Jump to content

ntilam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntilam

  1. Καλημέρα σε όλους μήπως κάποιος ξέρει ή έχει δοκιμάσει κάποια εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων; Και με πληρωμή εάν ξέρετε αρκεί να δουλεύει έχω το xaiomi poco f3 5g 8/256. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. ntilam

    Poco X3 Pro

    Καλησπέρα έχει εγκαταστήσει κάποιος καταγραφικό κλήσεων για το poco x3 pro κάποιο δοκιμασμένο;
  3. Ναι αλλα εγω δεν ρωτήθηκα εαν θέλω ή συσκευή ή έκπτωση απο το πάγιο,αυτοί μου κάναν τις εκπτώσεις για να με κρατήσουν στην εταιρεία για να ανανεώσω το συμβόλαιο.
  4. Καλησπέρα έκανα διακοπή στο καρτοπρογραμμα που είχα πριν λήξη αλλά μετά από μια ανακοίνωση της vodafon που αναφέρει οτι αλλάζουν κάποιες χρεώσεις και για τον λόγω αυτό οποίος θέλει μπορεί να διακόψει αζημίως το συμβόλαιο,καρτοπρογραμμα,καρτοκινητο,ΕΚΤΟΣ απο τις περιπτώσεις με επιδοτήσεις εγω ξέρω οτι επιδότηση είναι μόνο η συσκευή και οχι η εκπτώσεις στο πάγιο.Δεν μου δώσανε συσκευή και είπα δεν την θέλω αφαιρέστε το πόσο απο το πάγιο αλλά εκπτώσεις στο πάγιο μου κάνανε.Μου ήρθε ο λογαριασμός τώρα 150 ευρώ.Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι και θέλει να βοηθήσει ας απαντήσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
  5. Καταρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο σας ,πήρα σήμερα τηλέφωνο στην Samsung στο επίσημο service και τούς έδωσα το IMΕI και μου είπαν μέχρι πότε έχει εγγύηση μόνο με αυτό χωρίς να έχω την απόδειξη
  6. Καλημέρα πήρα μεταχειρισμένο το samsung s6 eage και ο πωλητής έχασε την απόδειξη πως μπορώ να την βρω απο κατάστημα wind;είμαι επαρχία μάλλον το κατάστημα είναι Αθήνα (δεν μου απαντά να μου πει σίγουρα) ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα έχω εδώ και 2 εβδομάδες το samsung j5 dual και έχω το εξής θέμα, εαν επιλέξω την λειτουργία 4G το σήμα απο την πρώτη κάρτα vodafon πέφτει στη μια γραμμή ή και καθόλου μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό
  8. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος,όταν κάνεις κλήση σου βγάζει την επιλογή να διαλέξεις κάρτα sim,η μπαταρία πόσο διαρκεί και γενικά εάν αξίζει για αγορά και εάν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο μέχρι 200 ευρώ dual SIM ευχαριστώ
  9. Γεια σας μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα κινητό dual SIM samsung αξιόπιστο και οικονομικό πχ Α3 duos μέχρι 150 ευρώ Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγώ του G4 dual (προκάτοχος πολλών dual sim) σε γενικές γραμμές κάλο όχι όσο το περίμενα ... το τηλ αλλά αυτό που με χάλασε πάρα πολύ είναι: 1)το ότι δεν είναι ενεργές και οι δυο sim δλδ όταν μιλάς στην μια και σε καλούν στην άλλη είναι σαν να είναι απενεργοποιημενο το τηλ και ειδοποίησε με μήνυμα και 2) ότι δεν επιλεγείς απο ποια sim θα καλέσεις αφού πατήσεις το πλήκτρο για κλήση (κάτι που το έχουν πολύ πιο φθηνά κινητά) και πρέπει να επιλέξεις την sim πριν την κλίση εαν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε ευχαριστώ.
  11. Καλή επιτυχία σε όλους!Είναι πολύ καλό...
  12. Καλημέρα αυτη τη ρομ εχω 1_OS1.1.1_S1211
  13. Καλημέρα σε όλους, έχω το τηλέφωνο τρεις ημέρες καλό σε σχέση με τα χρήματα του, αλλά η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μια μέρα αλλά το πρόβλημα είναι ότι θέλει τέσσερις ώρες για να φορτίσει είναι κάτι που μπορώ να κάνω γι' αυτό; Το έκανα και αναβάθμιση υπήρχε διαθέσιμη,και στην αναπαραγωγή video στην αρχή για 3-4 δευτερόλεπτα ακούγετε ένα φύσημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πως το κατάφερες αυτό μπορείς να μας πεις ;ευχαριστω
  14. Καλήμερα χρονια πολλά και καλή χρονια σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανένας το συγκεκριμένο κινητό η ξέρει γι αυτό εάν αξίζει να το πάρω ευχαριστώ.( Leaggo elite 1)
  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  16. εισαι αρχοντας :) , δεν μου το εμφανιζε το δευτερο link και όταν το ανεφερες με προβληματισε, εμπαινα με google chrome που εχω addblock , με Mozilla όλα Ok, σ ευχαριστω πολύ φιλε :) edit Φιλε Σταυρο κανει για το μοντελο idol x+ η είναι μονο για το x ?
  17. Τέτοιες αναζητήσεις φίλε μου έχω κάνει πολλές , έχω κατεβάσει πολλά αρχεία αλλά ήταν custom roms, δεν βρήκα κάποιο για να κάνω την διαδικασία με flash tools, μήπως μπορείς να το βρεις; όταν θα έχεις χρόνο και όρεξη ρίξε μια ματιά, ευχαριστώ
  18. Λεβεντες firmware για το Alcatel One Touch Idol X+ (TCL s960) υπαρχει ? εφαγα τον τοπο και δε βρηκα κατι
  19. Καλησπερα φιλε ,αυτην την rom KK AOSP 7-11 που μπορω να την βρω? επισης ξερει κανεις που βρισκω το stock recovery για μελλοντικη χρηση?
×
×
  • Create New...