Jump to content

Sotnem

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.059
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

About Sotnem

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Sotnem's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

17

Φήμη

 1. Γενικά σούπερ ικανοποιημένος με τη χρήση μου. Βγάζω 1,5-2 μέρες με αρκετές ώρες:
 2. Καλά τηλέφωνα ήταν όλα και χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Κολλητός μου έχει το 3a εδώ και καιρό και είναι απόλυτα ικανοποιημένος με κάμερα, μπαταρία κτλ. Εμένα η εμπειρία μου και των φίλων μου με άλλες συσκευές είναι αρκετά διαφορετική. Έχει ωριμάσει αρκετά το Android. Το 11 ήταν υπερ-σταθερό. Το πρόβλημα είναι ότι βιάστηκαν για το 12.
 3. Pixel 6/Pro January patch Framework: Fix for issue causing screen to unlock after missed call when no screen lock is set. Network & Telephony: General fixes & improvements for network Fix for issue preventing emergency calls in certain conditions while some third-party apps are installed. Power: Fix for issue preventing Pixel Stand setup to start after updating apps in certain conditions. System: Fix for issue causing incorrect data usage accounting in Network menu on some networks. User Interface: Fix for issue causing a black frame to appear when dismissing the Assistant overlay on the lock screen Fix for issue causing memory leak in system UI under certain conditions. Fix for issue causing navigation bar to be hidden when switching device orientation in certain conditions. Fix for issue causing PIP window to render incorrectly for certain apps. Wi-Fi: Fix for issue causing Wi-Fi network to drop connection in certain conditions.
 4. Εγώ πάλι προτιμώ χίλιες φορές υλοποιήσεις 3a-4a-5a από τα Nexus. Eκτός αν κάνουμε ότι δεν θυμόμαστε τα προβλήματα που είχαν διάφορες συσκευές Nexus στο παρελθόν. Όσον αφορά στο λειτουργικό, το 11 ήταν ιδανικό. Δεν ξέρω ποια είναι τα "επίπεδα Apple", αλλά το Αndroid έχει ωριμάσει πολύ εδώ και καμιά 5ετία. Εκτός αν μιλάμε για άλλα θέματα όπως υποστήριξη σε βάθος χρόνου ή το οικοσύστημα, οπότε πάσο. Αμιγώς σαν λειτουργικό προσωπικά δεν θα μπορούσα να πάω σε iOS, παρότι τα iPhone είναι μια χαρά τηλέφωνα.
 5. Ως χρήστης Pixel εδώ και χρόνια διαφωνώ. Το θέμα είναι να μην πρέπει να παρουσιάζει κάθε χρόνο καινούρια πράγματα for the sake of change. Το A12 σε χρονιές covid κτλ βγήκε χωρίς να είναι εντελώς έτοιμο. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές μεγάλες εταιρείες πάγωσαν το release τους.
 6. Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το Αndroid 12 και όλα τα προβλήματα που δημιούργησε στις εταιρείες (Google, Samsung, OnePlus, Realme): https://www.theverge.com/22881882/android-12-google-pixel-6-pro-bugs-oneplus-oxygenos-12-samsung-one-ui-4-update Αναφέρεται ότι η αλλαγή ήταν πολύ μεγάλη, αντίστοιχη με αυτή στο Lollipop (που θυμάμαι κι εγώ ότι είχε πολλά προβλήματα) και λέει για το γεγονός ότι η Google έχει εγκλωβιστεί στο να παρουσιάζει κάθε χρόνο μια καινούρια έκδοση με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να τα διορθώσει γιατί δουλεύει ήδη στην επόμενη έκδοση.
 7. Η κάμερα είναι εξαιρετική ακόμα και σήμερα. Το βλέπω γιατί το έχω δώσει σε συγγενικό μου πρόσωπο και οι φωτογραφίες του είναι φοβερές. Για θήκη, εγώ είχα το bumper της Rhinoshield. Το προστατεύει πολύ καλά αν δεν θες κάτι ογκώδες.
 8. Τι είναι η καλύτερη λήψη; Το έχω στα αγγλικά και δεν γνωρίζω. Μήπως είναι το Top Shot; Αν ναι, τότε βολεύει για παιδιά, γατιά, σκυλιά και γενικά θέματα με κίνηση γιατί τραβάει κάτι σαν βίντεο και διαλέγεις. Συνήθως την απενεργοποιώ και τη βάζω όταν ξέρω ότι θα χρειαστεί.
 9. Εγώ γιατί θυμάμαι ότι το 2 είχε βύσμα για 3,5mm ακουστικά;
 10. Για τη χρήση που θέλεις είναι εξαιρετικό, το ζήτημα είναι μόνο η μπαταρία.
 11. Προσπαθώ να βγάλω άκρη για μια ανανέωση τριών συμβολαίων στην Cosmote. Το πρόβλημα είναι ότι οι τιμές που λέει στο site για τα προγράμματά μου δεν ανταποκρίνονται σε αυτές που πληρώνω γιατί έχω κάποιες εκπτώσεις. Συνεπώς θεωρητικά οι προσφορές στις τιμές που δίνει τόσο το site, όσο μου δίνουν και τηλεφωνικά είναι καλύτερες, αλλά στην πράξη βγαίνει +15€ τον μήνα παραπάνω περίπου για τρεις γραμμές. Οι εκπτώσεις που έχω είναι από τη χρήση της κάρτας Cosmote, από το Cosmote One και από το οικογενειακό πακέτο και η έκπτωση λόγο ανανέωσης σύνδεσης. Η κάρτα προφανώς συνεχίζει να ισχύει και η έκπτωση ανανέωσης είναι μέσα στην προσφορά. Τι ισχύει όμως με Οne και το οικογενειακό, έχει κανείς ιδέα;
 12. Λόγω νομοθεσίας στη Γαλλία είναι υποχρεωμένοι. Έχει ενσύρματα USB-C ακουστικά στη συσκευασία.
 13. Δεν ισχύει ότι σταμάτησε η εξέλιξη της Google Camera. Όποιος είδε την παρουσίαση των Pixel 6 μπορεί να το καταλάβει. Το γεγονός ότι πολλές άλλες εταιρείες έκαναν άλματα και έφτασαν σε υψηλό επίπεδο τις κάμερές τους δεν σημαίνει ότι δεν εξελίσσεται η Google Camera. Ειδικά τώρα με τον Tensor.
 14. Το έστειλαν απευθείας. Πάντως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι το αντίστοιχο mailbox.de της Γαλλίας και είναι έμπιστη. Το θέμα είναι να μην έχεις κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία σου εσύ.
 15. Έχει live chat που μπορείς να επικοινωνήσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν μιλάνε αγγλικά αλλά με ένα Google Translate μπορείς να βγάλεις άκρη. Θυμάμαι ότι κι εγώ είχα ένα θεματάκι όταν είχα πάει να αλλάξω κάτι στη διεύθυνση. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά δοκίμασε το Chat. Προσωπικά με βοήθησαν αρκετά.
×
×
 • Create New...