Jump to content

billias7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    284
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About billias7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

billias7's Achievements

  1. Κωτσοβολο πριν λιγες μερες που το ειχε σε εκπτωση,γενικως τα ιδια με το x80 γινονται. Θα εξαντληθουν και δεν ξανα φερνουν (η' δεν εχει η vivo πλεον). Οντως το pro+ εχει ακριβως οτι λειπει απο το pro (τηλεφακο και 50αρα ultra wide). Το μονο που σκεφτομαι και αν καποιος ξερει να με διορθωσει ,ειναι να παραγγειλω θηκη για pro+ απο εξωτερικο ελπιζοντας να ταιριαζει για το pro.
  2. Kοιτα, εγω θεωρω πως ειναι ανεκτο απο ποιοτητα το ψηφιακο μεχρι 10x. Απο εκει και περα αρχιζει και παστελιαζει πολυ. Οι παρακατω φωτο ειναι x1 , x5, x10. Και εδω x20 , x30, x40. Σε αλλο σημειο x1 , x5, x10. Δεν ειναι το δυνατο του χαρτι στις καμερες το ζουμ,αν και μεχρι 5x, γνωμη μου,κανεις ποιοτικα την δουλεια σου. Το δυνατο του χαρτι ειναι η κεντρικη καμερα που οτι και να τραβηξεις ,με οποιες συνθηκες και να υπαρχουν ,σου πεφτει το σαγονι!
  3. Κατοχος μολις μια βδομαδα προερχομενος απο oneplus 9pro μπορω να πω οτι εκει στην vivo κανουν πολυ καλη δουλεια! Το κινητο εχει ποιοτικοτατη κατασκευη , αριστη διαχειρηση μπαταριας (την πρωτη μερα απο το πρωι δεν το αφησα απο τα χερια μου και εφτασα την επομενη μερα μεσημερι να εχω ακομα 33% μπαταρια)! Ο επεξεργαστης τα παει ολα σφαιρα και τρωει οπως δειχνει ελαχιστη ενεργεια. Η κεντρικη καμερα (ειδικα αυτη) απλα αδιαφορει για ολες τις συνθηκες φωτισμου και σου δινει απιστευτα αποτελεσματα! Αν θα ηθελα κατι παραπανω θα ηταν ενα κλικ περισσοτερη φωτεινοτητα και ενα τηλεφακο με οπτικο ζουμ (οχι πως ειναι ασχημο και το ψηφιακο που εχει)
  4. Εχει καποιος προβλημα με το viper με την 13? Παταω να στειλω φωτο η' βιντεο σε καποιον και με παει μονο σε οτι μου εχουνε στειλει στο viper και οχι στην συλλογη μου.
  5. Καλησπερα,μολις του εκανα το update απο το oxygen. (2123). Πρωτη εντυπωση ολιγων λεπτων...μου μοιαζει ακομα πιο γρηγορο απο πριν. Δυο αποριες ..το αρχειο της αναβαθμισης το διαγραφω πλεον απο τον χωρο αποθηκευσης του κινητου? Update θα περνω πλεον ΟΤΑ η' θα πρεπει να ελεγχω απο το oxygen?
  6. RCS μήνυμα στέλνεις; Συνήθως αυτά θέλουν ίντερνετ και γι'αυτό σου βγάζει αναμονή για δίκτυο. Σιγα μην ξερω τι στελνω! Που το βρισκω αυτο στις ρυθμισεις να το αλλαξω ?
  7. Αντιμετωπιζει το εξης προβλημα με τα μηνυματα (sms)? Τις περισσοτερες φορες η' αργουν πολυ να σταλουν - για αρκετα λεπτα λεει 'αποστολη' ,η' λεει 'αδυναμια αποστολης εν αναμονη δικτυου'. Σε ολες τις περιπτωσεις με φουλ σημα σε διαφορετικες τοποθεσιες.
  8. Καλημερα σε ολους. Μολις μου ηρθε ΟΤΑ η C61. Δεν την εχω ψαξει ιδιαιτερα ,εννοειτε παραμενει γρηγορο και βουτυρο οπως πριν..σαν πρωτη ματια μπηκε στις 'πληροφοριες συσκευης' η επιλογη επεκτασης της ram ως +5gb. H ληψη βιντεο ακομα ,πολυ κακως ,παραμενει μονο 16/9 και δεν ξανα προσθεσαν την επιλογη full που στο κατω κατω θα επρεπε να το αφηνει στην επιλογη του χρηστη.
  9. Ακυρο ρε παιδια..κανα καλο οφθαλμιατρο ξερετε?😄
  10. Καλησπερα σε ολους..ρε παιδια ,μετα την αναβαθμιση σε 12 δεν βρισκω το πορτρετο στο βιντεο. Το βλεπει κανεις μηπως κανω λαθος η' το αφαιρεσαν?
  11. Ναι,αυτο ακριβως. Πριν την αναβαθμιση ομως σε android 12 το ειχε σαν επιλογη και στο βιντεο το full. Παραξενο που το αφαιρεσαν.
  12. Καλημερα σε ολους. Μετα απο την αναβαθμιση σε android 12 εκανα καθαρη εγκατασταση και παρατηρω οτι στο βιντεο υπαρχει μονο το 16/9. και δεν μπορεις να επιλεξεις φουλ ολη την οθονη. Ετσι ειναι η' ξαναμανα καθαρη εγκατασταση?
  13. Καλημερα. Στο Gmail σας ερχονται ειδοποιησεις ? Ακομα ,καμια καλη galery εχει να προτεινει καποιος γιατι η μαμα εφαρμογη ολο λαγκαρει στην εναλλαγη φωτο. Ευχαριστω.
  14. Καλησπερα στην παρεα. Φρεσκος κατοχος της συσκευης (χτεσινος). Απο τα παλια τα χρονια μονιμος κατοικος στις ναυαρχιδες της sony ,μετακομισα με το mi mix 2 στην xiaomi και στην συνεχεια με mi9 και πριν πεντε μηνες με redmi note 10 pro οπου κερδισα σε ηχο-οθονη σε σχεση με το mi9 αλλα ηταν μεγαλο πισωγυρισμα απο πλευρας επεξεργαστη. Το oneplus μια χαρα το βλεπω σαν πρωτη εντυπωση, οθονη υπεροχη, ισσοροπημενος ηχος ,επεξεργαστης που πεταει αν και δεν το εχω ζορισει ακομα να δω θερμοκρασιες ,μπαταρια αν και μονο μια φορτιση μεχρι τωρα , χμ ετσι και ετσι , καμερες αρκετα καλες θα ελεγα (στο ζουμ μας τα χαλαει). Αυτο που παρατηρησα μονο ειναι στο αλμπουμ οταν βλεπω μια φωτο και το παω στην επομενη κανει ενα κολλημα σε καθε αλλαγη. Ξερουμε τι πρεπει να κανω για να σβηνει η οθονη? το εχω να σβεινει σε πεντε δευτερολεπτα και αυτη εκει, βραχος..καθεται και με κοιταει φωτεινη φωτεινη. Απο εκδοση μου βγαζει την oxygen os 11.2.10.10.LE15BA οπου εκανα χτες update με android 11. Να περιμενω την καινουργια να ερθει? πρεπει να την ψαξω εγω? η' να το αφησω ως εχει με οσα διαβασα πιο πανω για αυτην? Ευχαριστω
  15. Χωρις φιλτρα το εχω εξ αρχης. Χτες εβγαλα την κεντρικη πριζα αλλα δεν ειχε κατι περιεργο πχ οξειδωση. Οι αλλες ειναι off εκτος την δευτερη οπου θα ριξω μια ματια τωρα.. Αν ξερεις μου λες..το snr μου στην καθοδικη ειναι ok η' θα επρεπε να ειναι ψηλοτερα?
×
×
  • Create New...