Jump to content

iammysterious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iammysterious

  1. Εγώ προτιμώ yeso521.Ζητα και κανένα δωράκι θήκη.
  2. Παιδιά μετά την 5,1 μου έκλεισε όταν πήγα να κάνω κλήση.Μετά έκανε επανεκκίνηση και ήταν σαν να έκανε αναβάθμιση από την αρχή.Μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι πάει καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις.
  3. Το έχω συνέχεια εδώ και ένα χρόνο.Το συνήθισα . Μπορεί να διορθώνεται με την 5
  4. παιδιά εγώ περιμένω να μου έρθει η αναβάθμιση.Πρώτα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή να το κάνω κατευθείαν?Ποια είναι η γνώμη σας?
  5. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω με lolipop αν βελτιώνεται η μπαταρία κρατάω και εγώ το nexus 4 για ένα ακόμη χρόνο χαλαρά.Δεν αλλάζετε εύκολα αυτή η κινητάρα.
  6. Σήμερα το πρωι χωρίς να κάνω τίποτα λειτουργούσε κανονικά. Τι να πω.
  7. Παιδιά έχω πρόβλημα.Στην πρωτη μέρα των διακοπών μου βγάζει TTY , το απενεργοποιω αλλά δεν ακούω τις κλήσεις μου.μονο με μεγάφωνο μπορω να μιλήσω. σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;
  8. παιδιά έχει πάρει κανείς κάτι τέτοιο; http://www.ebay.co.uk/itm/301007232940?var=600164241418&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 λέτε να δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία;
  9. παιδιά επιτέλους ήρθε και σε μένα σήμερα το πρωί.Το γύρισα αμέσως σε art και σε καμιά εβδομάδα θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου.
  10. ερώτηση.δεν είμαι root.πως να πάρω backup?
  11. εγώ είμαι ο τελευταίος.περιμένω ακόμη.
  12. ρε παιδιά βαρέθηκα. Ποτε θα μου ερθει εμένα η 4.4?τι πρεπει να κάνω για να ερθει?χωρίς καλώδιο εννοείται.
  13. Κάλος dialer άλλα παντα τον χρησιμοποιουσα σε παλιά κινητά με προβληματικό dialer .ο καθένας έχει τη γνώμη του.Τέλος πάντων αν έχει πρόβλημα ο dialer φυσικά και θα χρησιμοποιησω μόνο τον exdialer .αυτό δεν το συζητάμε.
  14. Ε όχι και exdialer για κινητό έτους 2012.Ντροπή.
  15. Μη μου πείτε οτι ο dialer αργεί γιατί θα πηδηχτω απ το παράθυρο .γι αυτό το λογο άφησα τηv samsung και πήρα nexus.ελπίζω αν χρειαστεί να μπορω να γυρίσω στην 4.3
  16. Η μπαταρία και τίποτα άλλο.Κατά τα άλλα δεν παίζεται.
  17. από το video έφαγα μια ψιλοαπογοήτευση. Τις κλήσεις πρέπει να τις χάλασαν πάρα πολύ.
  18. Παιδιά έρχεται.Για να δούμε... http://www.gsmarena.com/android_44_kitkat_and_nexus_5_to_go_official_on_october_28-news-6992.php
  19. παίρνεις το nexus 4 ,το πουλάς χωρίς να το ανοίξεις και παραγγέλνεις από έξω το nexus 5 όταν βγεί. Αν έχεις υπομονή. αλλιώς αν δεν έχεις πρόβλημα με τη χάλια μπαταρία του nexus 4,τσίμπα το.
  20. πάντως η μπαταρία του είναι πολύ καλή.
  21. Εντάξει είπαμε ότι είναι χάλια η μπαταρία, αλλά όχι και iphone.Κάναμε αμάν να ησυχάσουμε από τα itunes κτλ.
  22. έχει μια επιλογή στο mx που γράφει s/w .από εκεί αλλάζεις κωδικοποίηση και παίζουν κανονικά οι ταινίες.
  23. Παιδιά μετα την 4.3 το κινητό πετάει. Σίγουρα πολύ καλύτερο από πριν.τώρα μια ερώτηση. Θέλω οταν με καλουν να φαινομαι κατηλημενος.υπαρχει στις ρυθμίσεις τέτοιο πράγμα?
  24. μπες στο gsmarena, κάνε αναζήτηση όλα τα τετραπύρηνα με 2gb μνήμη και αποφάσισε αν αξίζει.
  25. παιδιά καλησπέρα.έχουμε κανένα νέο για 4.3?
×
×
  • Create New...