Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητέ από τις παρακάτω επιλογές που μου δίνει το Gearbest, ξέρεις αν η πρώτη ως Priority Line είναι ασφαλής από τελωνείο ή έστω η δεύτερη;

Priority Line

EU Express 20.98€ 10-18 business days

Expedited Shipping

EMS 22.17€ 7-15 business days

Ευχαριστώ

Η πρώτη είναι safe. Η δεύτερη μακριά :)

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγαπητέ από τις παρακάτω επιλογές που μου δίνει το Gearbest, ξέρεις αν η πρώτη ως Priority Line είναι ασφαλής από τελωνείο ή έστω η δεύτερη;

Priority Line

EU Express 20.98€ 10-18 business days

Expedited Shipping

EMS 22.17€ 7-15 business days

Ευχαριστώ

το πρωτο ειναι αφαλες

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Η πρώτη είναι safe. Η δεύτερη μακριά :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντησή σου, να είσαι πάντα καλά.

Να κάνω άλλη μία ερώτηση, η πρώτη μέσω Ολλανδίας (NLpost) έρχεται;

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντησή σου, να είσαι πάντα καλά.

Να κάνω άλλη μία ερώτηση, η πρώτη μέσω Ολλανδίας (NLpost) έρχεται;

Νομίζω ναι.

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και τον φίλο @alanon, να είστε πάντα καλά παιδιά.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

belgium unregistered

belgium registered

priority direct mail

και τα τρια ασφαλη ειναι απλα το πρωτο δεν ειναι συστημενο. απο ταχυτητα τα2 πρωτα ειναι πολυ γρηγορα ..το πολυ 15 μερες

το τριτο συνηθως ειναι αρκετα γρηγορα αλλα μερικες φορες κολλαει στους ολλανδους

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Update:

https://www.facebook.com/gearbest/photos/a.640469842668321/2402847263097228/?type=3&theater

Αν παρήγγειλες κάτι από το Gearbest τον Μάρτιο, επηρεάζεσαι από τις πρόσφατες επιθέσεις.

Σήμερα το Gearbest δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook την εξής ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνονται αυτές οι επιθέσεις και η διαρροή των στοιχείων σου.

"Μόλις ενημερωθήκαμε για τις επιθέσεις και τα δημοσιεύματα των ερευνητών, η ομάδα ασφαλείας ερεύνησε τους ισχυρισμούς. Αν και διαπιστώσαμε ότι οι databases και οι servers που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων είναι απολύτως προστατευμένες με όλα τα απαραίτητα μέτρα κρυπτογράφησης, ορισμένα όμως από τα εξωτερικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση των δεδομένων ίσως έχουν γίνει προσβάσιμα από άλλους και τα δεδομένα να έχουν παραβιαστεί.

Το Gearbest έχει διασφαλίσει ότι όλα τα δεδομένα και οι servers προστατεύονται με firewalls. Ωστόσο όμως, την ημέρα των επιθέσεων (1 Μαρτίου 2019), τα firewalls αυτά λανθασμένα απενεργοποιήθηκαν από ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας, για λόγους που ακόμη διερευνώνται. Πιστεύουμε, ότι έχουν επηρεαστεί οι χρήστες που πραγματοποίησαν εγγραφή πρόσφατα όσο και όσοι αγόρασαν κάτι μέσα στο Μάρτιο. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον."

54434565_2402847266430561_5487462990049443840_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath1-1.fna&oh=7d556e6caf3311bd2171587a5086ff1e&oe=5D0DDCF3

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7800721#post7800721

https://www.facebook.com/gearbest/photos/a.640469842668321/2402847263097228/?type=3&theater

Σημείωση: eBay & PayPal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 101%. ;)

Γενικά πάντως εκτός του Gearbest που αποδείχθηκε σουρωτήρι αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει και σε πολλά άλλα On-Line καταστήματα και υπηρεσίες. Στα κινεζομάγαζα ειδικά πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος και να κάνει τις συναλλαγές του μέσω πιστωτικής κάρτας. Δεν έχει PayPal ένα κατάστημα? Φεύγεις μακριά και ψάχνεις το αντικείμενο αλλού. Γενικά το πιο σωστό είναι μέσω τρίτων υπηρεσιών όπως το Paypal – Προπληρωμένες κάρτες – Εντολές πληρωμών κτλ. όπου μπορείς και έχεις τον έλεγχο αν σου κάτσει στραβή.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Ποτέ μα ποτέ δεν δίνουμε στοιχεία τραπεζών – καρτών κτλ, σε σελίδες που δεν έχουν ασφαλή σύνδεση μέσω https:// αλλά το απλό http:// .

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Παιδιά , αυτή η παραγγελία θα έρθει Ελλάδα? Επειδή είναι μπαταρίες για drone, μικρές βέβαια...

[uS$11.69]5PCS Eachine E010 3.7V 150mAh 30C Battery RC Quadcopter Spares Parts RC Toys & Hobbies from Toys Hobbies and Robot on banggood.com

https://banggood.app.link/1gin2rKZ4U

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Παιδιά , αυτή η παραγγελία θα έρθει Ελλάδα? Επειδή είναι μπαταρίες για drone, μικρές βέβαια...

[uS$11.69]5PCS Eachine E010 3.7V 150mAh 30C Battery RC Quadcopter Spares Parts RC Toys & Hobbies from Toys Hobbies and Robot on banggood.com

https://banggood.app.link/1gin2rKZ4U

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Γιατί να μην έρθει; δεν υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής μπαταριών με τελωνείο, δεν θεωρούνται απαγορευμένα προς εισαγωγή είδη, κάποιοι

αεροπορικοί μεταφορείς δεν τις δέχονται για μεταφορά, αφού σου τις το στέλνει το banggood και είναι και κάτω από 22€ όλα καλά λοιπόν με το τελωνείο.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Καλησπέρα σε όλους,

Σε δύο τελευταίες παραγγελίες από AliExpress μου βγάζει αποστολή με Belgium post. Εχει παραλάβει κανείς άλλος με bp να μου πει πόσο χρόνο κάνουν περίπου;

Στο bangood βάζουμε priority direct mail η EU priority line, αν βάζουμε EU priority line δε συμφέρει το έχουν πάει 18 ευρώ περίπου απλά με μπέρδεψε τώρα τι να διαλέξω

Στο bangood βάζουμε priority direct mail η EU priority line, αν βάζουμε EU priority line δε συμφέρει το έχουν πάει 18 ευρώ περίπου απλά με μπέρδεψε τώρα τι να διαλέξω

priority direct mail θα διαλέξεις. Με EU priority line έχεις σίγουρο το τελωνείο...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Εδώ βέβαια, είναι για προβλήματα με Κίνα, όχι Γερμανία, αλλά δύσκολα να συναντήσεις τέτοια θέματα σε amazon (το κακό είναι πως δυστυχώς πολλά προϊόντα δεν έρχονται καν Ελλάδα).

Έχω παραγγείλει σχετικά ακριβά πράγματα από amazon.de (τηλ/να, ενισχυτή αυτοκινήτου πρόσφατα) και προφανώς δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Επίσης, έχω την εντύπωση, πως οι περισσότεροι πωλητές είναι καταστήματα με φυσική παρουσία, οπότε είναι και αυτό μια εξασφάλιση νομίζω.

Εδώ βέβαια, είναι για προβλήματα με Κίνα, όχι Γερμανία, αλλά δύσκολα να συναντήσεις τέτοια θέματα σε amazon (το κακό είναι πως δυστυχώς πολλά προϊόντα δεν έρχονται καν Ελλάδα).

Έχω παραγγείλει σχετικά ακριβά πράγματα από amazon.de (τηλ/να, ενισχυτή αυτοκινήτου πρόσφατα) και προφανώς δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Επίσης, έχω την εντύπωση, πως οι περισσότεροι πωλητές είναι καταστήματα με φυσική παρουσία, οπότε είναι και αυτό μια εξασφάλιση νομίζω.

Και στο amazon υπάρχουν πολλά κινέζικα καταστήματα.

Πρέπει να κοιτάς και το κατάστημα.

Το ότι λέει amazon.de δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και γερμανικό το κατάστημα.

Το priority direct mail είναι, η γνωστή... ασφαλής μέθοδος μεταφοράς. Απλά εφαρμόζεται για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά (ή κάτι τέτοιο) - για πιο βαριά είδη δεν είχαμε "καλή" μέθοδο διαθέσιμη. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, το EU priority line πρέπει να είναι μέθοδος που εισήγαγαν πρόσφατα για να καλύψουν αυτήν ακριβώς την ανάγκη (αποστολή "βαρέων" αντικειμένων χωρίς... δυσάρεστα συναπαντήματα κατά τη διαδρομή), αλλά δεν ξέρω αν κανείς έχει παραλάβει μέχρι στιγμής με την μέθοδο αυτή, για να μας πει τι έγινε.

Πάντως από τη στιγμή που σου έχει διαθέσιμο το priority direct mail, επιλέγεις αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και στο amazon υπάρχουν πολλά κινέζικα καταστήματα.

Πρέπει να κοιτάς και το κατάστημα.

Το ότι λέει amazon.de δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και γερμανικό το κατάστημα.

Την πάτησε έτσι ένας φίλος μου πέρυσι. Amazon.co.uk, αλλά ο πωλητής ήταν στην Κίνα και βρέθηκε να πληρώνει τελωνείο από 'κει που δεν το περίμενε!

Πάντα το amazon είχε πωλητές από Κίνα και όχι μόνο, πρέπει να προσέχεις την εδρα του καταστήματος

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά για αγορά από Ali γύρω στα 30€, τι κάνουμε; υπάρχει κανά τρικ ή κάνουμε το σταυρό μας.

Επίσης αν περάσει τελωνείο η χρέωση είναι 30x0.24+15 € εε?

Παιδιά για αγορά από Ali γύρω στα 30€, τι κάνουμε; υπάρχει κανά τρικ ή κάνουμε το σταυρό μας.

Επίσης αν περάσει τελωνείο η χρέωση είναι 30x0.24+15 € εε?

Ετσι ακριβώς όπως τα γράφεις.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν