Jump to content

ChrisNikol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    221
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

About ChrisNikol

  • Ημ. Γέννησης 25/03/1989

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ChrisNikol's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • One Year In Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Χωρίς το camera kit υποθέτω και το ρολόι.. Έχει κανείς να δώσει μια σύγκριση σχετικά με s24 ultra εφ όλης της ύλης?!
  2. Google search : S24 ultra grainy display S24 ultra mura display S24 ultra banding Θα βρεις 800 χιλιάδες αποτελέσματα και πλήρες φωτογραφικό υλικό με το πρόβλημα.. Έχω αλλάξει ότι συσκευή υπάρχει και είχα πάντα και όλη τη galaxy σειρά . αυτή τη φορά υπάρχει θέμα.
  3. Αδερφέ καλησπέρα.. Επειδή έχω αλλάξει 3 s24 ultra όλα τα γύρισα λόγω πάνελ οθόνης υπάρχει πρόβλημα με grainy screen πολύ κακό grey uniformity και banding.. Θα ήθελες να παραθέσεις μια σύγκριση εφ'ολης της ύλης εφόσον έχεις προσωπική εμπειρία και είναι πιο σεβαστή.. Τι σου αρέσει περισσότερο και τι όχι?! Οθόνη, ήχο, κάμερες βίντεο, μπαταρία κλπ Επίσης μια απορία με 3d party launchers και navigation gestures δουλεύει σωστά όπως δουλεύει το s24 ultra ή δεν υπάρχει σωστή συνεργασία?!
  4. Ούτε με προστατευτικά στους φακούς της ίδιας της spigen εξέχουν οι κάμερες στην συγκεκριμένη και προφανώς είναι φτιαγμένες οι θήκες τους για να δέχονται και τα τζαμακια τους. Στην χειρότερη σε κάποιες πολύ λεπτές όπως η thin fit να έρχονται πρόσωπο με την θήκη η κάμερα με προστατευτικά πάνω. Στην συγκεκριμένη έχει αρκετό κενό με γυμνή κάμερα και φαίνεται ούτε με προστασία καμερών θα εξέχει πάλι θα έχει μικρό κενό προστασίας. Τώρα να υπάρχουν ημιτασιόν spigen και να έπεσε εκεί?? Δε γίνεται να ισχύει κάτι άλλο.
  5. ChrisNikol

    OnePlus 12

    Stuttering στο scrolling σε internet browsers κλπ στο κανονικό mode, ΟΧΙ στο high performance υπάρχει ακόμα ή έστρωσε στη νέα έκδοση?! Είμαι με s24 ultra τώρα γιατί δεν την πάλευα με τον launcher του. Αλλά αν ξαναβάλει την ίδια προσφορά που έβαλε χθες βράδυ ο Κωτσόβολος με αποφορολόγηση κιόλας βγαίνει λουκούμι και θα ξαναπάω στο 12αρι. Και ασχέτως που δεν μπορώ τον στοκ launcher γιατί χρειάζομαι 6x7 τουλάχιστον αναγκαστικά θα τον ανεχτώ, σαν οθόνη μου αρέσει περισσότερο το oneplus 12 και σαν μπαταρία.. Αλλά δε νοείται να υπάρχει stuttering σε σκρολάρισμα σε browsers σε συσκευή με snapdragon 8 gen 3 στο κανονικό προφίλ επεξεργαστή τη στιγμή που το S24 ultra είναι αλοιφή όλα ακόμα και στο light performance mode..
  6. ChrisNikol

    OnePlus 12

    Έφτιαξε μήπως το θέμα με τους διαφορετικούς launchers πέραν του στοκ με το delay να εμφανίσει τα εικονίδια στο swipe για επιστροφή στην homescreen?! Ρωτάω γιατί είναι ο λόγος που το έδωσα δεν γουστάρω το κλειστό customisation στην homescreen ενώ μπορείς να κάνεις παπάδες και αυτός είναι και ο ορισμός του android.. και σκέφτομαι την επιστροφή αν έφτιαξε..
  7. Σίγουρα χάνεται μεγάλο κομμάτι (ένα 50%) αλλά όχι τελείως σε σύγκριση με άλλο κινητό που έχω δίπλα δίπλα πάλι με dome επάνω η αντανάκλαση είναι ακόμα μεγαλύτερη στο άλλο (pixel 7 pro) οπότε σίγουρα κρατάει κάποιο ποσοστό.
  8. Dome glass. Δεν έχω καν ενεργοποιήσει την μεγαλύτερη ευαισθησία οθόνης και έχω περάσει μόνο από ενα αποτύπωμα για κάθε αντίχειρα . Με την πρώτη δουλεύει
  9. Παιδιά ερώτηση ίσως έχει αναφερθεί σε σελίδες πίσω αλλά οι περισσότερες αφορούν τσακωμούς και δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τα πάντα. Είναι υπαρκτό πρόβλημα σε όλες τις συσκευές ή σε κάποιες το screen grainyness ή αλλιώς bad grey uniformity ή όπως αλλιώς μπορεί να το πει κάποιος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και φωτεινότητας?! Γνωρίζω πως διορθώθηκε με firmware το πρόβλημα με την οθόνη που δεν ήταν vivid.. Πρόκειται να κάνω μετάβαση απλά έχω τους ενδοιασμούς μου ακόμα.. Οι κάμερες δεν με καίνε τόσο που θέλουν ακόμα optimisation γιατί αυτά διορθώνονται με firmware update και συνήθως πάντα η samsung θέλει κάμποσα αλλά τα διορθώνει όλα. Σε hardware επίπεδο το θέματά πρέπει να προσέξω όπως πχ αυτό?! Λίγη καθοδήγηση από κατόχους και κυρίως αντικειμενικούς.
  10. ChrisNikol

    OnePlus 12

    Εκτός και αν πιστεύεις οτι είσαι κάποιο ανώτερο διανοητικά ων (facts prove the exact opposite though.. ) δεν είναι και καμιά πυρηνική φυσική να δουν οδηγούς βιντεάκια και να ψαχτούν.. Ναι όλοι μπορούν να το κάνουν δεν είναι λιγότερο ικανοί από εμένα ας είμαι πληροφορικάριος και προσωπικά ασχολούμαι με το άθλημα από εποχή cyanogen mod σε android και jailbreak με limera1n σε iPhone από εποχής 3gs 15+ χρόνια πίσω δλδ.. Είναι χόμπι, δε σπουδάζεται, οποίος έχει όρεξη να ψαχτεί θα μπει σε περιπέτειες και ψάχνοντας επίσης θα βγει από αυτές.. Το ίδιο έκανα και εγώ όταν ήμουν 19-20 χρονών και έπαθα πρώτη φορά bootloop και είχα το κινητό μου ένα ολόκληρο βράδυ να αναβοσβήνει μέχρι να τελειώσει η μπαταρία.. Την επόμενη μέρα με ψάξιμο το έλυσα.. Δεν είχε να κάνει με τις γνώσεις πληροφορικής που έχω.. Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό απλά ήθελα να "πειράξω" το κινητό μου να έχω και άλλα εξτρά πράγματα. Τώρα στα 35 απλά ξέρω να κάνω μια διαδικασία πιο γρήγορα και να έχω εναλλακτικές από εμπειρία απλά.. Δεν έχω χρόνο και τον ίδιο χρόνο με δουλειά και οικογένεια βέβαια να καταπιαστώ αποκλειστικά με αυτό αν ξεκίναγα να ασχοληθώ τώρα στα 35.. Αλλά δεν θα ήταν και κάτι δύσκολο..
  11. ChrisNikol

    OnePlus 12

    Ναι λογικά δεν υπάρχει unbrick tool... https://xdaforums.com/t/fastboot-unbrick-tool-stock-firmware-region-change-convert-global-downgrade-op12.4653452/unread Τα πάντα υπάρχουν με οδηγούς για όποιον δε βαριέται να διαβάσει. https://xdaforums.com/f/oneplus-12.12820/
  12. ChrisNikol

    OnePlus 12

    Δεν χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει ιδιαίτερα κάποιον ή να έχει κάνει διατριβή για να διαπιστώσει έναν τρισάθλιο χαρακτήρα, με κανένα ίχνος σεβασμού, και προσβλητικές- ειρωνικές τάσεις... Και εγω αν ήμουν εριστικός θα προκαλούσα να μου απαντάνε όπως σου απαντούν... Αλλά ξέρεις και τι άλλο θα έκανα? Θα δεχόμουν τις ανάλογες απαντήσεις παντελονάτα εφόσον εγώ τις προκάλεσα, δε θα ζήταγα και τα ρέστα κιόλας..
  13. ChrisNikol

    OnePlus 12

    20 κάτι mb αναβάθμιση εγώ δε θα περίμενα κάτι το ιδιαίτερο πάντως..
  14. ChrisNikol

    OnePlus 12

    Τι να κάνουμε είμαστε και εμείς που τα έχουμε όλα λυμένα στη ζωή μας και δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, αφού δεν έχουμε άλλα υπαρκτά προβλήματα εστιάζουμε εκεί..
×
×
  • Create New...