Jump to content

itsmeorestis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi POCO F3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Λάρισα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

itsmeorestis's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. itsmeorestis

    5G NR

    Οκ και χαρηκα για μια στιγμη.. Την ειχα βαλει decomissioned για να φαινεται οτι ειναι εκτος αλλα καποιος την πατησε delete... 🤔 λιγο αργοπορημενες απαντησεις.. 😅
  2. itsmeorestis

    5G NR

    Α καλά θα τρελαθούμε τελείως. Επίσης στο σημείο αυτό είναι σε απέναντι κτίριο κεραία άλλης εταιρίας.. Συνήθως αργεί λίγο να τα εμφανίσει. Με POCO F3???? Τι firmware έχεις? Εμένα δεν μου βλέπει NR.
  3. itsmeorestis

    5G NR

    Σχετικά με αυτή που είχε κατέβει στην Ιωαννίνων, μετά απο τηλ με κοτε μας ενημέρωσαν για τεχνικό πρόβλημα που δεν ξέρουν πότε θα επιλυθεί...
  4. itsmeorestis

    5G NR

    Για εκείνη στα δυτικά αναφέρομαι, οι συνοικίες εκεί γύρω δεν βγάζουν ούτε κλήση από τότε που έκλεισε ένας σταθμός στην Ιωαννίνων. Πάνω-κάτω ίδιο καιρό έχουν βγει οι άδειες και τίποτα ακομη.
  5. itsmeorestis

    5G NR

    Πέρασα το μεσημερι και την πέρασα cellmapper αφού διάβασα το άρθρο, κούρασαν πραγματικά αυτοί και χρωστάει ακόμα κεραίες η cosmote εδώ πάνω μεγάλης σημασίας... Ελπίζουμε να μην συμβούν παρόμοια και εκεί
  6. itsmeorestis

    5G NR

    Πιθανόν όχι γιατί με έκανε συνεχώς εναλλαγή από 2100 σε 3500.
  7. itsmeorestis

    5G NR

    Κεντρική πλατεία Λαμίας (Πλατεία Πάρκου)
  8. itsmeorestis

    5G NR

    Καλημέρα στη παρέα. Πολύ χαρμόσυνο νέο το SA. Άντε να μπει και σε λειτουργία με το καλό. Με POCO F3 έχω σκάσει από το πρωί στο κέντρο της Λάρισας δε μου δίνει με τίποτα SA μόνο NSA. Εμένα μετά το κόλπο με τον τηλεφωνικό κωδικό μου έδωσε έναν διακόπτη SA Network και όχι το dropdown που δείχνει ο φίλος στο βίντεο. Εάν έχει καταφέρει κάποιος να το κάνει να δουλέψει ας ενημερώσει.
  9. itsmeorestis

    5G NR

    Πήγα στο πανεπιστήμιο, δεν έχει μπει ακόμα η νέα, δεν φαίνεται να έχουν τοποθετήσει τίποτα στο κτήριο της αδειοδότησης, λογικά αυτό τον καιρό θα εγκατασταθεί. Είναι πολύ προβληματικό το σήμα εδώ στο πανεπιστήμιο ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, αλλά κάνουμε λίγη υπομονή να εγκατασταθεί. Ισχύει, η 146064 είναι καλή αλλά δεν πρέπει να έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι μπάντες, θα κάνω μια βόλτα από εκεί αυτές τις μέρες να τη καταγράψω ολικώς.
  10. itsmeorestis

    5G NR

    Καλό μεσημέρι από Λάρισα. Με λίγο cellmapper στις συνοικίες δυτικά και νότια εντόπισα 1 από τις 3 νέες αδειοδοτήσεις, η 146064 (οι άλλες δεν παίζει να έχουν εγκατασταθεί ακόμη). Επίσης η 4519 είναι off και όλη η Ιωαννίνων έχει οριακό σήμα με πολύ χαμηλές ταχύτητες, πιθανόν αναμένεται αναβάθμιση? Α/Κ Μεταμόρφωσης ο 4010 βγάζει μεγάλες ταχύτητες, πιθανόν αναβάθμιση. AEL FC Arena η 104893 έχει αναβαθμιστεί, βγάζει πολύ καλές ταχύτητες εκεί και έχει και 5G πλέον, τον Ιούνιο έπαιζε με 4G+ μόνο. Θα επανέλθω αργότερα με speedtest/netmonster.
  11. itsmeorestis

    5G NR

    Την καλησπέρα μου. 102650 (ανέβηκαν και cellmapper).
  12. itsmeorestis

    5G NR

    Έχουν αδειοδοτηθεί δύο νέοι σταθμοί που θα διορθώσουν τα προλήματα που είχα αναφέρει, ένας δίπλα στα πανεπιστήμια και ένας ανάμεσα στο στάδιο ΑΕΛ και στο αστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση. Τον Σεπτέμβριο που θα ανέβω πιστεύω θα έχουν εγκατασταθεί και να ησυχάσουμε. Θα ενημερώνω συνεχώς.
  13. itsmeorestis

    5G NR

    Την καλησπέρα μου στην παρέα! Μετά την εξεταστική είπα να κανω λιγο cellmapping εδω στη μαλεσίνα φθιώτιδας και προς τη παραλία θεολόγο - οικισμό ΟΣΜΑΕΣ και τα σχετικά. Βρηκα ολες τις καινούργιες κεραίες στον οικισμό που έλειπαν και είπα να βγάλω και μια φωτό τον 102043. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθω με ταχύτητες-netmonster-φωτό από όλες της περιοχής γιατί έγινε πολύ καλή δουλειά με καινούργιο υλικό το περσινό καλοκαίρι.
  14. itsmeorestis

    5G NR

    Αααααα μάλιστα, και έψαχνα γιατί αυτές στον θεολόγο που μπήκαν καινούργιες πέρυσι δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Τέλεια, θα δω ποιά από τις 2 είναι να την κεντράρω. Για δες επειδή την μετακίνησα πριν δω το υστερόγραφο. Αυτή πρέπει να είναι η θέση. Τέλη Ιουνίου που θα κατέβω θα κάνω μερικά περάσματα με cellmapper/netmonster να μας δώσει και την δεύτερη που δεν έχει εμφανιστεί.
  15. itsmeorestis

    5G NR

    Καλησπέρα στη παρέα, εχω μια απορία σχετικά με μια κεραία στην αταλάντη φθιώτιδας. Η 102675 δεν πρέπει να έχει αυτή τη τοποθεσία διότι εκεί έχει αδειοδότηση η nova. Αντιθέτως πρεπει να είναι στην θέση που έχει αδειοδοτηθεί, άδεια 1441339 απο κεραίες εεττ. Έχω λίγο καιρό να πάω αταλάντη, αλλά θα πάω το καλοκαίρι και θα δω εάν έχει μπει η κεραία στο βουνό. Αλλά για να έχει πιάσει η 102675 στο cellmapper έως την περιοχή μου που είχα κάνει μερικά περάσματα το Πάσχα, πιθανολογώ πως είναι αυτή η νέα στο βουνό. Ρίχτε τα φώτα σας. Θα μπορούσε να είναι αυτή στο βουνό?
×
×
  • Create New...