Jump to content

Sotnem

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.107
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

About Sotnem

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Sotnem's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

25

Φήμη

 1. Κι εγώ το ίδιο έχω σε Ρ6
 2. Μειονέκτημα: δεν θα έχεις εγγύηση εδώ, οπότε για κάθε πιθανό πρόβλημα θα πρέπει να πάει εκεί το κινητό Πλεονέκτημα: υποστηρίζει mmWave σε 5G, το οποίο όμως δεν σε απασχολεί στην Ελλάδα που δεν έχει καθόλου 5G Πρακτικά ο λόγος να το αγοράσεις είναι αν το βρεις σε καλή τιμή και πάρεις το ρίσκο της εγγύησης. Αλλιώς σε hardware δεν έχει κάποια άλλη διαφορά και σε software δεν έχει καμία επίσης.
 3. Θα καθόμουν να σου απαντήσω σοβαρά, αλλά με αυτό το ψευτομάγκικο υφάκι δεν σου αξίζει. Εκτός από άσχετος, είσαι και αγενέστατος. Την επόμενη φορά όμως που θα πεις για παραπληφόρηση και τις ανοησίες για τον κοσμάκη που χάνει το βιος του θα φύγει το report σφαίρα.
 4. Ακριβώς αυτό. Δεν γίνεται να μιλάει ο φίλος παραπάνω για... παραπληροφόρηση. Οι εμπειρίες του καθενός είναι διαφορετικές. Εγώ με το 6 και COSMOTE δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως με κλήσεις. Τι να κάνω; Να πω ψέματα για να ικανοποιηθεί; Πριν λίγο καιρό πάλι έγραφε τα ίδια και τελικά αποφάσισε να ξαναπάρει τη συσκευή. Την παραπληροφόρηση την κάνει ο ίδιος, νομίζοντας ότι η δική του εμπειρία είναι ο κανόνας. Παίρνει στον λαιμό του κάποιος αν πει "ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΠΑΡ'ΤΟ ΑΦΟΒΑ". Κανείς δεν το λέει αυτό. Αλλά είμαστε πολλοί που δεν έχουμε προβλήματα.
 5. Νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο η περιοχή, η κάλυψη και η εταιρεία. Προσωπικά με το 6 δεν έχω χαμένες κλήσεις. Πρέπει σε έναν χρόνο να είχα 1-2 και αυτές όταν βρισκόμουν σε ασανσέρ και δεν είχα σήμα και με προηγούμενες συσκευές.
 6. MKBHD's The Best Smartphone Camera 2022 Voting Results Ενδιαφέρον πείραμα
 7. Ναι ρε φίλε. Μην παρεξηγείσαι. Να βγάλουμε άκρη θέλουμε γιατί είναι σημαντικά νέα. Γι' αυτό σου ζητούσαν τα παιδιά screenshots. Όχι επειδή είσαι "ψεύτης", αλλά για να βγει ακρή τι παίζει. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω κι εγώ. @jimlost αν βγάλεις άκρη πες μας. Θα προσπαθήσω ίσως κι εγώ αύριο να επικοινωνήσω.
 8. Εγώ τι σχέση έχω; Εσύ λες κάτι και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν ισχύει. Δεν σε κατηγορεί κανείς για κάτι, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Εσύ δηλαδή έχοντας απενεργοποιήσει το ασύρματο και ενώ είσαι σε LTE, πραγματοποιείς κλήση, αφήνεις το τηλέφωνο ανοιχτό και μπορείς να κάνεις browsing την ίδια στιγμή; Και αν ναι, τι γράφει πάνω. Εγώ αν πάω να το κάνω αυτό θα βγάλει Ε στην Cosmote.
 9. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις wifi συνδεδεμένο; Και ότι την ώρα της κλήσης μπορείς να π.χ. να ανοίξεις μια σελίδα; Αυτό σου λένε να δοκιμάσεις. Το Andoid Auto που λες δεν έχει άμεση σχέση. Είναι σύζευξη κινητού με το αυτοκίνητο.
 10. Δυστυχώς έχει ένα θέμα το φόρουμ με τα λινκς. Θα το βρεις στα πρώτα, έχει τίτλο: [Pixel] 5G & VoLTE / VoWiFi δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα
 11. Ρε παιδιά, υπάρχει ειδικό τόπικ. Γιατί δεν τα γράφετε όλα αυτά εκεί; Και θα βοηθήσουμε τα ξεχωριστά τόπικ που είναι για συσκευές και δεν θα ψάχνει ο καθένας αλλού κάθε φορά και θα κάνει τα ίδια ερωτήματα κάθε φορά
 12. 1. Aδυνατείς να καταλάβεις ότι δεν έχουν όλοι την ίδια εμπειρία με σένα και λες ότι ψεύδονται. Εγώ έχω το P6 με Cosmote, δεν έχω χάσει κλήση. Τι να κάνουμε τώρα; Με το ζόρι να πω ότι έχω χάσει; 2) Δεν υπάρχουν χρήστες που τα βρίσκουν όλα τέλεια, υπάρχουν χρήστες που μπαίνουν για το ίδιο συγκεκριμένο θέμα (για το οποίο υπάρχει συγκεκριμένο τόπικ) και λένε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σε κάθε τόπικ. Προσωπικά έχω σταματήσει να πολυμπαίνω στο φόρουμ. Έχει καταντήσει απίστευτα κουραστικό. Υπάρχουν οι ελλείψεις, τις έχουμε αναλύσει. Μπαίνεις σε τόπικ για ΚΑΘΕ διαφορετική συσκευή και γίνεται η ίδια συζήτηση. Ίσως θα μου πεις δεν έχουν άλλα προβλήματα οι συσκευές. Μπορεί, αλλά είναι απίστευτα βαρετό και δεν προσφέρει τίποτα. Όποιος μπει στο φόρουμ, βλέπει το τόπικ, ενημερώνεται ότι δεν παίζουν αυτά που δεν παίζουν και κάνει την επιλογή του. Όποιος θέλει το παίρνει, όποιος δεν θέλει δεν το παίρνει. Δηλαδή ήμαρτον κάπου. Προσωπικά συνεχίζω να παίρνω Pixel για το γεγονός ότι λειτουργεί απροβλημάτιστα (έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου και έχω φίλους που πήραν τη σειρά a και δεν σκέφτονται να φύγουν από τα Pixel), γιατί έχει σούπερ κάμερα, γιατί έχει σούπερ τιμή σε σχέση με άλλες εταιρείες και γιατί μου αρέσει πώς λειτουργεί το οικοσύστημα της Google. Αν κάποιος το πάρει και χάνει κλήσεις πολύ καλά θα κάνει να το δώσει και να πάρει κάτι που τον βολεύει. Αν κάποιος παίζει παιχνίδια και θέλει πιο ισχυρό επεξεργαστή έχει κάθε λόγο να πάει να πάρει άλλη συσκευή. Επιλογές υπάρχουν. Ελεύθερη αγορά έχουμε. Άλλος θέλει να πάρει κινητό χωρίς Google Services, δικαίωμά του. Αντί να ψάχνεις να βρίσκεις "χρήστες που τα βρίσκουν όλα τέλεια", μήπως να δούμε τους χρήστες που μπαίνουν και μιρλιάζουν γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη μαζί τους;
 13. Για τις κλήσεις δεν θα μιλήσω γιατί δεν έχω τη συσκευή, αλλά μπορώ να μιλήσω για το voice assistant. Αν δεν σε πειράζει να μιλάς αγγλικά και έχεις αρκετά πράγματα που συνεργάζονται τότε είναι μεγάλη ευκολία. Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ το Google Home με τις συσκευές (δύο τηλεοράσεις Android, έξυπνες λάμπες, Google Home Mini) και τις διάφορες ρουτίνες που μπορείς να στήσεις. Παράλληλα με τον Αssistant μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα στο κινητό, ειδικά όταν δεν μπορείς για διάφορους λόγους να έχεις το κινητό στα χέρια σου (για παράδειγμα στη δουλειά μου δεν είναι εύκολο). Από το να βάζεις υπενθυμίσεις και ξυπνητήρια, μέχρι να τσεκάρεις διάφορα πράγματα. Θα ήταν must αν υποστήριζε ελληνικά ή αν όλες οι λειτουργίες έρχονταν στην Ελλάδα (call screening για παράδειγμα που είναι εξαιρετικό για να αποφεύγεις όλα τα ενοχλητικά), αλλά ακόμα κι έτσι στη δική μου καθημερινότητα με βοηθάει αρκετά. Προφανώς πολλά από αυτά γίνονται και με άλλες συσκευές, αλλά το Pixel είναι γεννημένο για τέτοια πράγματα.
 14. Με το τελευταίο update επιτέλους διόρθωσαν μια ανοησία που είχαν κάνει με την μπαταρία. Πλέον μπορείς να δεις τα στατιστικά από την τελευταία πλήρη φόρτιση, αλλά και πιο αναλυτικά για την τελευταία εβδομάδα. Αυτό το αϊφονικό (εμείς ξέρουμε καλύτερα για εσάς) με το τελευταίο 24ωρο διορθώθηκε.
 15. Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος κάτι, μόνο να σου μεταφέρει προσωπική εμπειρία. Προσωπικά έχω το P6 με μία φυσική κάρτα Cosmote και δεν έχω ποτέ χαμένες κλήσεις. Αργεί λίγο να βγάλει κλήση όταν παίρνεις. Η ποιότητα ήχου στις κλήσεις είναι μια χαρά, κανείς δεν έχει παραπονεθεί ποτέ και με έχω ακούσει και ηχογραφημένο για λόγους δουλειάς και ήταν ΟΚ. Η λογική λέει ότι το P7 θα είναι καλύτερο, αφού το modem είναι καλύτερο.
×
×
 • Create New...