Jump to content

pank

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.311
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

8.720 profile views

pank's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

23

Φήμη

  1. Πολύ καλή τιμή για κινητό! Σου έστειλαν νέο συμβόλαιο για υπογραφές ή αρκεί το τηλέφωνό?
  2. Δεν δίνουν πλεον σε κανεναν. Εφόσον είχες από Δεκέμβριο έπρεπε ήδη να έχεις βγάλει τουλάχιστον 1 sim να υπάρχει! Ευχαριστώ! Είδα τώρα ότι αυτό κοστίζει 5€/sim, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι αποτελεί καλή εναλλακτική!
  3. Εγώ πχ που θέλω να βάλω την sim σε ρουτερακι , μπορώ να βάλω την twin sim? https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/servicetwinsim.html Edit. Τώρα είδα ότι πρέπει το ένα κινητό να είναι κλειστό. Νόμιζα δούλευαν ταυτόχρονα.
  4. Λες ε? Και το έπαιξα άνετος , είπα πάρτε ένα τηλέφωνο αύριο να το σκεφτώ!!! Τι παίζει με έξτρα sim μόνο για data? Γιατί έχω χρόνια που ημουν cosmote! Υπάρχει περίπτωση να παίξει δωρεάν?
  5. Εγώ είμαι Vodafone και έχω ένα σταθερό Cosmote στο όνομα μου. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν το unlimited στα 27€ και αν κάνω και 2ο κινητό τότε 44€ για τα 2. (Αυτά επειδή έχω σταθερό) Αξίζει? Αν φύγω τώρα από Vodafone θα πληρώσω 30€.
  6. Ο άλλος μπήκε σε ενα τοπικ και αντί να δει ότι γίνεται ο χαμός γράφει το πρόβλημα του που έχει αναλυθεί 100 φορές!!! Άλλοι μου αρέσει που θελουν και επίσημη ενημέρωση!!!! Αν αγαπάτε το site τόσο πολύ όσο λέτε, να μπαίνετε από browser και να βλέπετε και τις διαφημίσεις ώστε να βοηθήσετε! Στα λόγια πρώτοι ειστε, αλλά στην ουσία τον ευατουλη σας σκέφτεστε! Κατά τα άλλα αγαπάτε το site και είστε χρόνια μέλη! Αυτοί είσαστε! Χαχχαα Οπως βλέπετε το insomnia να βλέπετε και εδώ! Απλό είναι! Θέλετε και επίσημη ενημέρωση! Δεν έκλεισε το site! Ούτε είναι υποχρεωμενο να βρίσκεται στο tapatalk!
  7. Το ΑΙ εννοείται είναι software, το οποίο φυσικά θέλει και καλό επεξεργαστή. Δεν νομίζω ότι ο επεξεργαστής μας υστερεί σε κάτι. Αλλά όλα είναι θέμα marketing και προώθησης νέων προϊόντων , οπότε όλα να τα περιμένεις! Ο χρόνος θα δείξει!
  8. Είδες ωραίο παιχνίδι! Και πολύ καλή ταχύτητα με τόσο κόσμο!!!
  9. Αλάνια μια υπενθύμιση πως κάνουμε wipe cache?
  10. Παραπληροφόρηση! Το 1€ έκπτωσης ebill δεν επηρεάζει τους υφιστάμενους πελάτες συμβολαίου!
  11. Δεν νομίζω να φταίει η εφαρμογή γι'αυτό δεν σε δίνουν πολλή σημασία! Εγώ μπαίνω κανονικά , δεν μου έχει ζητήσει επιβεβαίωση βιομετρικά εδώ και μήνες! Μάλιστα σήμερα έκανα και την αντίστοιχη ενημέρωση και συνεχίζει δουλευει το βιομετρικό. Samsung S22 Ultra έχω. Πιστεύω κάποια ρύθμιση στο κινητό σου.
  12. Μακάρι! Γιατί εκεί που είχα τρελή ταχύτητα , πλέον ούτε σελίδα να ανοίξει! Συνήθως πόσο καιρό κάνουν αυτές οι αναβαθμίσεις?
  13. Πάντως Κατερινη σήμερα είδα μεγάλη πτώση ταχύτητας. Ούτε να ανοίξει σελίδες δεν μπορούσε. Στο ύψος αστυνομίας Βροντινου. Πήρα τηλέφωνο Vodafone και μου είπαν ότι αναβαθμίζουν την κεραία! Εν τω μεταξύ εκεί επιανα 500άρια. Οπότε πιστεύω ότι με δουλεύουν! Θα δείξει!
  14. Εμένα όχι. Κάνε ένα clear cache την εφαρμογή. Πάτα συνεχόμενα το εικονίδιο, μετά το "i" , χώρος αποθηκευσης, εκκαθάριση μνήμης cache, μετά πίσω πάτα επιβολή δισκοπης. Και ξανά άνοιξε την.
×
×
  • Create New...