Jump to content

Yanzek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yanzek

  1. Καλησπέρα σε όλους, Σε δύο τελευταίες παραγγελίες από AliExpress μου βγάζει αποστολή με Belgium post. Εχει παραλάβει κανείς άλλος με bp να μου πει πόσο χρόνο κάνουν περίπου;
  2. Σε δική μου παραγγελία από το ali 21,90 €, έδειξε ότι πέρασε τελωνείο εχθές το πρωί και το μεσημέρι φορτώθηκε για κέντρο διαλογής. Γενικά μέχρι αυτό το ποσό δεν είχα ποτέ θέμα. Θεωρώ ούτε και εσύ θα έχεις.
  3. Κι έτσι για να γελάσουμε : Η απάντηση από έμπορο του aliexpress για το θέμα των δασμών στο τελωνείο και τις μεθόδους αποστολής : Eternal Team: Hi dear friend Thank you for message and your interesting in our items. It's a mistakes ,We couldn't send DHL in your country .By Aliexpress standard shipping, as usual no tax. But different countries have different policies on tax. You can confirm with your local custom or friend we couldn't assure there is no taxes issues .If have , you need to pay for the taxes. It is buyer's duty to do it ,Thanks for your kind understanding.
  4. Πολύ θα το ήθελα κι εγώ. Καλή τύχη σε όλους.
  5. Καλησπέρα σε όλους, μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς το τελευταίο διάστημα ως μέθοδο αποστολής το DHL του AliExpress; Πρόκειται για το γερμανικό ταχυδρομείο ή για την γνωστή εταιρεία currier; Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.
  6. Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά αφού είναι μόνο ένα το δωράκι, ωραία θα ήταν να είμαι εγώ ο τυχερός.
  7. Καλησπέρα, ξέρει κανείς εάν υπάρχει θέμα σήμερα, αύριο και μεθαύριο λογω της διεθνούς τραπεζικής αργίας (Καθολικό Πάσχα); Έκανα νωριτερα μια πληρωμή παραγγελίας και ακόμα δεν έχει λάβει το AliExpress την επιβεβαίωση της.
  8. Καλημέρα, παραγγειλα στις 10.2. κάτι από Banggood με priority και ασφάλεια δέματος, αξίας συνολικά 13€ περίπου. Μέχρι και σήμερα δεν εχω tracking informations, ενώ μου έδωσαν αμέσως tracking number και στο status της παραγγελίας λέει shipped. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;
  9. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο άλλο tracking number από το ΝL για την παραγγελία μου και να περιμένω εως τις 12.2. που είναι η τελευταία ημερομηνία παράδοσης. Το άλλο δεμα που είχε τον ίδιο αριθμό παραλήφθηκε σήμερα κανονικά από τον άνθρωπο που το είχε παραγγείλει (από άλλο κινεζομαγαζο).
  10. Καλησπέρα σας, έχει τύχει σε κανένα να λάβει το δέμα του τον ίδιο αριθμό εντοπισμού με το δέμα κάποιου άλλου ; Μου συνέβη σε δεμα της NL σε παραγγελία από το wish. Τι μπορώ να κάνω τώρα;
  11. Το έχω εγώ (σε μαύρο) και το χειρίζομαι με ένα χέρι. Είμαι βέβαια συνηθισμένη στις μεγάλες οθόνες. Το mi max 2 έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ πιο λεπτό από άλλες συσκευές ιδιων ιντσών. Θα το συνηθίσεις αμέσως. Προσοχή μόνο μη σου γλυστρισει, χρειάζεται θήκη οπωσδήποτε. Αυτά και καλομιλητο !
  12. Καλησπέρα σε όλους. Θελω να ρωτήσω σας παρακαλώ κατι . Σε περίπτωση βλάβης μη επισκευασιμης κινητού τηλεφώνου, αγορασμενου από το banggood το Φεβρουάριο 2017, τι αξιώσεις μπορώ να έχω από αυτούς; Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο σταμάτησε εντελώς ξαφνικά να λειτουργεί, χωρίς πτώση ή ο,τιδηποτε άλλο. Ευχαριστώ.
  13. Yanzek

    Doogee Y6 MAX

    Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Το μέχρι σήμερα το πρωί "υπέροχο " doogee y6 max τηλεφωνακι μου δεν ανοίγει. Προσπάθησα με τα κουμπιά on-of και volume , αλλά τίποτα. Ουτε δείχνει να φορτίζει. Τελείως νεκρό. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα; Έστω κάποιον αξιοπιστο για service ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Καλημέρα σε όλους. Θέλω να παραγγείλω το μαγνητικό πληκτρολόγιο του ezpad 5se. Είδα αυτό στο wish : Original Jumper K10-03 Ezpad 5SE Keyboard with Magnetic Docking. http://www.wish.com/c/589ec4c32f679a5bef218e84 Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με τελωνείο; πόσο χρόνο κάνουν οι αποστολές του wish συνήθως; Ευχαριστώ πολύ.
  15. Έχεις δίκιο. Με nl post registered και το αυτοκόλλητο που γράφει priority, χρέωση περίπου 1,50 ευρώ για έξοδα αποστολής και αγορά από το Ali. Ήταν το φθηνότερο που υπήρχε στα μαγαζιά αυτά και νόμιζα ότι το nl post θα με κάλυπτε. Βέβαια όταν το παρήγγειλα, πριν 2 μήνες, δεν είχε ακόμα γιγαντωθεί το θέμα του τελωνείου!
  16. Ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτηση μου. Πιστεύετε ότι είναι αξιόπιστο, όπως το ebay κλπ; Και για να ενημερώσω τους ομοιοπαθείς φίλους του forum, παρέλαβα το τηλεφωνακι των 69 ευρώ με χρέωση τελωνείου 39 ευρώ. Το κοστολογησουν αυθαίρετα προφανώς για 100 ευρώ, άρα 24 ευρώ ΦΠΑ κ 15 ευρώ έξοδα. Σημείωση, στάλθηκε με priority nl post.
  17. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου παραθέτω την αριθμό εντοπισμού της αποστολής μου, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει κάτι περισσότερο. RS915860779NL. Σημείωση, μάλλον δεν έπρεπε να παραγγείλω από το Alli. Η πραγματική αξία του αντικειμένου είναι 69 ευρώ και τώρα δεν ξέρω τι με περιμένει!
  18. Γνωρίζει κανείς γιατί δέμα από NL POST μπήκε τελωνείο ; Δεν θεωρείται αποστολή από Ευρώπη; Είναι και το δικό μου από τα κολλημένα που έφθασαν Ελλάδα 18.7 και εμφανίστηκε εχθές στο σύστημα των ΕΛΤΑ.
×
×
  • Create New...