Jump to content

klaipelas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    530
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About klaipelas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

klaipelas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Αγορασα το συγκεκριμενο tv box x96 max plus ultra το οποιο πραγματικα ειναι απιστευτα γρηγορο για χρηση Iptv και kodi. Αυτο που δε μπορω να καταφερω ειναι να παρω το build του Kodi απο το Pc και να το κανω επικολληση στο tv box. Παρολο που εχω δωσει δικαιωματα στην εφαρμογη file manager+, solid manager, x-plore δε μπορω να κανω επικολληση στη διαδρομη του tv box. Εχει android 11 και λεω μην εχει αλλαξει κατι. Καθε βοηθεια, ευχαριστω.
  2. Μετα απο καιρο εβαλα και εω την RR 8.7.3 παραπολυ καλη ρομ. Προσεξα οτι οταν κατεβαζω την οθονη απο πανω προς τα κατω εμφανιζε καμπια κουμια για καθαρισμο μνημης κτλ. Τωρα δε τα βλεπω δε ξερω αν ειναι ρυθμιση της rr η απο καποιο προγραμμα που χρησιμοποιω απλα τα εβρισκα ευχρηστα και θα τα ηθελα.
  3. Την ίδια έχω βάλει και εγώ. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με τη μαμά μπαταρία και με την τον της υπογραφής μου βγάζω από 4,5 έως 5 ώρες sot. Το accubattery βγάζει σχεδιασμένη χωρητικότητα 3165 mah.
  4. [quote) Αφού τελείωσε η εγκατάσταση, μπήκε πάλι σε bootloop, δεν ξέρω τι γίνεται, μήπως είναι hardware; Τώρα δεν φορτώνει ούτε twrp, βγάζει recovery και μετά boot πάλι. Μέσω υπολογιστή δεν δοκίμασα, έχει ένα σωρό βήματα για διάφορα πράγματα που δεν ξέρω ποια πρέπει να ακολουθήσω. Τα ιδια ακριβως και νομιζα οτι ηταν η μπαταρια η οποια και αντικατασταθηκε. Δεν μπαινει twrp κανει συνεχως επανεκκινησεις που κολλαει στο boot logo ενω δρ fastboot mode μπαινει αλλα δε το βλεπει ο υπολγιστης. Καθε βοηθεια μηπως και φλασαρω νεα rom
  5. Μετα απο πολλες φορτισεις της μπαταριας HSABAT μπορω να πω οτι αξιζει η αλλαγη της. Με την ρομ της υπογραφης μου αν και πιθανον να παω σε rr 8.6.7 βγαζω 4,5 ωρες sot ισως και παραπανω. Απο τις ρομ android 11 ποια ειναι η πιο σταθερη αν εχει δοκιμασει κανεις και αν αξιζει να πας σε android 11.
  6. Και εγώ μάλλον την rr 8.6.7 σκέφτομαι να βάλω με τη πρώτη ευκαιρία. Αν χρειαστώ κάποια βοήθεια στις ρυθμίσεις θα σε ενοχλήσω. Η μπαταρία βγάζει 4,5 ώρες οθόνη καμία σχέση με τη προηγούμενη που δε ξεπερνούσε τις 3 ώρες αλλά ήταν και πάνω από 3 χρόνια δουλεμενη.
  7. Κάποιες στιγμές σταματά να αποκρίνεται το αριστερό κουμπί που κλείνει τις εφαρμογές στη ρομ της υπογραφής μου. Μόνο με επανεκκίνηση φτιάχνεται. Ξέρετε αν διορθώνεται; Διαφορετικά θα φλασαρω τις τελευταίες derpfest-rr.
  8. Ποια έκδοση προτείνεται για rr την 8.6.5 και ποια σε derpfest με την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δε θέλω να πάω σε android 11 μέχρι να βγει κάποια σταθερή χωρίς bugs.
  9. Σημερα εγκατεστησα την μπαταρια την HSABAT και καινουργια πισω καμερα μηπως διορθωθει το autofocus στην ρομ της υπογραφης μου. Για την μπαταρια θα εχω πιο ολοκληρωμενη εικονα αφου κανει 3-4 γεμισματα αλλα δε νομιζω να εχει δοαφορα με τη γνησια μπαταρια που ειχε. Το autofocus της καμερας παραμενει ακομα και με την ενεργοποιηση του fix μεσα απο τις ρυθμισεις. Ποια ρομ σε android 10 να δοκιμασω μηπως διορθωθει τη rr;
  10. Παρελαβα και εγω το δεμα εχθες με acs courier. Παραγγελια απο banggood 18/12/20 αποστολη με eu priority line δεν περασε τελωνειο σχετικα γρηγορα με αυτα που διαβαζω.
  11. Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι oi κινεζοι μου λενε οτι επειδη δεν επελεξα το tariff insurance (που δεν το ειδα καπου καθως στην ολοκληρωση της παραγγελιας εχει μονο το broken screen glass και το shipping insurance) τα παρακατω: you have chosen the "EU Priority Line" and it is not a tax-free shipping method. We kindly remind you that you did not buy tariff insurance, thus, you will not be eligible for a refund of its import duties. Below you can find more information about our policies for tariff insurance: {https://www.banggood.com/Insurances_hl69_at650} To tracking number ειναι 12ψηφιος με gls και στο 17Track γραφει Βελγιο gls προς ελλαδα. Τελικα να ανησυχω η οχι για τελωνειο;
  12. Πιθανον σε λιγο καιτο να δωσω το δικο μου 6-64 χ820. Περιμενω να ερθει η γνησια πισω καμερα καθως με τη ρομ που ειμαι κανει το autofocus και θα αλλαξω και μπαταρια που ηδη εχω στα χερια μου.
  13. Οτι διαβασες πιο πριν οπως απαντησαν και σε εμενα ειναι ασφαλεις. Οι μεθοδοι νομιζω εχουν να κανουν με τον τροπο αποστολης και ποιες εταιρειες χρησιμοποιουν για την αποστολη τους βεβαια οι πιο εμπειροι απο εμενα ας απαντησουν. Eγω επειδη στην ολοκληρωση της παραγγελίας μου δεν επελεξα το shipping insurance (αφου εχω διαβασει οτι με καλυπτει η paypal) θα εχω θεμα με το τελωνειο η οχι δε παιζει καμια σημασια;
  14. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Πρόσεξα επίσης και από αυτά που διάβασα ότι στην εν λόγω απόστολη το tracking number αποτελείται από 12 αριθμούς που το αναλαμβάνουν gls, flytexpress ενώ σε ένα tv box το tracking number αποτελείται από 8 αριθμούς γνωρίζεται γιατί συμβαίνει αυτό; Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...