georgemv Δημ. April 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Τραβάει τρελά σκαλώματα το LTE της Cosmote ώρες ώρες και μόνο από band 7. Μίλησα με το CC πρίν απο 3 μέρες που το έκανε πάλι γιατί προσπαθούσα να στείλω μεγάλο attachment σε mail και κόλλαγε και μαντέψτε... «Μετά από έλεγχο στη γραμμή σας καθώς και στο σημείο που μας αναφέρατε δεν εντοπίσαμε κάποιο πρόβλημα». Αντικαθίστανται άνετα από ένα IVR system. «Για να ακούσετε ότι δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σας ή το δίκτυο πατήσετε 4». multiple image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Στις 3 σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα, band 7 σταθερά καθ'όλο το μήκος τους. Σύνηθες ping: 35 ms Συνήθης downloading speed: 80 mbps Συνήθης uploading speed: 11 mbps Μετρήσεις με GRNET server, μεταξύ 12.00 - 16.00 Επίσης, band 7 παρατηρώ και σε αρκετά μεγάλο μέρος του Βόλου, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στο ύψος της Α' ΒΙ.ΠΕ. Κυρίως σε σταθμούς που βρίσκονται σε σημεία - φιλέτα, χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια (φυσικά ή τεχνητά), καθότι άκρως κατευθυντική η συχνότητα. Και στο κέντρο της Λάρισας επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στις 3 σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα, band 7 σταθερά καθ'όλο το μήκος τους. Σύνηθες ping: 35 ms Συνήθης downloading speed: 80 mbps Συνήθης uploading speed: 11 mbps Μετρήσεις με GRNET server, μεταξύ 12.00 - 16.00 Μέσα στα τούνελ στην επιστροφή του Πάσχα. http://i67.tinypic.com/2gvtutl.png http://i68.tinypic.com/2dqro1i.png Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για εν κινήσει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ε δεν το γράψαμε για να παραπονεθούμε:p Άψογες οι ταχύτητες παραπάνω! Βέβαια ίσως τώρα να έχει πιο πολύ κίνηση και να μειώθηκαν γιατί πάνω από τις τιμές που σας έγραψα δεν έπιασα,αλλά και πάλι παραμένουν κορυφαίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) Οι άλλες τι εχουν στα τουνελ? στα 2 μεγάλα τουνελ Αρτεμισίου Αρκαδιας στην Κορίνθου-Καλαμάτας μόλις πρόσφατα έβαλε 4g η κοσμοτε. Edited April 28, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στην Εγνατία οδό πάντως στα τούνελ απο Πολύμυλο μέχρι Βέροια και γενικά σε όλη αυτή την διαδρομή και οι 3 έχουν πρόβλημα με την κοσμοτε να ειναι κάπως καλύτερα αλλά όχι άψογη Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Τώρα τεστ Κατερίνη Κάπως έτσι θα είμαστε με vectoring από Οκτώβριο. Όχι και άσχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Οι άλλες τι εχουν στα τουνελ? στα 2 μεγάλα τουνελ Αρτεμισίου Αρκαδιας στην Κορίνθου-Καλαμάτας μόλις πρόσφατα έβαλε 4g η κοσμοτε. 4g τέρμα και οι 2 άλλες στα τούνελ τα καινούργια. Δεν μέτρησα ταχύτητες όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στην Εγνατία οδό πάντως στα τούνελ απο Πολύμυλο μέχρι Βέροια και γενικά σε όλη αυτή την διαδρομή και οι 3 έχουν πρόβλημα με την κοσμοτε να ειναι κάπως καλύτερα αλλά όχι άψογη Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω αν αναφερεσε για το 4g μονο αλλα η cosmote δοκιμασμενα της δυο τελευταιες φορες που πηγα θεσσαλονικη ετοιχε να εχω κληση σε ολη την διαδρομη μεσα στα τουνελ και ειχα κανονικα 4g χωρις να κληση το τηλεφωνο για ομιλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Η ερώτηση μου είναι και δεν είναι σχετική με το θέμα,έχω πάρει καινούργιο αριθμό στην cosmote(frog και πρωτη φορά) αλλά 4g δεν δείχνει με τίποτα,πρέπει να πάρω ή να πάω σε κατάστημα για την ενεργοποιηση του 4g;Από το κινητό μου εννοείται είναι επιλεγμένο! Στο θέμα του δικτύου της βλέπω πολλά σκαμπανεβάσματα μεταξύ 3g και H+,δεν μένει σταθερό ούτε στο ένα ούτε στο άλλο,το οποίο όμως έχει πολύ καλή ταχυτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Η ερώτηση μου είναι και δεν είναι σχετική με το θέμα,έχω πάρει καινούργιο αριθμό στην cosmote(frog και πρωτη φορά) αλλά 4g δεν δείχνει με τίποτα,πρέπει να πάρω ή να πάω σε κατάστημα για την ενεργοποιηση του 4g;Από το κινητό μου εννοείται είναι επιλεγμένο! Στο θέμα του δικτύου της βλέπω πολλά σκαμπανεβάσματα μεταξύ 3g και H+,δεν μένει σταθερό ούτε στο ένα ούτε στο άλλο,το οποίο όμως έχει πολύ καλή ταχυτητα! Στείλε "4G" στο 1333 (δωρεάν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Δεν ξερω αν αναφερεσε για το 4g μονο αλλα η cosmote δοκιμασμενα της δυο τελευταιες φορες που πηγα θεσσαλονικη ετοιχε να εχω κληση σε ολη την διαδρομη μεσα στα τουνελ και ειχα κανονικα 4g χωρις να κληση το τηλεφωνο για ομιλια! Για το 4g κυρίως.Σε κάποια σημεία ειδικά μέσα στα τούνελ εμένα τουλάχιστον με ρίχνει σε 3g. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Νικόλα τεστακια από την αγαπημένη σου κεραία Βούλγαρη. Χωρίς οπτική επαφή και με οπτική επαφή. Και τα δύο band 3. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πήρα το after dark με τα 10GB, για δοκιμή. Όπως είναι φυσιολογικό στις ώρες που παρέχει τα δεδομένα που αγόρασες δεν παρατηρώ να έχει κόφτη στο speedtest με server cosmote. Το άλλο που ήθελα να δοκιμάσω είναι αν τυχόν επειδή έχει αγοραστεί το πακέτο βγάζει τον κόφτη και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, αλλά τελικά όχι. 15-20mbps σταθερά στο server cosmote, και 50 το βράδυ στο ίδιο σημείο. Επίσης με το 1GB από την κλήση στο 13555, και πάλι δεν έχει κόφτη. Πάντα στον cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Γενικά σε ότι είναι επίσημο πακέτο ή δώρο δεν έχει κόφτη στα speedtest Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Επιβεβαιώνω δεν υπάρχει κόφτης στα speedtest στο afterdark πακέτο, αυτό που θέλω να διαπιστώσω είναι αν μεταφέρονται τα gb εφόσον ενεργοποιηθει νέο afterdark πακέτο πριν την λήξη του προηγούμενου. Edited April 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Είχα καιρό να μπω κέντρο Πάτρας με netmonitor on. Σχεδόν όλο το κέντρο band 7 και ενεργοποιημένο CA. Είχα 2 συσκευές μαζί, το 6s μου και το Nexus 6P. Το 6s χτύπαγε σταθερά πάνω από 150mbps, προφανώς με CA. To 6P αν και θεωρητικά με πιο καινούργιο modem από το 6S είχε ταβάνι περίπου στα 50mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Είχα καιρό να μπω κέντρο Πάτρας με netmonitor on. Σχεδόν όλο το κέντρο band 7 και ενεργοποιημένο CA. Είχα 2 συσκευές μαζί, το 6s μου και το Nexus 6P. Το 6s χτύπαγε σταθερά πάνω από 150mbps, προφανώς με CA. To 6P αν και θεωρητικά με πιο καινούργιο modem από το 6S είχε ταβάνι περίπου στα 50mbps. Από ότι βλέπω στο gsmarena Και το iphone 6s και το nexus 6p στη κατηγορία LTE είναι ίδια κατηγορία και πιάνουν max 300. τέτοια διαφορά δεν δικαιολογείται. νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Από ότι βλέπω στο gsmarena Και το iphone 6s και το nexus 6p στη κατηγορία LTE είναι ίδια κατηγορία και πιάνουν max 300. τέτοια διαφορά δεν δικαιολογείται. νομίζω Το 6S έχει ένα part από το X7 family. Το 6P έχει ένα part από το X10 family. Το modem του 6P θεωρητικά είναι CAT9, αλλά δεν έχουν ενεργοποιήσει/συνδέσει τα πάντα και το κόβουν στα 300. Δεν παύει να είναι όμως πιο καινούργιο τσιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και τα 2 με τον ίδιο τύπο σύνδεσης (καρτοκινητό/συμβόλαιο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Από ότι βλέπω στο gsmarena Και το iphone 6s και το nexus 6p στη κατηγορία LTE είναι ίδια κατηγορία και πιάνουν max 300. τέτοια διαφορά δεν δικαιολογείται. νομίζω Πάντως η Qualcomm γκρινιάζει ότι η Apple της χαντακώνει τα μόντεμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και τα 2 με τον ίδιο τύπο σύνδεσης (καρτοκινητό/συμβόλαιο); Ένα συμβόλαιο, ένα internet on the go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μου κάνει εντύπωση η ταχύτητα του upload.Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον η διπλάσια.Με σαφώς υποδεέστερα κινητά απο το 6s όταν η ταχύτητα του download είναι πάνω απο 100mbps,το upload είναι πάνω απο 40 στις μετρήσεις που κάνω προσωπικά στο δίκτυο της cosmote Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Νικόλα τεστακια από την αγαπημένη σου κεραία Βούλγαρη. Χωρίς οπτική επαφή και με οπτική επαφή. Και τα δύο band 3. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα ταχυτηες για Σαββατο μεσημερι και ολη τη κινηση που εχει μια χαρα ειναι το 4G της Cosmote. 98 εχω πιασει εγω.Ολη η περιοχη ειναι σε B3 και B20 ειδικα μεσα σε σπιτια.Το 3G ειναι στα 20-27Mbps Download με αψογο σημα μεσα και εξω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts