Jump to content

stefanw595

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.974
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by stefanw595

  1. Καλησπέρα παιδιά Έχω μια ερώτηση. Ισως έχει απαντηθει καποια στιγμή σε αυτό το νήμα αλλα δεν βρήκα κατι σχετικό όσο έψαξα. Έχει γίνει αγορά ενώς αξεσουάρ σκάφους απο αμερική και έχει εκτελωνιστεί κανονικά. Το πρόβλημα είναι οτι το συγκεκριμενο αξεσουαρ δεν ταιριάζει για την χρήση που το θέλω οπότε πρέπει να επιστραφεί ή να αλλαχθεί με ένα διαφορετικό μοντέλο. Ο εκτελωνιστής των ΕΛΤΑ κατά τον εκτελωνισμό ανέφερε οτι για να γίνει αλλαγή και να μην περάσει τελωνείο ξανά θα πρέπει να είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο με αλλο σειριακό αριθμό. Μιας και η αξία του αντικειμένου είναι ήδη μεγάλη το να περάσει τελωνείο 2η φορά δεν είναι εφικτό. Γνωρίζετε τι συμβαίνει με την επιστροφή? Υπάρχει πρόβλημα στο τελωνείο αν το στείλω πίσω στον πωλητή?
  2. stefanw595

    OnePlus 2

    Αν είσαι ήδη στην 3.0.1 https://forums.oneplus.net/threads/oxygen-os-3-0-2-official-ota-zip-link.448561/
  3. stefanw595

    OnePlus 2

    Σε ποια εκδοση λογισμικού είσαι? Να φανταστω σε marshmallow ετσι?
  4. Αποτι φαίενται όχι. Μόλις τσέκαρα και είναι 2/1/2016 η έκδοση του sportdevil οπότε manual update θέλει όπως και να χει
  5. Ωραίος ευχαριστούμε για τον οδηγό. Ερώτηση. Αν η εγκατάσταση του sportdevil δεν γίνει με τον παραπάνω οδηγό αλλά απ το repository του fusion θέλει πάλι χειροκίνητα update? Δεν γίνονται μόνα τους?
  6. Βαζεις Phoenix και απο κει μπαίνεις στην κατηγορία One242415 εκεί θα βρεις live italian television καθώς και πολλά άλλα ιταλικά (Cinema italiano, Italian series Italia on demand κτλ)
  7. Όπως λέει ο φίλος βάζεις kodi και απο add on το hellenic tv. Περισσότερες λεπτομερίες όμως στο αντίστοιχο θέμα γιατί εδώ θα βγούμε off topic
  8. Στα λεφτά του rasberry παίζει κάποιο άλλο box που να υπερτερει έχοντας καλύτερη εμπειρία χρήσης? Εννοώ σε αυτά τα λεφτά πάμε σε rasberry ή σε κάποιο android box? Τώρα έχω βολευτεί με ένα amazon firestick tv στα 30 ευρώ που έιχα πάρει σε προσφορά αλλά σκέφτομαι να πάρω κάτι δυνατότερο αλλά δεν ξέρω τι.
  9. Για chrome υπάρχει αυτό. Για firefox αυτό. Το πρώτο έχω δοκιμάσει και δούλεψε άψογα. Για το addon του firefox δεν έχω εικόνα αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα είναι.
  10. Ο poweramp το υποστηρίζει αυτό. Με διπλό next track με τριπλό previous track. Αν μπορεί να γίνει maping του button μέσω κάποιας εφαρμογής θα με ενδιέφερε και μένα.
  11. Με το kodi βάζοντας ένα addon που λέγεται sportdevil μπορείς να δεις παιχνίδια. Όχι hd βέβαια αλλά γίνεται δουλειά.
  12. Ωπ ωραίος την τσίμπησα! Κορυφαία εφαρμογή και την έχω χρόνια! Καιρός να πάρουμε και την paid έκδοσή της
  13. stefanw595

    OnePlus 2

    https://oneplus.net/gr/store
  14. stefanw595

    OnePlus 2

    Το έχω ακούσει ξανά οτι δεν λειτουργεί το OTG με type c. Εγώ πάντως ένα κλασικό OTG micro usb (3 ευρώ απο άμαζον) που είχα που το χρησιμοποιώ μαζί με τον converter της ΟΡ μου διαβάζει το φλασάκι κανονικά
  15. Αυτό που θες γίνεται. Εγώ το κάνω με το WPS Office. Πας στο αρχείο και με παρατεταμένο πάτημα σου βγάζει τις επιλογές. Εκεί έχει το Add to homescreen όπου δημιουργεί συντόμευση στην homscreen σου. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα launcher. Αν το υποστηρίζει κάνεις κανονικά φακέλους με τα εικονίδια όπως με τις υπόλοιπες εφαρμογές.
  16. stefanw595

    OnePlus 2

    Απ τις ρυθμίσεις πας Sound & Notification -> App notifications και το κλείνεις σε όποια εφαρμογή θες να μην ανάβει. Κάποιος άλλος τρόπος δεν ξέρω αν υπάρχει.
  17. stefanw595

    OnePlus 2

    Και σε μενα το ίδιο είχε κάνει και σε πολλούς ακόμη. Απλά παρέβλεψέ το και προχώρα κανονικά παρακάτω
  18. stefanw595

    OnePlus 2

    Δεν είναι μία είναι τρεις οι οποίες όλες κατασκευάζονται στην Κίνα. Υπάρχει το μοντέλο Α2001 για την Κίνα, το Α2003 για Ευρώπη και Ασία και το Α2005 για Αμερική και η διαφορά τους είναι οι υποστιριζόμενες μπάντες. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις εδώ αναλυτικά.
  19. Υπάρχουν και σε κάτι σκρουτζομαγαζα αλλά θα τα ακριβοπληρώσεις. Πιο φθηνά βγαίνει να τα πάρεις απ το σάιτ τους και να πληρώσεις 6 ευρώ μεταφορικά.
  20. Είχε πέσει το μάτι μου σε μια διαδικασία για να λύσεις το πρόβλημα του AdAway σε marshmallow και συγκεκριμένα αυτό. Δεν ξέρω αν υπάρχει το αντίστοιχο πρόβλημα σε rom 5.1.1 και αν αυτό λειτουργεί
×
×
  • Create New...