Stavrosl Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 να κανω μια ερωτηση(που μπορει να ειναι και τελειως κουτη), αν ξερει καποιος την απαντα... υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις I8190XXAMA2 (που φοραει τωρα το κινητο) με την I8190XXAMB3 που βρισκω στους xda? :blink: στους xda θα ειναι root η εκδοση, και ειναι και ποιο καινουργια εκδοση. απλα δες αν ειναι για Ελλαδα EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδια το all share control της Samsung πότε θα βγει και για εμας? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Γεια σας.Πριν 1 μηνα πείρα το samsung s 3 mini,δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα απλά αργεί λίγο.Δηλαδή το ξεκλειδώνω και για να παω στης επαφές αργεί λίγο δεν παει κατεθείαν.Τι μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Αν και δε χρειαζόταν νέο θεμα για την ερώτηση σου. Βάλε το ex dialed,κατι καλύτερο κανει στο θεμα αυτο. Μην περιμένεις να ειναι σφαίρα ποτε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 παιδια το I8190XXAMB3 firmware το εβαλε κανεις? προσφερει τιποτα παραπανω σε γρηγοραδα σταθεροτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Γεια σας.Πριν 1 μηνα πείρα το samsung s 3 mini,δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα απλά αργεί λίγο.Δηλαδή το ξεκλειδώνω και για να παω στης επαφές αργεί λίγο δεν παει κατεθείαν.Τι μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ. το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.αργεί να εμφανίσει τις επαφές.το κάνει σε όλους σας?μήπως είναι θέμα root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysisgeorgiou Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το S3 mini και επειδή συνηθίζω να κάνω εγγραφή ραδιοφώνου με το παλιό μου προϊστορικό τηλέφωνο (ΟΜΝΙΑ ΙΙ), και να ακούω αργότερα τις εκπομπές, θα ήθελα να μου πεί κάποιος που το έχει, αν υπάρχει αυτή τη δυνατότητα και στο S3 mini. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το S3 mini και επειδή συνηθίζω να κάνω εγγραφή ραδιοφώνου με το παλιό μου προϊστορικό τηλέφωνο (ΟΜΝΙΑ ΙΙ), και να ακούω αργότερα τις εκπομπές, θα ήθελα να μου πεί κάποιος που το έχει, αν υπάρχει αυτή τη δυνατότητα και στο S3 mini. Ευχαριστώ ναι,την εχει.... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Kαλησπερα σε ολη την παρεα...!! Θελω και εγω να κανω root το κινητο μου (GT-8190 , 4.1.2 , Ι8190ΧΧΑΜΑ2) Θελω να το κανω root μεσω του toolkit ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2185700 ). Aν το εχει κανει, κανεις με αυτο το τροπο, θα ηταν πολυ χρησιμο και για μενα και για τα υπολοιπα παιδια, να μας καθοδηγησει με το τροπο που το εκανε (τι επιλογες εδωσε στο προγραμμα, ποιο root εβαλε, αν ειναι καλο να βαλουμε κ το recovery που προτεινουν, και γενικα τι συμπεριφορα εχει το κινητο μετα το root. το προγραμμα ειναι στα αγγλικα, σου βγαζει πολλες επιλογες, και γενικα με αγχωνει πιο τροπο να διαλεξω ..! ποιο ειναι πιο ασφαλες? να το κανω root πρωτα και μετα να βαλω to nandroid μονος μου για να κανω πληρες backup .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.αργεί να εμφανίσει τις επαφές.το κάνει σε όλους σας?μήπως είναι θέμα root? και σε μενα το κανει που δν ειμαι ροοτ .. μάλλον ετσι ειναι το τηλεφωνο Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Όσοι από εσάς έχετε παραγγείλει κάτι (πχ θήκη) από το ebay και το προϊόν έρχεται από Αμερική, περίπου πόσο καιρό κάνει (χοντρικά);; καμιά 10αριά εργάσιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω επιδότηση για αγορά συσκευής από Vodafone, και είμαι μεταξύ s iii mini και iphone 4 (όχι το 4s). Tι μου προτείνετε να διαλέξω; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Όσοι από εσάς έχετε παραγγείλει κάτι (πχ θήκη) από το ebay και το προϊόν έρχεται από Αμερική, περίπου πόσο καιρό κάνει (χοντρικά);; καμιά 10αριά εργάσιμες; Παραπάνω. Μερικές φορές μου έρχονται και μετά από μήνα. Καλύτερα να τα παραγγέλνεις από το ελληνικό ebay γιατί έρχονται από Αγγλία μέσα σε μία εβδομάδα το πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 μεσο όρο 12 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Γεια σας παιδια...!! Εκανα το κινητο μου τελικα root , μεσω του toolkit. ( http://forum.xda-developer....php?t=2185700.) εν συνεχεια ηθελα να βαλω και custom recovery ( προτεινουν το TWRP) και το εκανα και αυτο...!! επισης κατεβασα απο το market το nandroid backup για να κανω full backup. εκανα επανεκινηση το κινητο για να με παει στο TWRP αλλα δεν μου εβγαζε καποια εντολη να επανεκινησει με αυτο. υπαρχει καποιος συνδιασμος πληκτρων για να γινει αυτο? εν συνεχεια προσπαθησα να κανω αυτοματη ενημερωση λογισμικου του κινητου κ μου λεει οτι το λογισμικο εχει τροποποιηθει.!! αγχωθηκα, και πηγα παλι απο το toolkit να βαλω ξανα stock recovery. το εκανα αλλα και παλι τα ιδια...!! Δεν μπορεις να κανεις αυτοματη ενημερωση λογισμικου του κινητου γιατι το λογισμικο εχει τροποποιηθει.!! Τι κανω τωρα??? Πως θα παρω τις ενημερωσεις οταν αυτες βγουν? παιζει ρολο οτι ειμαι root και δεν ενημερωνει αυτοματα? εχει γινει '1' αυτο που λετε και πως γινεται ξανα '0'. πρεπει να γινω ξανα unroot? εαν βαλω ξανα το twrp πρεπει να μου το βγαλει στο μενου του κλεισιματος οτι υπαρχει? ελπιζω καποιος να μου δωσει βοηθεια......~!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Παιδιά εχω περάσει δυο παιχνίδια απο το store και δεν μπορώ να βρω αν βρίσκονται στο τηλ ή στην εξωτερική sd.Το ψάχνω απο το astro και δεν τα βρίσκω Edited April 20, 2013 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ο ηχος της κάμερας πως απενεργοποιείται παιδια?δεν βρηκα κατι στις ρυθμίσεις της κάμερας... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Υπάρχει εύκολος και αναλυτικός οδηγός για root με καμία παρενέργεια στην ενότητα Οδηγοί. Το γράφω γιατί παίρνω πμ για προβλήματα μ'αυτό το toolkit, αν δεν ξέρετε τι ακριβώς θα συμβεί όταν κάνετε κάτι και πως αντιμετωπίζεται, please ακολουθήστε τον οδηγό κι αφήστε τα toolkits http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4442862#post4442862 Edited April 21, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 free εφαρμογές που βρίσκουμε ? πχ GPS κ τέτοια ? χωρίς ροοτ Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Υπάρχει εύκολος και αναλυτικός οδηγός για root με καμία παρενέργεια στην ενότητα Οδηγοί. Το γράφω γιατί παίρνω πμ για προβλήματα μ'αυτό το toolkit, αν δεν ξέρετε τι ακριβώς θα συμβεί όταν κάνετε κάτι και πως αντιμετωπίζεται, please ακολουθήστε τον οδηγό κι αφήστε τα toolkits http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4442862#post4442862 Μια ερώτηση σχετικά με τον οδηγό. Σκέφτομαι να προχωρήσω σε root αλλά η έκδοση που έχω είναι η I8190XXAMA3 και όχι η I8190XXAMA2. Θα υπάρχει πρόβλημα αν πάω να βάλω την I8190XXAMA2 που υπάρχει στον οδηγό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλημερα.οι εφαρμογες αποθηκευονται στην καρτα μνημης? αξιζει να το αγορασω? κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλημερα.οι εφαρμογες αποθηκευονται στην καρτα μνημης? αξιζει να το αγορασω? κολλαει? πεταει το τηλεφωνακι φιλε. πολυ γρηγορο κανενα κολλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rg13 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλησπερα παιδια,σημερα αγορασα και εγω το συγκεκριμενο κινητο και ηθελα να ρωτησω μια απορια που μου εκανε εντυπωση... Παντου διαβαζω οτι το κινητο εχει 8 GB εσωτερικη μνημη και εγω βλεπω να εχει γυρω στο 4,5 GB,ειναι φυσιολογικο αυτο?? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλησπερα παιδια,σημερα αγορασα και εγω το συγκεκριμενο κινητο και ηθελα να ρωτησω μια απορια που μου εκανε εντυπωση... Παντου διαβαζω οτι το κινητο εχει 8 GB εσωτερικη μνημη και εγω βλεπω να εχει γυρω στο 4,5 GB,ειναι φυσιολογικο αυτο?? ευχαριστω... Ναι τα υπολοιπα 4 gb ειναι το λογισμικο σου. Ολα καλα μην αγχωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γεια σας παιδιά. Χτες πήρα το συγκεκριμένο κινητό. Όλα καλά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν εμφανίζει σωστά τα ελληνικά τραγούδια. Ξέρετε πώς μπορώ να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts