Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      13.981


  2. Arinos

    Arinos

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      1.127


  3. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      2.166


  4. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      13.820


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 22/02/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Παιδιά πολλά μπράβο για τον κόπο αυτόν που κάνατε και τον χρόνο που αφιερώσατε, σας ευχαριστούμε πολύ
    4 points
  2. Μπορεί να μην υπάρξει κάποια αυξηση (πριν λίγο καιρό κάποιοι έγραψαν ότι δεν είχαν αυξηση στον 1 χρόνο). Το θέμα είναι ότι τα συμβόλαια γράφουν, εκτός από πληθωρισμο, και για επένδυση δικτύου.
    4 points
  3. Καλά, κι εσύ πήγες 0-100 σε 1" 😛 Είναι τεράστιο νοητικό άλμα ότι χάθηκαν δεδομένα. Το πιο πιθανό είναι όπως είπε και ο @paanos ότι κάποια μετάπτωση δεδομένων δεν έγινε πλήρως. Για κάποιον που δεν έχει χρειαστεί να δει κάτω από το καπώ, μπορεί να μοιάζει σχετικά απλό, αλλά στην πράξη τα πληροφοριακά συστήματα όλων των μεγάλων εταιρειών (ειδικά με ιστορικό εξαγορών και συγχωνεύσεων) είναι ένα αμάλγαμα τεχνολογιών και βάσεων, που δεν κάνει καθόλου τετριμμένο να στήσεις κάτι νέο πάνω τους. Θυμάμαι και στη Vodafone ότι για πολλούς μήνες μετά την απορρόφηση της Cyta έπρεπε να μιλάω με χωριστούς τεχνικούς για τις εταιρικές που δεν είχαν ακόμα μεταπέσει, γιατί οι άλλοι δεν είχαν ακόμα πρόσβαση.
    4 points
  4. Άνοιξε ένα βίντεο στο youtube πήγαινε πάνω δεξιά στις ρυθμίσεις μετά πάτα πρόσθετες ρυθμίσεις και απενεργοποιησε την λειτουργία περιβάλλοντος.Μετά δεξιά αριστερά θα έχεις το κλασικό μαύρο χρωμα.Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και κάνω λάθος.
    4 points
  5. Βίντεο κλήση στα τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου. 10 λεπτά κλήση και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΙΜΟ! Μέσα έξω handovers σε ολο το πέταλο! Έχουν κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι.
    3 points
  6. Το θέμα με την ένταση το αναφέρω εδώ και καιρό για τη ΝΟΒΑ. Το θέμα είναι ότι επειδή προφανώς δεν υπάρχουν πλέον φορείς που κάνουν μετρήσεις, έχει ξεσαλώσει. Η Βονταφον και η ΚΟΣΜΟΤΕ σέβονται τα όρια, η ΝΟΒΑ όχι. Είναι θέμα ηθικής να σέβεσαι τα όρια. Ξεκάθαρα.
    2 points
  7. Αποτελέσματα Δ'τριμήνου και έτους 2023 Κινητή τηλεφωνία Η συνδρομητική βάση κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας έφτασε τους 7.168.214 συνδρομητές(ήτοι το 48 τοις εκατό της αγοράς σύμφωνα με τους υπολογισμούς χωρίς αξιοσημείωτη μεταβολή ποσοστού σε σχέση με το 2022). Τα καρτοκινητά είναι 4.038.813 και τα συμβόλαια 3.129.401 Σταθερή τηλεφωνία Σύνδεσης σταθερής: 2.692.630 Ευρυζωνικές συνδέσεις: 2.358.524 συνδέσεις FTTx 1.546.399 συνδέσεις FTTH 250.557 Συνδρομητική Τηλεόραση Αύξηση συνδρομητών της Cosmote TV που έφτασε τους 648.301 https://www.newsbeast.gr/financial/business/arthro/10571759/omilos-ote-oikonomika-apotelesmata-d-triminou-kai-etous-2023
    2 points
  8. Δεν είναι καμιά θεωρία. Στις αναβαθμίσεις δικτύου, υπολειτουργούν τα πάντα. Και εγώ υπομονή κάνω στο Μαρούσι και το συμβόλαιο τρέχει...
    1 point
  9. Ρε σύ Χρήστο, ωραία η θεωρία αλλά στη πράξη η Vodafone χθες έπαιζε σωστά και ας είχε 3G και η Nova έπαθε Vodafone. Αυτό που ειδα χθες με -13 RSRQ το ειχα δει πέρυσι την άνοιξη όταν πήγα στο δίκτυο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Χθες η Vodafone έπαιζε σωστά με -15 και έως -20 RSRQ, συνεπώς με μεγαλύτερη κίνηση. Επισης σας το ανέφερα επανειλλημένα ότι μίλησα με 13700 και κάνουν εργασίες. Ελπίζω όταν τελειώσουν να ρυθμίσουν και σωστά γιατί το χθεσινό ήταν τραγωδία.
    1 point
  10. Σταθμός ΗΣΑΠ Περισσού,
    1 point
  11. Εν τω μεταξύ είναι υπό αναβάθμιση το δίκτυο για αυτό το μη λειτουργικό. Υπολειτουργεί καλύτερα! Να δούμε όταν τελειώσει τι θα λένε;; Εξ άλλου η Vodafone μας βελτιώνεται και αυτή!✌️ Οι Άραβες δεν θα την αφήσουν έτσι. Αυτό που μας νοιάζει είναι τι θα κάνουν με την Vodafone GR.
    1 point
  12. Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει η φορητότητα για όσους δεν θέλουν να βασανίζονται.
    1 point
  13. Ένα πράγμα που με παραξένεψε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν αυτό "Εξαιρουμένης της μείωσης των εσόδων από υπηρεσίες περιαγωγής λόγω των εκπτώσεων που παρέχονται σε παρόχους, τα έσοδα θα είχαν αυξηθεί κατά 4,6%. Τα έσοδα από υπηρεσίες περιαγωγής μειώθηκαν κατά περίπου €3 εκατ. το 2023 και ανήλθαν σε €52 εκατ." Τη χρονιά που είχαμε ρεκόρ αφίξεων τουριστών μειώθηκαν τα έσοδα από περιαγωγή...
    1 point
  14. Πάντως θεωρώ θετικό ότι το Etisalat Group αύξησε το ποσοστό και κατέχει σε 20% του Vodafone Group. Να δούμε τον στρατηγικό σχεδιασμό καθώς και για εμάς την θυγατρική στην Ελλάδα! Άρα δεν θα είναι υποψήφια για το United Group. Τι λέτε;; Τα πετροδόλαρα θα πέσουν ή αγόρασαν για το θεαθήναι;;
    1 point
  15. Κιτρινίζουν αλλά νομίζω σε αρκετά αργό ρυθμό. Με βάση την εμπειρία μου σε άλλες συσκευές και το 23 πέρσυ
    1 point
  16. Ξαναλέω, τέτοιες περιοχές υπάρχουν και πολύ χειρότερες σε όλους τους παρόχους. Είναι γνωστό.
    1 point
  17. Στη συγκεκριμένη υποπεριοχή της υποπεριοχης και σε συνθήκες αναρχης και πυκνής δόμησης. Σιγά το πράγμα. Drop call συμβαίνουν παντού και το συγκεκριμένο ήταν από κλήση εξωτερικού. Και σιγά το πράγμα, λες και ήρθε η καταστροφή του σύμπαντος
    1 point
  18. Μια χαρά λειτουργικό είναι το δίκτυο. Τέτοιες περιοχές σαν τη Ναυαρίνου υπάρχουν σε κάθε εταιρεία. Μην οδηγούμαστε σε υπερβολές.
    1 point
  19. Δηλαδή πολιτική είναι να μην έχεις λειτουργικό δίκτυο; Σωπα..
    1 point
  20. Μέχρι να φύγει ο τωρινός επενδυτής θα έχει ρίξει 1 δις... εδώ είμαστε να τα λέμε... Εξ άλλου μετά το καλοκαίρι θα γίνει ότι είναι να γίνει...😉✌️
    1 point
  21. Αναβαθμίσεις! Πρέπει να το λέμε συνέχεια βρε παιδιά... Μέχρι να πωληθεί, οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται...
    1 point
  22. Σήμερα ανακάλυψα ότι και η Cosmote απάντησε στα πακετα του CU με Vodafone TV. Δίνει στα ακριβότερα DIY πακετα της το Cosmote TV μαζί με τα κανάλια Cinema και το Cosmote History.
    1 point
  23. Φωτό βίντεο με το καλώδιο και είσαι άρχοντας. Δεύτερη λύση να τις ανεβάσεις Google Photos και να τις κατεβάσεις από εκεί. Μεγαλύτερη ταλαιπωρία. SMS-κλήσεις θα πρότεινα αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en&gl=US Επαφές σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το γνωρίζω. Θα πρότεινα και πάλι να τις συγχρονίσεις με το Google account σου και να τις κατεβάσεις από εκεί. Έχει δυνατότητα export σε αρχείο. https://contacts.google.com/
    1 point
  24. Parco απέναντι από ΔΕΘ https://www.speedtest.net/result/i/5994178858 Πλατεία Ιπποδρομιου https://www.speedtest.net/result/i/5994315337 Πλατεία Ναυαρίνου μπροστά από το ηλιοτρόπιο https://www.speedtest.net/result/i/5994319688 Οδός Σκρα με 5G https://www.speedtest.net/result/i/5994328486 και μας πεταξε σε καποιο ξεχασμενο 3G με 8mbps down. Στην Πατριάρχου Ιωακείμ που θα με πέτουσε πριν κάποιους μήνες σε EDGE πανεύκολα τώρα 120 down το λίγοτερο με -120 σήμα. Mikel στην στάση Ιασωνιδου στην Εγνατία https://www.speedtest.net/result/i/5994362281 Ναυαρίνου στο ύψος της Εγνατίας https://www.speedtest.net/result/i/5994373173 Τρομερή σταθερότητα η Vodafone χωρίς κανένα drop σε 4G ή EDGE, χωρίς μηνύματα “Welcome To Vodafone” και με τρομερή κίνηση στο δίκτυο, RSPQ -15 το λιγότερο που είδαμε. Όλα αυτά στην πιο προβληματική περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
    1 point
  25. ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;🥹ποτέ με το καλό
    1 point
  26. Ωραίος ρε φίλε. 👍 και το έψαχνα αυτή την ρύθμιση.
    1 point
  27. Πήρα τη Smartech και ρώτησα από περιέργεια σήμερα πόσο κάνει αλλαγή μπαταρίας έντος εγγύησης στο κινητό μου που πλησιάζει τη λήξη του και μου είπαν 42€ ενώ 58 κάνει εκτός εγγύησης. Με ρώτησαν αν έχει πτώση η μπαταρία και τους είπα όχι γιατί την έχω μόνο ένα χρόνο και την προσέχω στις φορτίσεις πολύ απλά έτσι ενημερωτικά!! Επίσης για αλλαγή οθόνης σε μαύρο χρώμα κινητό μου είπαν 290€ Ρώτησα και για την oleophobic επίστρωση και μου είπαν ότι δε θέλει σκληρά καθαριστικά και αρκεί αυτό που κάνω δλδ χλιαρό νερό με μαλακό πανάκι μικροϊνών ή το πολύ πολύ spray για οθόνες κινητών.
    1 point
  28. Εντάξει, θα διορθωθεί
    1 point
  29. Το Microsoft swift έχει ενσωματωμένο το chat gpt και το dall-e, εγώ το προτιμώ κατά πολύ σε σχέση με το samsung, το είχα δοκιμάσει πρώτη φορά όταν είχα το s10+ και από τότε έχω μείνει εκεί, κάνε και δοκιμή να δεις αν σου ταιριάζει!
    1 point
  30. Εγώ το είχα αναφέρει μετά το update σε HyperOS αλλά μάλλον το calibration που αναφέρθηκε απο άλλους ολοκληρώθηκε και μάλλον έστρωσε η μπαταρία Στο δια ταύτα εσύ κάνεις πολλές customιές (!!!) και έχεις ίσως καλύτερη απόδοση Το φορτίζεις πάντα το βράδυ με αργό φορτιστή και στο σπιτι το γυρνάς στο 2G Εγώ δεν κάνω τίποτε απο όλα αυτά, φόρτιση με τον μαμά φορτιστή οποιαδήποτε ώρα της μέρας πέσει στο 15% και πάντα 5G
    1 point
  31. Εντός εγγύησης είναι 33€. Εκτός εγγυησης θα μάθουμε σε 2 χρόνια... 😂😂
    1 point
  32. Το νέο app δεν κόστισε τίποτα, είναι ήδη ανεπτυγμένο για όλο τον όμιλο και κάπως το προσάρμοσαν εδώ. Από λειτουργίες δεν έχει ούτε μια νέα (μέχρι στιγμής) σε σχέση με το παλιό myWind
    1 point
  33. Θα ειναι οπως πρωτα μην παραπληροφορουμε ειπαμε η σμαρτεκ ειναι εγγυηση.. αλλαξα μπαταρια s21u κκαι ρωτησα αν υπαρχει κατι που θαπρεπε να προσεξω σχετικα με το θεμα και μου ειπαν οπως πρωτα το κινητο ειναι το ιδιο ουτε φαινεται απολυτως κατι οτι ανοιχθηκε..
    1 point
  34. Όχι φίλε, κανονικά θα τα έχεις
    1 point
  35. Πέραν του HyperOS και του ισχυρότερου τσιπ, δε νομίζω να υπάρχει και τόσο μεγάλη διαφορά, ίσως είναι καλύτερο και σε θέμα κατασκευής, χωρίς να έχει τόσο μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το Χ5 Pro, είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο ακόμα και τώρα.
    1 point
  36. Για να το καταλάβω και εγώ το διάβασα τρεις τέσσερις φορές αλλά τελικά είναι πάρα πολύ απλό. Για όλους εμάς που είμαστε συνδρομητές όλο αυτό τον καιρό(πριν της 17/1)δικαιούμαστε τα 8€ από κατάστημα.
    1 point
  37. Χαλάλι που βγήκε σήμερα η αναβάθμιση..... Οτνν
    0 points
  38. Αρα το θέμα είναι γενικό τελικά, και όχι απλά τυχαίο… με βλέπω να κόβω το συμβόλαιο αν το κάνει σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Επίσης ειδα τελευταία θεματάκια με το η κλήση απέτυχε σε iPhone, drop calls δεν εχω ακόμα. Επίσης κάτω από το σπίτι μου βγαίνω στο δρόμο για 4G/5G και πετάει πολύ εύκολα σε Edge.
    0 points
  39. https://techmaniacs.gr/i-nova-vgainei-gia-polisi-jp-morgan-amp-morgan-stanley-analamvanoyn-tin-polisi-2-dis-to-timima/
    0 points
  40. Οκ. Ο,τι και να είναι, εάν δεν το φτιάξουν γρήγορα θα είναι εις βάρους τους. Παλιά-καινουρια βάση μια σοβαρή εταιρία τεστάρει πριν αμολήσει το προιον....
    0 points
  41. Οι συσκευες ερχονται με ενσωματωμενη μεμβρανη , θηκη και φορτιστη πολλων Watt στο κουτι .Δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι οπως αναγκαζεσαι να το κανεις με συσκευες αλλων εταιριων . . .
    0 points
  42. Ακριβώς εδώ https://maps.app.goo.gl/vM2TbbuuLWsoZ3Pa6
    0 points
  43. HyperOS θα παρει και το 5αρι (ηδη εξω την εχει παρει) οποτε θα περιμενουμε ! Σε ευχαριστω για την απαντηση !
    0 points
  44. Αυτά τα περίμενα τώρα που η νόβα είναι ανίσχυρη. Να δεις ότι Vodafone και Cosmote θα τα ανεβάσουν στο 60αρι πάλι τα unlimited.
    0 points
  45. Οκ και χαρηκα για μια στιγμη.. Την ειχα βαλει decomissioned για να φαινεται οτι ειναι εκτος αλλα καποιος την πατησε delete... 🤔 λιγο αργοπορημενες απαντησεις.. 😅
    0 points
  46. Ακριβώς, τα παιδιά έχουν Cosmote και Vodafone, όλοι μας με απεριόριστα συμβόλαια Unlimited και κλειστή τη δεύτερη καρτα μου με Cosmote που εχω επάνω. Συσκευές όλες iPhone. Εγώ είμαι με το 14 Pro και iOS 17.3.1
    0 points
  47. Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε αυξήθηκαν πολύ τα συμβόλαια. Εκεί ποντάρουν.
    0 points
  48. Στόχος είναι να εφαρμόσουμε την Ευρωπαϊκή νομοθεσία όχι την δική μας. Είναι πολύ πιο αυστηρή χωρίς λόγο.
    0 points
  49. Έκανα το λάθος και πήγα σε τέτοιο κατάστημα να αγοράσω μπαταρίες για ασύρματο. Μου ζήτησαν τηλέφωνο... πείτε το ευγένεια, πείτε το αδράνεια της στιγμής έκανα το λάθος και έδωσα τηλέφωνο! Ευγενικά το λέω με έχουνε ξεσκίσει στα μηνύματα, και το λίνκ που δίνουν για απεμπλοκή (κυριολεκτικά) από αυτούς δεν οδηγεί πουθενά. Θα πάω από εκεί κάποια στιγμή όμως...
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...