Jump to content

johnnyz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

johnnyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πρώτα από όλα, δεν είπα ότι το G3 είναι τέλειο ούτε ότι θα διορθωθούν όλα τα προβλήματα με ένα update. Δηλαδή το S5 που δεν έχει τέτοια ανάλυση δεν έχει lag από μόνο του; Και αν δεις και άλλα σχόλιά μου, δεν λέω σε κανέναν να πάρει το G3. Η πρότασή μου είναι να πάει από κοντά σε ένα κατάστημα, να τα πιάσει όλα στο χέρι του, να τα δουλέψει και να πάρει αυτό που του αρέσει περισσότερο. Και το σταματάω εδώ γιατί έχουμε ξεφύγει.
  2. Ακριβώς. Ότι κάνουν κάθε φορά οι fans της Samsung όταν κυκλοφορεί ένα νέο iPhone και οι fans του iPhone για τα νέα Samsung smartphones έτσι γίνεται και τώρα με το G3. Οι haters της LG απλά θάβουν το κινητό και λένε ότι αν είχε την ανάλυση του G2 κλπ θα το έπαιρναν. Ότι στοίχημα ότι τα ίδια έλεγαν και για το G2 και όχι απλά δεν το πήραν αλλά το έθαβαν και τότε. Sorry για το off-topic!
  3. Πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό το όλο θέμα. Δηλαδή επειδή δεν αρέσει σε κάποιους το λευκό και το μαύρο (ή και γενικά τα χρώματα) τότε η οθόνη είναι χάλια; Το γεγονός ότι οι Super Amoled τα δείχνουν όλα πιο έντονα δε σημαίνει ότι είναι και καλύτερα καθώς δεν είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Εμένα προσωπικά μου άρεσε και η οθόνη και τα χρώματα καθώς οι Super Amoled οθόνες με έχουν κουράσει λίγο. Όσο για τη φωτεινότητα, πάλι δεν έχω πρόβλημα καθώς και τώρα δεν το έχω πάνω από 70%. Οπότε και εκεί δε μπορείς να πεις ότι είναι χάλια. Σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι. Η CPU υποστηρίζει ανάλυση έως και QHD (βασικά έως και 2560x2048 pixels). Πώς γίνεται μερικοί να ξέρετε καλύτερα και από την Qualcomm εάν την σηκώνει ή όχι, δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε όποιον δεν αρέσει ρε παιδιά ας μην το πάρει. Δε χρειάζεται να γεμίζετε το θέμα με δεκάδες σχόλια με το τι σας αρέσει, τι όχι, εάν είναι χειρότερο από κάποιο άλλο ή καλύτερο. Αντί να μαθαίνουμε σχετικά με updates, διαθεσιμότητα και γενικά για τη συσκευή τα μισά και παραπάνω σχόλια έχουν να κάνουν με τις απόψεις του καθενός που τις δημοσιεύουν ξανά και ξανά. Τόσο δύσκολο είναι να κάνετε ένα άλλο θέμα; Εντάξει, δε λέω, πείτε τη γνώμη σας αλλά όχι να λέτε 100 φορές τα ίδια!
  4. Από ότι διάβασα η LG έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα και ετοιμάζει ενημέρωση...
  5. Αν βγει G3 με 805 θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κορέα όπως και το S5 LTE-A μόνο και μόνο για να υποστηρίξει τα δίκτυα LTE (Cat 6) που έχουν εκεί. Οπότε, μην περιμένετε να το δείτε (σύντομα τουλάχιστον) προς τα εδώ. Τώρα αν είναι να έρθει προς το τέλος του έτους με αρχές του επόμενου νομίζω πως δεν αξίζει να το πάρει κανείς καθώς από το Φεβρουάριο και μετά θα δούμε αρκετές νέες συσκευές (Galaxy S6, LG G4 κλπ).
  6. Για όποιον ενδιαφέρεται, το Πλαίσιο έφερε και το 32αρι (από ότι γράφει στο site τους και στο skroutz).
  7. Αφού σου άρεσε το G3 προτείνω να το ξαναπάρεις και αν κάνει πάλι τα ίδια να το πας πίσω και να πάρεις το M8. Πάντως, από ότι άκουσα είναι θέμα software οπότε θα λυθεί λογικά με το επόμενο update.
  8. Η ταχύτητα είναι έως 24Mbps και όχι στα 24Mbps. Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες και εξαρτάται από το πόσο μακριά είσαι από το κέντρο εκπομπής (ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται). Και εγώ αυτό έχω και πιάνω έως 15-16Mbps.
  9. Πραγματικά όμως έχει καταντήσει κουραστικό. Εντάξει είπαμε σε κάποιους δεν αρέσει η οθόνη. Τι να κάνουμε τώρα; Και εμένα π.χ. δε μου άρεσε καθόλου το πίσω καπάκι του S5, τα μεγάλα bezels και το πάχος του αλλά δεν πάω στο αντίστοιχο θέμα να γράψω σε κάθε σελίδα ότι αυτό είναι χειρότερο από το S4 ή το άλλο είναι χειρότερο από το Z2, M8 κλπ γιατί πολύ απλά δε με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό. Σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι. Όλα τα ελληνικά reviews (δε με νοιάζει τι λένε τα ξένα καθώς εδώ και χρόνια παρακολουθώ και εμπιστεύομαι επιλεγμένα ελληνικά reviews) αναφέρουν πως η φωτεινότητα της οθόνης αν και είναι λίγο χαμηλότερη από του ανταγωνισμού και του G2, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν την κοιτάς κάτω από τον ήλιο. Η LG είναι η πρώτη (μεγάλη) εταιρεία που χρησιμοποιεί οθόνη με QHD ανάλυση σε smartphone και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Και μη νομίζετε πως οι άλλοι κατασκευαστές θα αργήσουν να τη βάλουν και αυτοί. Μέχρι το τέλος του έτους όλο και κάποιο Galaxy θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως με τέτοια οθόνη. Το ίδιο έγινε και με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, τις εφαρμογές Siri, S Voice κλπ και το ίδιο θα γίνει και με την QHD οθόνη. Και το βασικότερο από όλα! Μην στέκεστε στις διάφορες μετρήσεις και τα σκορ που πιάνει η κάθε ναυαρχίδα στα benchmarks. Το θέμα είναι πώς ανταποκρίνεται η κάθε συσκευή στην καθημερινή χρήση, αν είναι βολική στο χέρι του καθενός και εάν κάνει όλα αυτά που θέλει. Προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου αν η οθόνη είναι φωτεινότερη στο S5 από ότι στο G3 γιατί πολύ απλά το G3 υπερέχει σε άλλους τομείς (σχεδιασμός, bezels, μικρότερο μέγεθος, νέο και πιο ωραίο UI) τους οποίους πάντα κοιτάω πριν αγοράσω μία νέα συσκευή. Η συσκευή δεν είναι μόνο τα specs!
  10. Εννοεί πως δεν υπάρχει τρελή διαφορά μεταξύ των 2 και 3GB RAM. Δε μίλησε για τον αποθηκευτικό χώρο...
  11. Αν εννοείς τα ακουστικά στην αρχή τα έδινε και το πλαίσιο (τώρα δεν ξέρω) και τα δίνει και ο γερμανός: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67990&selectedCategoryId=93 Για τα άλλα καταστήματα δε γνωρίζω
  12. Προσωπικά δε θα κάτσω να σκάσω για ένα κινητό. Αφού έχω τη δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε λευκό/μαύρο 16αρι και σε μαύρο 32αρι ποιος ο λόγος να νευριάζω; Εντάξει, το ήθελα και εγώ σε λευκό αλλά το κινητό το παίρνω γιατί μου αρέσει σαν σύνολο και όχι γιατί κυκλοφορεί σε χρώματα που μου αρέσουν περισσότερο. Νομίζω πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να μας απασχολούν από το εάν θα κυκλοφορήσει το G3 ή και κάθε άλλο smartphone σε λευκό χρώμα ή όχι. Τουλάχιστον έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ 16 και 32GB. Σε άλλες χώρες δεν έχουν ούτε αυτήν τη δυνατότητα. Δηλαδή για το Nexus 5 που ήρθε μόνο σε μαύρο, δεν υπήρχε κόσμος που το πήρε σε λευκό ακόμα και αν δεν το κάλυπτε η LG ή που το πήραν σε μαύρο ακόμα και αν τους άρεσε το λευκό αλλά ήθελαν την εγγύηση της LG Hellas;
  13. Πραγματικά αυτήν τη στιγμή δεν ξέρω. Περίμενα το 32αρι σε λευκό και μου λέει τώρα η LG πως θα έρθει μόνο σε μαύρο. Τώρα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε 16αρι λευκό και 32αρι μαύρο. Και τα 2 με καλύπτουν και με το παραπάνω οπότε δε θα έχω πρόβλημα όποιο και να διαλέξω.
  14. Δε θα τα φέρουν. Η LG μου είπε πριν λίγο πως θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο το 32αρι...
  15. Μόλις μίλησα με την LG και μου είπαν πως τελικά το 32αρι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μόνο σε μαύρο. Από το Πλαίσιο μου είχαν πει πως θα έρθει και σε λευκό. Πάλι μαύρο με βλέπω να παίρνω ή να πηγαίνω στο 16αρι...
×
×
  • Create New...