα με το wifi της δουλειάς, οι εφαρμογές κάποιες όπως πχ το amazfit λειτουργούν καλύτερα. Άλλη φάση η pixel εμπειρία, οπότε δεν το μετανιώνω ούτε καν και ας έπρεπε να ξαναστήσω τις εφαρμογές μου απ' την αρχή. Μου έλειπε το gestures αλλά με το Fluid NG το απέκτησα, είναι ελάχιστα λιγότερο καλό απ' την gestures της μιουι. Το μόνο που μου λείπει απ' την miui rom είναι η κάμερα της και το double to wake up. Εάν υπάρχει εφαρμογή για το διπλό ταπ για άνοιγμα οθόνης ή κάπου το apk να παίζει για κάμερα, ενημερώστε με! προς το παρόν το ψάχνω και εγώ.
  10. zaf_4

    Poco F1

    τι firmware και rom; το ίδιο πράγμα είναι. Καθαρίζεις το κινητό με wipe, παιρνάς την ρομ, ροοτ εά θες να είσαι και είσαι κομπλέ. Όλα αυτά αρκεί να έχεις ξεκλειδώσει bootloader και έχεις περάσει twrp recovery. Εγώ έτσι τα ξέρω.
  11. zaf_4

    Poco F1

    3. το DFE τι φάση είναι ακριβώς; στα άλλα είμαι οκ. Θενκς φιλες μου
  12. zaf_4

    Poco F1

    Έπεσαν διακοπές και το παράτησα λίγο το κινητό. Εγώ έχω την MIUI 10 GLOBAL 9.6.27 Beta και έχω θέμα με το wifi. Το έχω αναφέρει ξανά, ιδίως στην δουλειά που το χρησιμοποιώ για ενδοεπικοινωνία έχω πρόβλημα. Το ρουτερ είναι thompson και θέμα έχω μόνο εγώ στην δουλειά κανένας άλλος. Κάποιες φορές δεν μπαίνω και σ άλλα wifi και με επανεκκίνηση στρώνει, στη δουλειάς με τίποτα, είναι πολύ αργό ή δεν μπαίνει σε κάποιες σελίδες. Τώρα που γύρισα θα κοιτάξω ενεργά το σκ να αλλάξω ρομ και ας ταλαιπωρηθώ ξανά να το στήσω. Η διαδικασία επειδή την έχω ξεχάσει είναι, να βάλω ξανά το twrp recovery (μου το πετάει κάθε φορά που έκανε ενημέρωση η global dev) είναι ξεκλείδωτο οπότε μικρό το κακό. Μετά κάνω full wipe τα πάντα, περνάω την Pixel, stock miui kernel και είμαι κομπλέ; Το gestures είναι σημαντικό για μένα, γιατί μόνο έτσι δουλεύω το κινητό μου. Εκτός εάν παίζει κι άλλη πρόταση για ρομ.
  13. zaf_4

    Poco F1

    και εγώ σκέφτομαι ν αλλάξω την official global dev, έχει καιρό να κάνει αναβάθμιση, επίσης αρχίζω και έχω θέμα με wifi σε cosmote router και της forthnet. Δεν ξέρω εάν θα φτιάξει αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω. Θέλουμε καθαρή εγκατάσταση σίγουρα, όποιος έχει αλλάξει πχ σε ViperOs είναι ευχαριστημένος και είναι οκ με το wifi στο κινητό του;
  14. άντε να δούμε.. να κερδίσουμε την κινητάρα! καλή επιτυχία
  15. zaf_4

    Poco F1

    Πέρα ότι δεν έχει το ίδιο μενού και ρυθμίσεις το poco, δεν κάνουν μια οδηγίες. Δεν βοηθούν δυστυχώς.
×
×
  • Create New...