Jump to content

SAKISART2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    382
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SAKISART2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

SAKISART2's Achievements

  1. Υπάρχει τρόπος να βάλω στο gt2 να απαντάμε στα μηνύματα όπως έχει το gt3;
  2. Συνέβη και σ'εμενα στις κλήσεις, μετα την τελευταία αναβάθμιση. Όταν με επαιρναν τηλ δεν είχε δόνηση. Πάτησα manual συγχρονισμό & επανεκκίνηση του ρολογιού και επανήλθε.Κινητό LG G8s
  3. Με την εφαρμογή Huawei band maps στο κινητό, δούλευε το Google maps με το ρολόι. Τωρα βλέπω δε στέλνει τις κατευθύνσεις στο ρολόι.
  4. Το ρολόι αναβαθμίστηκε φανερά! Είδα και το petal maps πρόσθεσαν. Επίσης το lag που έκανε η οθόνη στο δεξι-αριστερό σκρολ το διόρθωσαν σε μεγάλο βαθμό. Αύριο θα δοκιμάσω τις αλλαγές που άλλαξαν στη προπόνηση
  5. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Έχει άλλο αέρα το τηλ πάντως μς την αναβάθμιση.
  6. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Ήρθε χθες η ενημέρωση για τα 11!
  7. Καλύτερα το 46mm. Πιο ευδιάκριτα όλα, δεν είναι μεγάλο.
  8. Σε παρουσίαση στα βίντεο δείχνει ότι έχουν
  9. Όχι δε γινεται λήψη φωτογραφίας απο viber, fb κλπ . Μόνο σε πρόσοψη μπορείς να βάλεις.
  10. Φίλε μου εγώ μια απλή μεμβράνη εχω βάλει, όχι τζαμακι
  11. SAKISART2

    LG G8 / G8s

    Παιδιά έχει βρει καποιος θηκη όπως την εργοστασιακή; Ειχα πάρει μια αλλά δε κάλυπτε καλά τα άκρα της οθόνης
  12. Ναι έτσι είναι κάπου 1-1.5 sec , κι εγώ απαντάω μετα από αυτον το χρόνο. LG g8s εχω αλλα δεν είναι θέμα κινητού νομίζω. Το θέμα πάντως είναι ότι ο συνομιλητής δε καταλαβαίνει ότι μιλάω από ρολόι, έχει καλό μικρόφωνο.
  13. Δεν αργεί να το καταλάβει. Όταν δει εναν άλλο ρυθμό πχ τρέξιμο,στο κάνει ερώτημα. Αν πατήσεις πχ τρέξιμο βάζει κι αυτά που είχες κάνει τρέχοντας πριν σ' ενημερώσει. Τα συνοψίζει κατά προσέγγιση από τα βήματα-ρυθμο.
  14. Εγώ έχω LG G8 κινητό και δείχνει κανόνα τις αναπάντητες. Διπλές δεν έχω. Με βήματα οκ μπορεί να δείξει λίγο παραπάνω. Με gps σε άσκηση μια χαρά μετράει πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι όταν το καταλάβει σε ρωτάει αν άλλαξες άσκηση πχ σου βγάζει την άσκηση για τρέξιμο και πατάς οκ. Μετα μετράει τρέξιμο.
  15. Αυτό με την ανταπάντηση μου το έκανε παλιά. Μετα το τελευταίο update τα εμφανίζει παλι τα ονόματα. Android.10.εχω αν έχει κάποια σημασία.
×
×
  • Create New...