Jump to content

kosnic2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    589
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kosnic2

  1. Δεν νομίζω να είναι ενημέρωση από την ίδια την xiaomi,το mi note 10 lite έχει πάρει miui 13 εδώ και σχεδόν ένα μήνα!
  2. Αυτό το κάνουν οι τράπεζες μόνο μέσα από τις δικές τους εφαρμογές! Δεν είναι θέμα του κινητού,αλλά των τραπεζών μας!
  3. Μάλλον εννοείς αυτό:https://ibb.co/kB5NN3v
  4. Η μπαταρία του είναι για μένα το μεγαλύτερο προσόν του κινητού,απλά δεν παίζεται!
  5. Εξαιρετική εφαρμογή με μόνο μια μικρή παρατήρηση:εάν μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο,επιλογή της ποιότητας ληψης,κυρίως προς τα κάτω,ώστε να υπάρχει μικρότερη κατανάλωση στα δεδομένα από τον πάροχο!
  6. Πρώτο κινητό με κυρτή οθόνη και απλά δεν παίζεται! Με έχει βολεψει τόσο πολύ που δεν το περίμενα με αυτά που διάβαζα!
  7. Η μπαταρία του είναι απίστευτη!
  8. Εγώ την ζελατίνα την έβαλα μονος,είναι παιχνιδάκι,ξέχασα να γράψω ότι το βρήκα ως ζελατίνα για το mi note 10 αλλά εφόσον έχουμε την ίδια οθόνη κ.τ.λ. Λινκ δεν βαζω,μια απλή αναζήτηση θα σας βγάλει το αποτέλεσμα! Υ.Γ.:Η συσκευασία έχει δύο ζελατίνες μέσα!
  9. Για προστασία από τις γρατσουνιές έχω βάλει εδώ και τέσσερις μερες την ringke dual easy full cover και έχει τέλεια εφαρμογή! Καλύπτει πίσω από την οθόνη στα πλάγια και μέσα στην θήκη! Υπό γωνια και στην αντανάκλαση έχουν δημιουργηθεί γραμμές αλλά στο δάκτυλο δεν είναι αισθητές καθόλου και γενικά το δάκτυλο δεν καταλαβαίνω διαφορα,είναι σαν να μην έχω βάλει κάτι επάνω στην οθόνη! Σίγουρα πετυχημένη αγορά για εμένα!
  10. Όσοι νομίζετε ότι έχετε πρόβλημα με το δακτυλικό για προσθέστε το ίδιο δακτυλικό αποτύπωμα ξανά ως άλλο δάκτυλο!
  11. Ενδεχομένως για να τις περάσει σε κάποιο απλό κινητό δίχως πρόσβαση στο ίντερνετ!
  12. Έχω αυτό https://www.e-shop.gr/skoypaki-ayt-toy-12v-blackdecker-nvb12ava-xj-p-HAP.430382 Το είχα πάρει όμως στα 17 ευρώ σε crazy Sundays και κάνει καλή δουλειά!στα πολύ στενά και βαθιά σημεία έχει ένα θέμα γιατί είναι κοντά το ακροφύσιο και ογκοδες μπροστά αλλά μαζεύει αρκετή βρωμιά!
  13. Περίμενε,σε δικό μου σημερινό ήταν κολλημένο στην αναμονή για τελωνείο πάνω από δέκα μέρες και βγήκε δίχως χρέωση με αυτοκόλλητο τελωνειακώς ελεύθερο!
  14. Παραλαβή σήμερα συστημένο,τελωνειακώς ελεύθερο!
  15. Κάτι δεν μας λες σωστά! Ανανέωση για να μην χάσεις το νούμερο θέλει στον χρόνο οπότε αν βάζεις π.χ. ανά δίμηνο για να μην μηδενιστεί το υπόλοιπο,τότε χρεώνει τα δεδομένα από αυτό το ποσό!
  16. Το gps καταγράφει την τοποθεσία του μέσω gprs και στα στέλνει μέσω της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας,οπότε για να στα στείλει και να το δεις εσύ στην εφαρμογή θα πρέπει να έχεις πακέτο δεδομένων η πόσο μέσα στην κάρτα που έχεις στο gps!
  17. Δεν βλέπω κάτι παράλογο από την μεριά τους! Ούτε υποχρεωμένοι είναι να αλλάξουν τον τρόπο και την σειρά που δουλεύουν,ούτε να κάνουν εξυπηρετήσεις! Και σκέψου πόσοι σαν εσένα ζητάνε "χαρές" κάθε ημέρα και ποσος χαμένος χρονος-ταλαιπωρια -νευρα για αυτούς!
  18. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για monitoring,κάνουν τα πάντα αλλά οι σοβαρές εφαρμογές είναι με συνδρομή και ακριβες(σχετικό αυτό)!
  19. Καλησπέρα,έχω ένα redmi note 6 pro και αγορασμενη μια εφαρμογή keylogger η οποία στο miui 9 και 10 δεν λειτουργεί η λειτουργεί εξαιρετικα σπάνια! Να πω ότι σε android versions όπως της lg και της oneplus δουλεύει υποδειγματικά! Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή,έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας,να μπορεί να δουλεύει συνέχεια στο παρασκήνιο,αλλά στο xiaomi δεν γίνεται να δουλέψει! Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει;
  20. Έχε στον νου σου ότι το τελωνείο δεν λαμβάνει υπόψη του τα κουπόνια και χρεώνει αν και όταν γίνει ολόκληρο το ποσο δίχως την έκπτωση του κουπονιού!
  21. Έτσι όπως το γραφει,αυτό που παρήγγειλες απαγορεύεται να εισαχθεί στην χώρα μας,άρα μάλλον το ξεχνάς!τώρα για τα λεφτα,ρωτά τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση τον πωλητή,αν και δεν νομίζω να βγάλεις άκρη αν δεν φταίει αυτος!
  22. kosnic2

    OnePlus 3T

    Μια από τα ίδια,καμία διαφορά και σε τίποτα! Ούτε προς τα πάνω,ούτε προς τα κάτω,μόνες διάφορες στην εμφάνιση του μενού!
  23. Με απλά λόγια,τους έχουν επιβάλει ειδικό φόρο κατανάλωσης,όπως τα τσιγάρα ,τα ποτά,τα καυσιμα οπότε απαγορεύεται η εισαγωγή τους!
  24. 30/05 είχα την ίδια ένδειξη και στις 08/06 απελευθερώθηκε δίχως να μου ζητήσουν κάποιο έγγραφο,μικρής αξίας βέβαια,και από τότε περιμένω μπας και ξεκολλήσει από το κέντρο τον ΕΛΤΑ!
×
×
  • Create New...