Jump to content

SAKISART2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    382
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SAKISART2

  1. Υπάρχει τρόπος να βάλω στο gt2 να απαντάμε στα μηνύματα όπως έχει το gt3;
  2. Συνέβη και σ'εμενα στις κλήσεις, μετα την τελευταία αναβάθμιση. Όταν με επαιρναν τηλ δεν είχε δόνηση. Πάτησα manual συγχρονισμό & επανεκκίνηση του ρολογιού και επανήλθε.Κινητό LG G8s
  3. Με την εφαρμογή Huawei band maps στο κινητό, δούλευε το Google maps με το ρολόι. Τωρα βλέπω δε στέλνει τις κατευθύνσεις στο ρολόι.
  4. Το ρολόι αναβαθμίστηκε φανερά! Είδα και το petal maps πρόσθεσαν. Επίσης το lag που έκανε η οθόνη στο δεξι-αριστερό σκρολ το διόρθωσαν σε μεγάλο βαθμό. Αύριο θα δοκιμάσω τις αλλαγές που άλλαξαν στη προπόνηση
  5. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Έχει άλλο αέρα το τηλ πάντως μς την αναβάθμιση.
  6. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Ήρθε χθες η ενημέρωση για τα 11!
  7. Καλύτερα το 46mm. Πιο ευδιάκριτα όλα, δεν είναι μεγάλο.
  8. Σε παρουσίαση στα βίντεο δείχνει ότι έχουν
  9. Όχι δε γινεται λήψη φωτογραφίας απο viber, fb κλπ . Μόνο σε πρόσοψη μπορείς να βάλεις.
  10. Φίλε μου εγώ μια απλή μεμβράνη εχω βάλει, όχι τζαμακι
  11. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Παιδιά έχει βρει καποιος θηκη όπως την εργοστασιακή; Ειχα πάρει μια αλλά δε κάλυπτε καλά τα άκρα της οθόνης
  12. Ναι έτσι είναι κάπου 1-1.5 sec , κι εγώ απαντάω μετα από αυτον το χρόνο. LG g8s εχω αλλα δεν είναι θέμα κινητού νομίζω. Το θέμα πάντως είναι ότι ο συνομιλητής δε καταλαβαίνει ότι μιλάω από ρολόι, έχει καλό μικρόφωνο.
  13. Δεν αργεί να το καταλάβει. Όταν δει εναν άλλο ρυθμό πχ τρέξιμο,στο κάνει ερώτημα. Αν πατήσεις πχ τρέξιμο βάζει κι αυτά που είχες κάνει τρέχοντας πριν σ' ενημερώσει. Τα συνοψίζει κατά προσέγγιση από τα βήματα-ρυθμο.
  14. Εγώ έχω LG G8 κινητό και δείχνει κανόνα τις αναπάντητες. Διπλές δεν έχω. Με βήματα οκ μπορεί να δείξει λίγο παραπάνω. Με gps σε άσκηση μια χαρά μετράει πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι όταν το καταλάβει σε ρωτάει αν άλλαξες άσκηση πχ σου βγάζει την άσκηση για τρέξιμο και πατάς οκ. Μετα μετράει τρέξιμο.
  15. Αυτό με την ανταπάντηση μου το έκανε παλιά. Μετα το τελευταίο update τα εμφανίζει παλι τα ονόματα. Android.10.εχω αν έχει κάποια σημασία.
  16. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Δεν είναι καλη γιατί είναι εκτεθειμένη η οθόνη. Σε μια μικρή πτώση έκανε ρωγμή το tempered glass. Με την εργοστασιακή εχει προστασία. Εβαλα παλι αυτήν που είχε μέσα παρόλο που θολωσε κάπως.
  17. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Παιδιά πήρα μια διαφανή θήκη αλλά δε καλύπτει καλά την οθόνη όπως αύτη που είχε μέσα η συσκευή. Ξέρετε αν υπάρχει κάπου ίδια μ' αύτη που είχε μέσα; Η spigen που βγάζει είναι για το 8s ή γιατί σκέτο G8;
  18. Εννοείται, αυτό κάνω κι εγώ. Απλώς σαν παρατήρηση το λέμε. Κάποιες φορές που είχα ξεχάσει να το κλείσω έβγαλε μόνο του. Απλώς δε το κάνει άμεσα όπως το πάτημα του κουμπιού.
  19. Το παρατήρησα όταν είχα δει έναν φίλο στο δρόμο και σταμάτησα την άσκηση και μιλήσουμε κάποια λεπτά.. Γενικά θέλει λίγο χρόνο να σου κάνει παύση, οταν καταλάβει ότι δε βλέπει κίνηση για κάποιο χρόνο, πόσο ακριβώς δε ξέρω. Γενικά ναι θέλει ακίνητος, όχι και τσολιάς βέβαια :)
  20. Εμένα κάνει αυτόματη παύση σε μη huawei συσκευή. Θεωρούσα ότι δεν έκανε, αλλά διαπίστωσα ότι όταν σταματούσα χωρίς να κουνάω το χέρι, μετα από 1 λεπτό πάνω κάτω κάνει παύση και βγάζει ερώτημα αν τελείωσε η άσκηση.
  21. Είναι οκ σ'αυτα που περιγράφεις.
  22. Ναι το πρόσεξα. Πχ πατάς τον καιρό σε shortcut του watchface και βγάζει αναλυτικά ότι έχει το νέο μενού στον καιρό.. Όμως γίνεται με τα γνήσια watchfaces και όχι στα custom, εντάξει λογικό.
  23. Δε μπορώ να το καταλάβω. Σε 1000μ υψόμετρο καταγεγραμμένο είχε θυμάμαι μικρή απόκλιση και μου είχε κάνει εντύπωση. Αυτή τη στιγμή είμαι σε 110μ υψόμετρο σύμφωνα μς τη Google και το ρολόι μου δείχνει 118μ . Να κοιτάξετε μήπως έχει κάτι ο σενσορας του ρολογιού σας, ή πιθανό να μην εγινε σωστα κάποιο update, τι να πω..
  24. Στις ειδοποιήσεις πρέπει να έχεις ενεργό "ειδοποιήσεις στη γραμμή κατάστασης" Αυτό είναι γενικά
  25. Έτσι ακριβώς, τα βήματα τα υπολογίζει με μια κίνηση χεριών, λογικά κάποιες φορές να μοιάζει μια κίνηση που κάνει το χέρι όπως γίνεται όταν περπατάμε και να την καταγράφει. Παντως σε άσκηση έξω μς gps έχει ακρίβεια σε μεγάλο βαθμό. Νομίζω ότι εκεί είναι και το σημαντικό
×
×
  • Create New...