Jump to content

agpol07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    809
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agpol07

  1. Καλησπέρα, Στο tapatalk υπήρχε μια επιλογή να βλέπω μόνο όσα threads έχω κάνει subscribe. Τα έβλεπα όλα όμως. Μέσω Web βλέπω μόνο αυτά από την τελευταία επίσκεψη λέει. Πως θα γίνει να τα βλέπω όλα και μέσω Web;;
  2. Ευχαριστώ παιδιά, τα κατάφερα.
  3. Για ψυχολογικούς λόγους κυρίως..
  4. Παιδιά σε recovery πως μπαίνετε για wipe cache;; Θέλει pc; γιατί με power+volume up δεν μπαίνει εμένα.
  5. Μίλα με την τράπεζα σου μου λένε.. Update... Ντάξει όλα καλά.. Μόλις μπήκαν. Είχα συμπληρώσει φόρμα παραπόνων και είχα επισυνάψει την απόδειξη από την Άλφα και μάλλον γι αυτό..
  6. Καλημέρα παιδιά. Να σας γράψω λίγο το πρόβλημά μου, μήπως έχει κάποιος αντίστοιχο συμβάν, να μου πει τι να κάνω. Στο λογαριασμό μου στη Άλφα έχω δηλώσει το προσωπικό μου αριθμό για iris, και στην Εθνική τον εταιρικό μου. Χθες έστειλα 500€ από Άλφα σε Εθνική μέσω iris, κι ενώ από την μεριά της Άλφα φαίνεται να έχει γίνει η μεταφορά, με όλα τα στοιχεία σωστά στη συναλλαγή (όνομα, επώνυμο, ΙΒΆΝ), τα λεφτά δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην Εθνική. Έχω μιλήσει και με τις δύο τράπεζες και η μία μου λέει μίλα με την άλλη. Έχει κάποιος κάποια συμβουλή;;
  7. Κατά τις 20.00 βγαίνει συνήθως..
  8. Διαθέσιμα στην αμαζονα. Όποιος προλάβει, πρόλαβε.. https://amzn.eu/d/6xzk0QD
  9. Καλησπέρα παιδιά, Μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με την εγγύηση, για αγορά από σκρουτζομαγαζο;; Ευχαριστώ
  10. Στο update που έβγαλε σήμερα η νέα εφαρμογή της Πειραιώς έχει στο changelog "μετατροπή σε δόσεις από debit card". Έχει κάποιος ιδέα τι παίζει;;
  11. Εμένα σε iOS εμφανίζει μόνο τα subscribed και participated. Στα new posts και unread μου βγάζει αυτό..
  12. Άκυρο το ίδιο σου είπε αλλά στα ελληνικά.. Εδώ το απενεργοποιείς σωστά;;
  13. agpol07

    OnePlus 11

    Για να γίνει αυτό θα πρέπει η συσκευή να είναι active active, δηλαδή όταν χρησιμοποιείς την 1 κάρτα να παραμένει ενεργή και η 2, κάτι το οποίο δεν το κάνει κανένα κινητό, ή τουλάχιστον, το κάνουν ελάχιστα κινητά. Αυτό που έβαλες εσύ, είναι για την ίδια κάρτα.
  14. Settings > General > Keyboard > Text replacement Απλά όταν το πατάς θα πρέπει πριν να έχει είτε κενό είτε σύμφωνο. Αλλιώς βάζει τόνο.
  15. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα. Ξεκίνησα με swiftkey, που είχα και στο android, αλλά στο iOS δεν έχει καμία σχέση. Εκνευριστικά φτωχό σε λέξεις και επίσης δεν έχεις δυνατότητα να μετακινήσεις τον κέρσορα με κάποιο τρόπο. Επίσης δεν κατάφερα ποτέ να κάνω login στο λογαριασμό μου στο swiftkey, άρα δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις τις λέξεις σου. Κατέληξα να χρησιμοποιώ το μαμά πληκτρολόγιο που είναι πλήρες σε λεξιλόγιο, συν ότι κρατώντας πατημένο το space μπορείς να μετακινήσεις τον κέρσορα. Επίσης έχω βάλει συντόμευση και το πλήκτρο του τόνου το έχω αντιστοιχήσει σε ερωτηματικό.
  16. Όχι εμένα με χαλάει ότι για να γράψω αριθμό πρέπει να πατάω το "123" και μετά πάλι "ABC". Ειδικά σε κωδικούς είναι πολύ σπαστικό.. Έχω βάλει το SwiftKey, αλλά κι αυτό καμία σχέση με πως είναι σε Android. Anyway μια συνήθεια είναι όλα..
  17. Κάθε κουμπί έχει 2 χρήσεις. Άρα έχεις 2πλασιες επιλογές χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις modes...
  18. Κι εγώ το ίδιο πακέτο έφαγα.. Εν τω μεταξύ στο ipad το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ καλό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βάζουν και στο iOS..
  19. agpol07

    iPhone 14

    https://www.macrumors.com/2022/09/08/iphone-14-ram-amounts/
  20. Στο αμαζον πάντως το max ξεπούλησε πρώτο. Βέβαια αυτό είναι σχετικό, γιατί δεν ξέρουμε τα αποθέματα που είχε το κάθε μοντέλο.
  21. agpol07

    AirPods Pro 2

    Το active noise cancellation έχει να κάνει με το ότι εσύ δεν ακούς τους γύρω θορύβους, όταν πχ ακούς μουσική, και όχι με το πως σε ακούνε οι άλλοι όταν μιλάς σε κλήση..
  22. agpol07

    OnePlus 8T

    Τελικά κατάφερα να παίξει το Wallet, με αυτό το safetynet-fix https://github.com/Displax/safetynet-fix/releases/tag/v2.3.1-MOD
  23. agpol07

    OnePlus 8T

    Ναι γράφει.. Sent from my KB2005 using Tapatalk
×
×
  • Create New...