Jump to content

Tyxerakias

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.878
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Tyxerakias

 1. Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και οι χαρακτηρισμοί. Μηνύματα διαγράφηκαν. Και μια προφανής σημείωση, το θέμα είναι για τη μπαταρία του S7 Edge, όχι για σύγκριση συσκευών, μείνετε εντός θέματος. Ευχαριστώ!
 2. Παρακαλώ, χαίρομαι που τα κατάφερες, ελπίζω να μην επανέλθει το πρόβλημα όταν κάνει πάλι τις ενημερώσεις το play store
 3. Απλά δεν έχετε το ίδιο firmware, o ένας έχει καθαρό γαλλικό XEF, ο άλλος έχει multicsc, από το οποίο έχει διαλεχτεί το XEF. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
 4. Κάνε εκκαθάριση σε όλες τις εφαρμογές που προσπαθείς να εγκαταστήσεις, cache και data. Bάλε μια εφαρμογή σαν το SD Maid και κάνε μια εκκαθάριση τα σκουπίδια. Aν έχεις sd card, κάντην unmount και ξαναδοκίμασε το update. Δοκίμασε να κάνεις downgrade to play store (uninstall updates, στο application info). Μπες σε recovery mode και κάνε εκκαθάριση το cache. Μάλλον τα παραπάνω θα το διορθώσουν. Aν δε δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω, ίσως χρειαστεί να κάνεις αυτό που σου είπαν....
 5. Nαι, κενό κι εγώ, με αναβάθμιση από XEU μαμίσια, ΟΤΑ. Οπότε don't worry, είναι φυσιολογικό :)
 6. Να βάλεις την 5.1.1, δε μου έχει αποσυνδεθεί ποτέ, και ούτε lag Έχω παρατηρήσει... Νεράκι τρέχει που λες κι εσύ. Edit:: μόλις είδα ότι έχεις το LTE, οπότε πάσο, μπορεί να έχει θέματα εκεί.. Το WiFi only πάντως είναι άψογο
 7. Ή απλά αλλάζοντας τις παρακάτω 2 γραμμές στο /system/build.prop ro.product.name=jfltexx ro.product.device=jflte σε ro.product.name=kltevzw ro.product.device=kltevzw (Θέλει root)
 8. Σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή και δες με το Kies... εναλλακτικά κατέβασε το app phone info από το Play Store και θα σου πει ποια έκδοση πρέπει να βάλεις.
 9. Θα προσθέσω στον οδηγό ότι δεν πρέπει να επιτρέψεις full restore... νόμιζα ότι είναι αυτονόητο, ποιος ο λόγος να κάνεις factory reset? Κάποιο app μάλλον πάνω στο restore έκανε τη ζημιά. Επίσης αν δεν έχεις κάνει πρόσθεση του supersu στο system, (που είναι επιλογή σου), φυσικά και χάνεται όταν κάνεις factory reset, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο... Ευχαριστούμε πάντως για τη διευκρίνιση, κάθε εμπόδιο για καλό :)
 10. Γιατί xda, κι εδώ υπάρχουν όλα :) (Πρώτα εδώ, πάντα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799
 11. Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων, κοίτα στο μενού ειδοποιήσεις. Εκεί έχει την επιλογή να μη σου βγαίνουν αυτά. Eγώ όταν μπήκε σκουπιδάκι στο φακό μου πήρα την καινούρια κάμερα από το ebay. €20 έδωσα, μαζί με το τζαμάκι, και δουλεύει άψογα.
 12. Aν όντως τα έκανες όλα σωστά, δοκίμασε με άλλη έκδοση Odin, και σιγούρεψε ότι κατέβασες ολόκληρα τα αρχεία και δεν είναι corrupted ή κάτι τέτοιο... δοκίμασε και σε διαφορετικό PC σε περίπτωση που είναι θέμα drivers.
 13. Settings, accounts, Google, όνομα του λογαριασμού, κουμπί μενού, remove account.
 14. Είναι σίγουρα αυτό, το είχα κι εγώ, πήρα μια καινούρια κάμερα απ'το ebay και την άλλαξα, μετά εξαφανίστηκε. Αν είσαι εντός εγγύησης, service.
 15. Όχι για τον απλούστατο λόγο ότι το mobile odin δε δουλεύει στο lollipop... Ή θα κάνεις πισω μπρος ή υπομονή να βγάλει καινούριο εργαλείο ο chainfire... Και σιγά τη διαφορά που θα έχει η πρώτη ελληνική.. :p
 16. 1. Αυτό ισχύει μόνο για το kitkat 4.4.2, στο lollipop δε λειτουργεί το mobile odin. 2. Καλύτερα πριν, το Knox ενοχλείται με το root και βγάζει προειδοποιητικά.
 17. Δεν ξέρω αν έχει πειράξει τίποτα αυτός, οπότε δε μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Αν είναι βάλε αυτή που έχει και μετά αφού θα είσαι σε κιτκατ πέρνα τη δικιά σου στο καπάκι.
 18. Κατά 99.9% θα είναι ίδιοι. Αν όχι, όταν έρθει η ώρα θα τον ανεβάσω και τον ελληνικό. Συνέχεια στον οδηγό please, εδώ είναι off topic
 19. Απλά αντιγράφεις τα αντίστοιχα αρχεία σε ένα tar και το φλασαρεις... Είμαι όμως αρκετά σίγουρος ότι θα είναι ίδια, οπότε δεν έχει σημασία. Όσο για την ώρα, είμαι 2 ώρες πίσω, οπότε δεν ήταν και τόσο τραγικό :)
 20. Αναλυτικός οδηγός στους οδηγούς.. :happy: @ioannis_m αυτά που γράφεις στο θέμα των επισήμων rom για τα προβλήματα που έχεις μόλις συνειδητοποίησα πως αφορούν τη rom του ambassadii, οπότε... δε γνωρίζω :P
 21. Βασικά αν έχεις bootloader με knox δε γίνεται να γυρίσεις σε παλιό χωρις knox απ'όσο ξέρω, δυστυχώς. Αν γινόταν δε θα υπήρχε θέμα... Η θεωρητική απάντηση στη θεωρητική σου ερώτηση είναι όχι, δε θα γράψει, όπως λέει π.χ. εδώ... (πολλοί που δεν τους άρεσε το lollipop έχουν καταφέρει να γυρίσουν, λένε) πρακτικά δεν το έχω δοκιμάσει ομως.
 22. Root για lollipop με Knox 0x0 εδώ :). Πρέπει να ξεκινήσετε από 4.4.2. Αν έχετε ήδη πάει σε 5.0.1, πρέπει να επιστρέψετε πρώτα σε 4.4.2 με Odin, και να αρχίσετε από κει... κάποιες γενικές οδηγίες στο XDA.
 23. Το πρώτο μήνυμα ανανεώθηκε με τρόπους root που κρατάνε το Knox στο 0x0 για θέματα εγγύησης (με τις γνωστές μικρές πιθανότητες αποτυχίας).
×
×
 • Create New...